Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Września 2013 Autor Administrator Opublikowano 15 Września 2013 W pewnym momencie pod namiotem było tyle Klubowych kamizelek, że zaczęło to budzić spore zainteresowanie "zwiedzających" moto targ . Później doszli znajomi, znajomi znajomych i zrobiła się namioto- kawiarnia :pile: Fajnie było się spotkać i pogadać o tym i owym A co do samego bazaru... większość sprzedawców kwituje ten weekend tak: dziś liczy się tylko (albo przede wszystkim) CENA. Kiedyś było widać w rękach świeżo zakupione kaski Schoei, Schuberth a teraz co najwyżej LS2. Kilku znajomych przyjechało na bazar sprzedać swoje moto. Wylizane, wychuchane, KOMPLETNE. Przy próbie uzyskania rozsądnej ceny spotykali się z brakiem większego zainteresowania... ale za to tam gdzie stały poklecone (często zdekompletowane) wraki z Francji, Belgii czy Szwajcarii ruch był znacząco większy. Oczywiście tutaj ceny wabiły klientów Sporo było przecen, wyprzedaży i można było upolować ciekawe kąski. Dr.Wrzonio i kilka innych z Klubu byli ukontentowani po zakupach No i najważniejsze- pogoda, jak na tą porę roku, dopisała Ps. Bardzo smutnie wyglądał zaparkowany przed wjazdem od strony Puławskiej T-max z kartką do sprzedaży. Widać, że był świeżo po "odrestaurowaniu" i z zamontowanym przednim błotnikiem (chyba) od Majesty 400 lub X-maxa . Zresztą drugi na terenie bazaru, który stał na lawecie do sprzedaży (biała perła) też był świeżo "po remoncie" Echh, ten nasz rynek
T0MEK Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 To teraz spowiadajcie się ci co kupili: jakie ciekawe trofea przywieźliście do domu?
Sysgone Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 Też byłem, ale później, przed 14:00 i już co najmniej 1/3 straganów zwinęła się lub była w trakcie zwijania. Niemniej jednak udało mi się zakupić spodnie na zimniejszą porę w bardzo fajnej cenie.
Klubowicze Domel Opublikowano 15 Września 2013 Klubowicze Opublikowano 15 Września 2013 Co prawda z zakópów to tylko bilet, jednak cel został osiągnięty a tym samym warto było. Pozdro dla wszystkich.
Sympatycy orzech Opublikowano 15 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 15 Września 2013 Faktycznie White Pearl T-Max nie należał do perełek tego wydania Moto Bazaru. Generalnie pojazdów z płozami było dzisiaj mało więc nie było co oglądać. Stała fajna Lambretta po odrestaurowaniu i to był chyba jedyny pojazd jaki na dłużej zwrócił moją uwagę. Fajnie chociaż, że tyle znajomych można było spotkać
Sympatycy irasko Opublikowano 15 Września 2013 Sympatycy Opublikowano 15 Września 2013 Ja zakupiłem torbę FLM montowaną na rzepy w kanale - taki skuterowy TANKBAG. To już z myślą o przyszłorocznym zlocie !scooter
Klubowicze Domel Opublikowano 17 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 17 Września 2014 To chyba właściwe miejsce na tą informacje - w najbliższą sobotę kolejna edycja motobazaru: http://www.mototarg.pl/. Może jakiś spocik przy okazji?
Sympatycy Cormoran Opublikowano 17 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 17 Września 2014 Jestem chętny jak zbierze się większa grupka. Bo to i coś kupić można i pogadać ze znajomymi
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 17 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 17 Września 2014 Ja pewnie pojadę w niedzielę.
Sobier Opublikowano 17 Września 2014 Opublikowano 17 Września 2014 Pewnie pojadę bo to końcówka sezonu to może jakieś atrakcyjne ceny będą .
Klubowicze Piootr Opublikowano 17 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 17 Września 2014 Ja wyskrobię czas w sobotę. Niedziela niestety odpada. Ktoś leci w sobotę ? Ja mam "parę" rzeczy do kupienia
Klubowicze Domel Opublikowano 17 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 17 Września 2014 No ja raczej w sobotę, bo niedziela może być ciężka
padre Opublikowano 17 Września 2014 Opublikowano 17 Września 2014 Hejka! Ja wpadam w sobotę z synem a w niedziele jeśli nockę będę miał spokojną również lecz sam. Z Tapatalk-iP 5S
Tatko Opublikowano 17 Września 2014 Opublikowano 17 Września 2014 Witam,zobaczę co mają do zaoferowania w sobotę a jak będzie ciekawie to i w niedzielę. Pozdrawiam.
Klubowicze PIN Opublikowano 18 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 18 Września 2014 Jeżeli już to w sobotę
Sympatycy szorstki Opublikowano 18 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 18 Września 2014 Zaproponujcie jakiąś godzinę w sobotę. Też bym chętnie podjechał, ale przed południem. pzdr
DAX Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 Nie wiedziałem że się grupą organizujemy Byłem około 10:30 - kumpel mnie namówił, a wcale się nie wybierałem.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 20 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 20 Września 2014 Jutro o 10.00 przy bramie wjazdowej od Ul. Poleczki będę.
Klubowicze .maniek Opublikowano 20 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 20 Września 2014 Ja z Justą też się melduje o 10.00 przed wjazdem.Są jakieś plany na dalsze kulanko??
Klubowicze DaniL Opublikowano 20 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 20 Września 2014 Zamiaruję przybyć na 10:00
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 20 Września 2014 Sympatycy Opublikowano 20 Września 2014 Oooo i bardzo ładnie 10 na Poleczki ...będziemy
bartek_s Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 Ja byłem dziś. Dużo wszystkiego, fajne ceny, czerń, chrom, testosteron.
Klubowicze Piootr Opublikowano 20 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 20 Września 2014 Ja bym może też wpadł na chwilkę. Trza nowe galoty zanabyć.
padre Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Oki-doki! Wpadam również na 10:00 od Poleczki !TOMCAT Już po... Dobrze, że nie pada jak zapowiadali;)
Klubowicze pgizi Opublikowano 22 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 22 Lutego 2015 Panowie, sorki, Panie i Panowie, wiem, że jeszcze mnóstwo czasu ale jak mawia Cormoran: kto i kiedy... bo już mnie nosi! Najbliższy Motobajzel jest 11-12 kwietnia, info tutaj: http://www.mototarg.pl/ a termin ten zbiega się z otwarciem sezonu Youngtimer Warsaw : https://www.facebook.com/events/1537706359842377/?ref_newsfeed_story_type=regular Więc zapowiada się ciekawy weekend poprzedzający II Wiosenne. Jak co roku mam propozycję na połączenie tych dwóch imprez, czyli rano pojedźmy na Bajzel a potem pod Stadion większą grupą.
Rekomendowane odpowiedzi