dacja Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Byli?my, byli?my i to nawet większ? ekip? ... a Brodatego Mika niestety nie widziałam - ale za to widzieli?my, że klucze w zamku od mieszkania zostawił !OKK
Administrator Artix Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Administrator Opublikowano 2 Kwietnia 2007 A ja tez widzialem Mika i Helixa kolo ktorego sie krecil. !OKK Grupa sie troche rozpelzla ale potem sie jakos odszukalismy. Zreszta jak mogles nie zauwazyc "kiosku"
Olsen Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 i co nikogo nie bylo na "moto-bajzlu"?nikt nie dzieli sie swoimi wrazeniami. ja tam bylem rekawice kupilem Też byłem (nawet dwa razy - za każdym razem innym pojazdem !OKK ) i też kupiłem m.in. rękawice.
Geni Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Ja też byłem, połaziłem z Mikiem i Raqiem. Zakupiłem spodnie i pas na nery, no i najważniejsze - podkładka klubowa jest już założona na Helkę. Z ciekawych rzeczy - widziałem jaki? jeżdż?cy kiosk !OKK .
BRODATY MIKE Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 !NOT Dacja, zamiast lazic po terenie Wyscigow Konnych i szukac miejsca gdzie mieszkam, trzeba bylo poszukac na terenie gieldy (na tym wygrodzonym), a bylem tam razem z Małżonk? o czym pisza chlopaki w postach! !w00t !NOT Co do samej gieldy to kupilem rekawice Probike 60zl i spodnie z protektorami z podpineczka 178zl firmy ktorej nazwy nie pamietam ale dopisze! !V
Gość adamC Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 A ja motobajzel zalatwialem w biegu - bo podczas pracy. Zakupilem sobie kurteczke BUSE oraz kask AIROH BABY MARTIN dla mojego malego urwisa Szukalem ale nie znalazlem szyby do mojej ypki, ale mimo to zakupy uwazam za udane. -koniec chwalenia sie-
Kasieńka Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Może nie sam moto-bazar ale tuż po. No i trosze skromnie z tymi zdjęciami ale zawsze co?. !placz1 klik
dr.big Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Az nie wierze, ze Kefir zamienil parcha na to g*wno !placz1 ... *edit
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Administrator Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Az nie wierze, ze Kefir zamienil parcha na to gowno ;) ... Hmm... !placz1 S? gusta i "gu?ciki" A co do tematu... Moto bajzel w moim odczuciu, je?li chodzi o sprzęty stał pod znakiem "Big kupa". Jedynie jeden Helix był naprawdę warty uwagi mimo słusznego wieku 15 lat. Dużo kurtek, kasków a ludzie latali i kupowali jak w amoku Ogólnie ilo?ć ludzi była przytłaczaj?ca (kolejki 15 minutowej do wej?cia jeszcze nigdy nie widziałem )--- czuć było wygłodnienie po braku motobajzlu lutowego. Najważniejsze, że póĽniej zrobili?my sobie wycieczkę nad Zegrze do naszego znajomego (Restauracja Szanty) gdzie posmakowali?my tamtejszych specjałów kulinarnych (Kefir, ciekawe jak Twój cholesterol ). W moim odczuciu zeszła sobota należała do bardzo udanych
Marynarz Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 Pora odświeżyć troszkę temat jako że w ten weekend 17-18 września odbywa się tam gdzie zwykle moto bajzel NADUŚ Ktoś śmiga ?? (może jakaś ustawka a później jakieś wspólne kulanko ? - miałem jechać do Ełku ale nie dam rady).
daszek Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 Ja zamiaruję być, ale oczywiście zależnie od pogody burkiem lub tramwajem.
Klubowicze Domel Opublikowano 14 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 14 Września 2011 Myślę, że w sobotę zaglądne... !OK
Marynarz Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 to co może się jakoś ustawimy ??
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 30 Września 2011 Autor Administrator Opublikowano 30 Września 2011 Jakieś wrażenia po wrześniowym moto-bazarze? Było coś wartego wzmianki? Np. mega duży ruch (popyt ) lub gigantyczna podaż towarów za pół darmo?
Marynarz Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Jak to się mówi, było moto i był bajzel... Ja generalnie nie zauwarzyłem naprawdę nic ciekawego co by mnie powaliło na kolana cenowo (spodnie, buty ). Raczej ceny takie jak w necie można znaleźć a i wybór jakiś taki skromny... nie to co na wiosnę
Gość Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Kicha była straszna, może biegowcy by sobie coś powybierali, ale dla Nas — Burgmaniaków — niczego nie było. Duże wrażenie zrobiła na mnie olbrzymia ilość złomu (w całym tego słowa znaczeniu). Gdyby nie spontaniczne spotkanie z Valdim, uznałbym niedzielę za straconą.
dr.big Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 (...)olbrzymia ilość złomu(...) Stan nieważny , i tak CCC .
Klubowicze sonor Opublikowano 17 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 17 Marca 2012 Czy ktos wybiera sie jutro z samego rana !scooter na moto bajzel, tak na otwarcie czyli 8.00?? Dajcie znac jakby co na PW...
Norbert Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 podbiłem na bajzel ok. 11.00 wytrzymałem w kolejce pół godziny i stwiedrdziłem że odpuszczam. Wolę polatać skutem z plecakiem zamiast szukać nie wiem czego na bazarze. W sumie bardziej podjechałem z ciekawości niż potrzeby. Z Burgmani wpadł mi tylko w oko klubowy czarny Burgman 650 , z kierownikiem w pomarańczowj kurtce . Długo kolego walczyłes z wyjazdem z trawy
Gość Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 Dojazd — 1h, dojście — 20 min, kolejka — 20 min, 12 pln — bilet, łażenie — 2h, kask kupiony — 35 pln taniej niż na Allegro, powrót — razem ok. 1h. Warto było! Bezcenne spotkanie z Grupką Burgmanii z Mazowsza. Pozdrawiam.
Klubowicze Domel Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2012 A pozwole sobie zauważyć, że jet http://www.mototarg.pl/, a może ktoś z kolegów nie wie a chciałby wiedzieć
Klubowicze pgizi Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Wczoraj na spocie padła propozycja, że jak ktoś ma ochotę w większym gronie zwiedzać Motobajzel to zbiórka o 10.00 pod bramą od strony Puławskiej.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Sugeruję wam spotykać się od strony Poleczki. Macie tam zdecydowanie lepszy parking i jest luźniej. Ja niestety mam inne plany na ten weekend. Miłego shoppingu.
PJS Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Popatrzyłem sobie na maps.google.pl. Faktycznie od Poleczki będzie gdzie zaparkować. Od Puławskiej ciasnota. To jak Panowie od Poleczki? PJS
Klubowicze pgizi Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2012 o.k. Żeby nie było jak przed wczorajszym spotem SPOTYKAMY SIĘ 21 KWIETNIA 2012r. OK. GODZ. 10.00 PRZY BRAMIE OD UL. POLECZKI.
Rekomendowane odpowiedzi