Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Mototarg Służewiec - giełda motocyklowa w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Opublikowano

W pewnym momencie pod namiotem było tyle Klubowych kamizelek, że zaczęło to budzić spore zainteresowanie "zwiedzających" moto targ :). Później doszli znajomi, znajomi znajomych i zrobiła się namioto- kawiarnia :Jumpy:

:pile: :pile: :pile:

Fajnie było się spotkać i pogadać o tym i owym :)

A co do samego bazaru... większość sprzedawców kwituje ten weekend tak: dziś liczy się tylko (albo przede wszystkim) CENA. :tongue_ss: Kiedyś było widać w rękach świeżo zakupione kaski Schoei, Schuberth a teraz co najwyżej LS2.

Kilku znajomych przyjechało na bazar sprzedać swoje moto. Wylizane, wychuchane, KOMPLETNE. Przy próbie uzyskania rozsądnej ceny spotykali się z brakiem większego zainteresowania... ale za to tam gdzie stały poklecone (często zdekompletowane) wraki z Francji, Belgii czy Szwajcarii ruch był znacząco większy. Oczywiście tutaj ceny wabiły klientów :laughing:

Sporo było przecen, wyprzedaży i można było upolować ciekawe kąski. Dr.Wrzonio i kilka innych z Klubu byli ukontentowani po zakupach :)

No i najważniejsze- pogoda, jak na tą porę roku, dopisała :notworthy:

Ps. Bardzo smutnie wyglądał zaparkowany przed wjazdem od strony Puławskiej T-max z kartką do sprzedaży. Widać, że był świeżo po "odrestaurowaniu" i z zamontowanym przednim błotnikiem (chyba) od Majesty 400 lub X-maxa :msn-cry: . Zresztą drugi na terenie bazaru, który stał na lawecie do sprzedaży (biała perła) też był świeżo "po remoncie" :laughing: Echh, ten nasz rynek :tongue_ss:

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Domel

12

• Cormoran

11

• MariuszBurgi

10

• pgizi

8

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To teraz spowiadajcie się ci co kupili: jakie ciekawe trofea przywieźliście do domu?

Opublikowano

Też byłem, ale później, przed 14:00 i już co najmniej 1/3 straganów zwinęła się lub była w trakcie zwijania. Niemniej jednak udało mi się zakupić spodnie na zimniejszą porę w bardzo fajnej cenie.

• Klubowicze
Opublikowano

Co prawda z zakópów to tylko bilet, jednak cel został osiągnięty a tym samym warto było. Pozdro dla wszystkich.

• Sympatycy
Opublikowano

Faktycznie White Pearl T-Max nie należał do perełek tego wydania Moto Bazaru. Generalnie pojazdów z płozami było dzisiaj mało więc nie było co oglądać. Stała fajna Lambretta po odrestaurowaniu i to był chyba jedyny pojazd jaki na dłużej zwrócił moją uwagę. Fajnie chociaż, że tyle znajomych można było spotkać :)

• Sympatycy
Opublikowano

Ja zakupiłem torbę FLM montowaną na rzepy w kanale - taki skuterowy TANKBAG. To już z myślą o przyszłorocznym zlocie !scooter

• 1 rok później...
  • Klubowicze
Opublikowano

To chyba właściwe miejsce na tą informacje - w najbliższą sobotę kolejna edycja motobazaru: http://www.mototarg.pl/. Może jakiś spocik przy okazji?

• Sympatycy
Opublikowano

Jestem chętny jak zbierze się większa grupka. Bo to i coś kupić można i pogadać ze znajomymi :clapping:

• Klubowicze
Opublikowano

Ja pewnie pojadę w niedzielę.

Opublikowano

Pewnie pojadę bo to końcówka sezonu to może jakieś atrakcyjne ceny będą :) .

• Klubowicze
Opublikowano

Ja wyskrobię czas w sobotę. Niedziela niestety odpada. Ktoś leci w sobotę ? Ja mam "parę" rzeczy do kupienia :D

• Klubowicze
Opublikowano

No ja raczej w sobotę, bo niedziela może być ciężka :frusty:

Opublikowano

Hejka!

Ja wpadam w sobotę z synem a w niedziele jeśli nockę będę miał spokojną również lecz sam.

Z Tapatalk-iP 5S

Opublikowano

Witam,zobaczę co mają do zaoferowania w sobotę a jak będzie ciekawie to i w niedzielę.

Pozdrawiam.

• Klubowicze
Opublikowano

Jeżeli już to w sobotę ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Zaproponujcie jakiąś godzinę w sobotę. Też bym chętnie podjechał, ale przed południem.

pzdr

Opublikowano

Nie wiedziałem że się grupą organizujemy :) Byłem około 10:30 - kumpel mnie namówił, a wcale się nie wybierałem.

• Sympatycy
Opublikowano

Jutro o 10.00 przy bramie wjazdowej od Ul. Poleczki będę.

• Klubowicze
Opublikowano

Ja z Justą też się melduje o 10.00 przed wjazdem.Są jakieś plany na dalsze kulanko??

• Klubowicze
Opublikowano

Zamiaruję przybyć na 10:00

• Sympatycy
Opublikowano

Oooo i bardzo ładnie 10 na Poleczki ...będziemy ;)

Opublikowano

Ja byłem dziś. Dużo wszystkiego, fajne ceny, czerń, chrom, testosteron.

• Klubowicze
Opublikowano

Ja bym może też wpadł na chwilkę. Trza nowe galoty zanabyć.

Opublikowano

Oki-doki! Wpadam również na 10:00 od Poleczki !TOMCAT

Już po... Dobrze, że nie pada jak zapowiadali;)

• 5 miesięcy temu...
  • Klubowicze
Opublikowano

Panowie, sorki, Panie i Panowie, wiem, że jeszcze mnóstwo czasu ale jak mawia Cormoran: kto i kiedy... bo już mnie nosi!

Najbliższy Motobajzel jest 11-12 kwietnia, info tutaj: http://www.mototarg.pl/

a termin ten zbiega się z otwarciem sezonu Youngtimer Warsaw : https://www.facebook.com/events/1537706359842377/?ref_newsfeed_story_type=regular

Więc zapowiada się ciekawy weekend poprzedzający II Wiosenne. Jak co roku mam propozycję na połączenie tych dwóch imprez, czyli rano pojedźmy na Bajzel a potem pod Stadion większą grupą.