czadzo Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 W końcu ruszamyChyba już nic więcej się nie zmieściZakładam że i tak moje damy czegoś zapomniał Chłop to zabiera gacie, skarpety i gotowy Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Campto Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Orzeł, nie zapomnij basenu ? Temat statku uważam za zamknięty. Limit 70 osób został wyczerpany . ?
Tatko Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Basen jak basen ale wody do niego nie zapomnij.
Kamil Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Tak jak @nat napisała - nas w tym roku nie będzie. Biedne dziewcze jutro idzie do pracy. Ba! Napiszę więcej - właśnie teraz też jest w pracy. ? Mógłby sam przyjechać ale nie będę się oszukiwał. Nie od dziś wiadomo, że z naszej dwójki to wiadomo kto jest wam bardziej ważny a ja jestem dodatkiem ? Fajowej zabawy for all! 1
Klubowicze Campto Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Rozbijamy namioty z tyłu hotelu. Leniwca czas zacząć. Tak jak [mention=12265]nat[/mention] napisała - nas w tym roku nie będzie. Biedne dziewcze jutro idzie do pracy. Ba! Napiszę więcej - właśnie teraz też jest w pracy. Mógłby sam przyjechać ale nie będę się oszukiwał. Nie od dziś wiadomo, że z naszej dwójki to wiadomo kto jest wam bardziej ważny a ja jestem dodatkiem Fajowej zabawy for all! Kamil przecież możecie przyjechać w piątek po pracy. 1
Kamil Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 To jest dobra ta koncepcja ale sobota jest bardzo fajnym dniem by w spokoju popracować. Blondi ma jakiś gruby temat a termin na wczoraj. Poprosimy o fotostory z Leniwca cosik byśmy mogli wam "po zazdraszczać".
Klubowicze Campto Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Nic nie stoi na przeszkodzie aby tu popracować.
kazak Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zaraz będziemy. Mamy 41 km i żremy w MC w Mrągowie. Do zooWysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka
JuStA Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Bardzo żałujemy, że nie możemy być z Wami. Bawcie się wyśmienicie, sprawdzajcie co by wiśniówka nie skwaśniała, pozdrówcie panie z kebaba i wrzucajcie relacje?
Klubowicze Jack Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Przed Kolnem korek na pół godziny. Jak ktoś autem to omijać inną trasą.
Klubowicze Campto Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Miasteczko rośnie.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Chata stoi, jest gdzie mieszkać, czas zacząć integrację.
Tatko Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Namiot rozstawiony leniwiec czas zacząć.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Andrzej, ty to faktycznie na "Leniwca" .
Sobier Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Andrzej jutro tam wpadam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Klubowicze Piootr Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Chata stoi, jest gdzie mieszkać, czas zacząć integrację. Bardzo ładna hacjenda Saperku. Moja identyczna nawet jeszcze z fabrycznego worka nie rozpakowana. Podczas wojaży na NK przejechała w rolce prawie 9000 km. Nie było okazji rozstawić. Pozdrawiam Piootr
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Piotruś, trzeba było przyjechać na Leniwca, miałbyś okazję postawić koło mojej.Jest pięknie, spokój, integracja, jezioro...
Marcin 78 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Niestety w tym roku nie udało mi się dotrzeć na leniwca ☹️, ale on dotarł do mnie ?. Dziękuję za pamięć, życzenia i pięknie odśpiewane Sto lat. Życzę udanego wypoczynku i wspaniałej zabawy ☺️ 2
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zwiedzanie czas zacząć.
Klubowicze Campto Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Przygotowania do jutrzejszego grilla na statku od rana idą pełną parą.
kordziuk Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 ZwiedzajcieWysłane z mojego H4113 przy użyciu Tapatalka Smacznego Wysłane z mojego H4113 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi