Gość Counterox Opublikowano 2 Czerwca 2005 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Cze?ć No to jadymy chłopaki i dziewczyny ;] Deszcz czy słońce YPka połyka kilometry jak zaj?ce na głowe ,kombinezon w kuferku i damy rade. Jak będe mieć fioletowe łapki od rękawiczek to podam Qwakiego do s?du Pozdro
Szaary Opublikowano 3 Czerwca 2005 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Wrocław wła?nie wyjeżdza do zobaczenia na miejscu :D:D
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 3 Czerwca 2005 Sympatycy Opublikowano 3 Czerwca 2005 A ja narazie pracuję, ale w między czasie pakuję BlackBurgiego. Rękawiczek nie produkowałem więc..... nie do mnie żale
laguna Opublikowano 3 Czerwca 2005 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Ja też już spakowany. Od rana leje, mam tylko nadzieję, że przestanie. A jak znam życie pewnie u Was ładna pogoda Bardzo chcę przyjechać i muszę się jako? wpasować między opady.
Administrator Artix Opublikowano 3 Czerwca 2005 Administrator Opublikowano 3 Czerwca 2005 Dokladnie potwierdzam godzina 12:10 temperatura 18,2 C bez opadow, bez wiatru. Pozdrawiam
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 3 Czerwca 2005 Sympatycy Opublikowano 3 Czerwca 2005 Majon - Kielce Szpak - Przemy?l Qwaki - Lublin ruszaj? o 15.00 na Rynię.
laguna Opublikowano 3 Czerwca 2005 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Toruń wyruszy ok. godz. 18-tej !!!! Może kto? wali przez moje miasto ??? laguna
Gość SVEN Opublikowano 3 Czerwca 2005 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Małe pytanko wyrusza ktos w sobote na zlot z lublina lub okolic ja startuje oklo 7.30 rano wiec jesli sa chetni to zapraszam.Mój nr tel.509975771 Pozdro. SVEN
Sympatycy pawel883 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Sympatycy Opublikowano 3 Czerwca 2005 cze?ć ja ruszam w sobotę około godziny 13:00 z jastrzębia zdr.na katowice potem jedynka na warszawe je?li kto? chętny dajcie znać 601080880 pawel883
szuwarek Opublikowano 4 Czerwca 2005 Opublikowano 4 Czerwca 2005 Mam jedno pytanko, czy będzie możliwo?ć przyjechać na zlot bez zapowiedzi , z góry przepraszam że tak póĽno się zdecydowałem ale poprostu dzisiaj siedzę w pracy, maj? nas troche zwolnić. Wpadł bym na kilka godzin bez noclegu, pewnie z plecaczkiem.
Klubowicze Ravenka Opublikowano 4 Czerwca 2005 Klubowicze Opublikowano 4 Czerwca 2005 Mam jedno pytanko,czy będzie możliwo?ć przyjechać na zlot bez zapowiedzi , z góry przepraszam że tak póĽno się zdecydowałem ale poprostu dzisiaj siedzę w pracy, maj? nas troche zwolnić. Wpadł bym na kilka godzin bez noclegu, pewnie z plecaczkiem. Serdecznie zapraszamy:) Jak narazie dojechało 76 osób. Zapowiada się że będzie więcej. Pozdrawiam z biura zlotowego;)
szuwarek Opublikowano 4 Czerwca 2005 Opublikowano 4 Czerwca 2005 Dzięki będę około godziny 14.00 Pozdrawia Szuwarek
Gość Krzych Opublikowano 4 Czerwca 2005 Opublikowano 4 Czerwca 2005 Niestety nie mogłem dojechać do was . Cały czas miałem nadzieję , że w końcu moja maszyna odpali , ale niestety okazało się że to jest niemożliwe . Mam nadzieję , że spotkamy sie jeszcze w tym roku ( może w Boszkowie ?) jak tylko zafunduje Helusiowi tłok z pier?cieniami . Bardzo się cieszyłem na możliwo?ć spotkania z wami - ale nie wyszło - przepraszam . Pozdrawiam , i życzę udanej pogody na resztę zlotu. KLUB CITYRAIDER www.skuter.net.pl
Gość Paweł_87 Opublikowano 5 Czerwca 2005 Opublikowano 5 Czerwca 2005 Lublin dojechał, co prawda Ryszard, Pavson i Marcin trochę zmokli, ale wszystko jest OK. Zlot super, jestem zmęczony idę je?ć Pozdrawiam i dozobaczenia na innym zlocie;)
Gość Wiwo Opublikowano 5 Czerwca 2005 Opublikowano 5 Czerwca 2005 Dzień dobry. Tak jak obiecywałem podaję link do pobrania pliku: Rynia.zip. http://s6.yousendit.com/d.aspx?id=3RXN3489RALGJ21VOM1RNN5AAS My?lę, że każdy znajdzie tam co? dla siebie. Ostrzegam jednak, że spakowałem w nim wszystkie oryginały zdjęć, jakie zrobiłem, w zwi?zku z czym ten plik ma aż 42 MB i wymaga trochę czasu przy pobieraniu. Życzę cierpliwo?ci. Fajnie było. Pozdrawiam wszystkich MAXÓW. Wiwo
Sympatycy pawel883 Opublikowano 5 Czerwca 2005 Sympatycy Opublikowano 5 Czerwca 2005 czesc po 5-ciu godzinkachjestem w domku,impreza klasa,na następnej napewno będe dzięki pawel883
Administrator Artix Opublikowano 5 Czerwca 2005 Administrator Opublikowano 5 Czerwca 2005 O godz. 17 w osrodku po zlocie pozostalo wspomnienie. Nie bede piasal ze ekipa Warszawskiej Burgmanii dojechala do domu No coz nie zawsze wszedzie musi byc daleko. Wkrotce relacja i zdjecia na stronie, i znowu bedziemy mogli powspominac impreze ktora niestety musiala dobiec konca. Pozdrawiam
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Czerwca 2005 Autor Administrator Opublikowano 5 Czerwca 2005 I ja dotarłem powolnym tępem... Nie napiszę w tej chwili zbyt wiele bo literki na monitorze mam jakie? takie rozmyte i trzeba odespać Krótko... Dzięki, że byli?cie Czekamy na Wasze wrażenia. Startujemy z nowym w?tkiem... WRAŻENIA ZE ZLOTU MAXI SKUTEROWEGO BURGMANIA 2005 W RYNI Relacja, foty już za pare dni.
Rekomendowane odpowiedzi