Klubowicze Campto Opublikowano 4 Czerwca 2019 Klubowicze Opublikowano 4 Czerwca 2019 Nastał czas na: Termin to 16-18 sierpnia 2019 r. UWAGA!!!!! Ze względów ode mnie niezależnych nastąpiła zmiana miejsca LENIWCA na Camping LOK Giżycko. Miejsce logistycznie lepsze, gdyż znacząco bliżej do kebaba !!!BĘDZIEMY MIELI WYDZIELONY TEREN TYLKO DLA NAS!!! https://www.gizycko.pl/gizycko-osrodek-zeglarski-lok-pl.html Oczywiście, kto chce może zostać dłużej lub przyjechać wcześniej. Koszt organizacyjny tradycyjnie 0 ( ZERO) PLN. Plan: Przyjeżdżamy w piątek ( lub kiedy kto chce ) Obmyślamy dalszy plan: albo plaża, zimne piwko i gorący grill albo jakiś wyjazd, zwiedzanie itp. I tak do niedzieli (albo dłużej ). Pogoda w gratisie!!! EDIT: Po długich acz bardzo owocnych negocjacjach, nasz rejs statkiem będzie superancki!!! Zaczynamy 17.08. o godz. 12 z portu w.. LOK czyli statek zabiera nas bezpośrednio z ośrodka. Płyniemy szlakiem Wielkich Jezior Mazurskich około 2 godziny do Sztynortu. Tam mamy około godziny przerwy na zwiedzanie okolic( polecam piękny zamek). W drodze powrotnej trwającej też około 2 godzin ( wracamy inną drogą ) na statku mamy grilla. Szacowany czas powrotu około 17.00. Kawa, herbata oraz grill wliczony w cenę. I to wszystko tylko za 50 zł od osoby!!! Podsumowując: rejs 5 godzin + grill na statku ( kiełbasa, kaszanka, karkówka, ogórki, pieczywo) + kawa, herbata za jedyne 50 zł od osoby!! Nie chwaląc się alem ja to uczynił ? NAPOJE ALKOHOLOWE I BEZALKOHOLOWE WE WŁASNYM ZAKRESIE!!!! TEMAT STATKU ZAMKNIĘTY!!! WYCZERPAŁ SIĘ LIMIT 70 OSÓB!!! Jeszcze jedna sprawa organizacyjna: proszę zaopatrzyć się w monety dwuzłotowe, gdyż część toalet ma zamek wrzutowy na te właśnie monety. Ci ci byli wiedzą jak jest, a Ci co nie byli niech zerkną w historyczne tematy, np: http://www.forum.burgmania.net/topic/27311-vi-leniwiec-nad-niegocinem/ http://forum.burgmania.net/topic/24301-iv-leniwiec-nad-niegocinem-12-14082016/ http://www.forum.bur...em-14-16082015/ http://www.forum.bur...e__hl__leniwiec http://forum.burgmania.net/topic/25726-v-leniwiec-nad-niegocinem/ AKTUALIZACJA Można zamówić pamiątkową koszulkę z Leniwca w cenie 40 zł/szt. Chętni proszę podawać rozmiar i ilość. Płatne przy odbiorze na Leniwcu. Termin zamawiania do 26 lipca br. Tak będą wyglądać. W razie pytań służę pomocą: campto@o2.pl lub 530 386 777 Informacyjna lista uczestników, aby było wiadomo z kim będzie można oraz : 1. Czadzo z rodzinką (czwartek) - koszulki: męska XL 1 szt , damska S 2 szt; 140 cm 1szt STATEK 4 OSOBY 2. Saper (czwartek) - koszulka męska XXL - 2 szt STATEK 1 OSOBA 3. Campto - koszulki: męska XL -2 sztuki; damska M - 1 szt STATEK 1 OSOBA 4. Jacek i Agatka ( czwartek) 5. Andrzej S. - koszulka męska XXL - 1 szt STATEK 1 OSOBA 6. Jaco i Ziutka ( czwartek) STATEK 2 OSOBY 7. Zenek99 koszulka męska L - 1 szt STATEK 1 OSOBA 8. Orzeł i Gieńka - koszulki: męska XL - 1 szt; damska M - 1 szt 9. Kazak i Paula - koszulki: męska XL - 1 szt; męska L - 1 szt; damska S - 1 szt STATEK 2 OSOBY 10. GrzechoCnik (czwartek) STATEK 1 OSOBA 11. putek (czwartek) - koszulka męska L -2 szt - STATEK 1 OSOBA 12. Jacek i Iwona + gość koszulki: męska XL - 1 szt; damska L - 1 szt STATEK 3 OSOBY 13. Vince i Aga ( czwartek) - koszulki: męska L- 1 szt, damska M - 1 szt STATEK 2 OSOBY 14. .maniek ( czwartek) - koszulka: męska XL - 1 szt STATEK 1 OSOBA 15. subaru gtb320 + Natalia STATEK 2 OSOBY 16. Doktorek - koszulka męska XL - 1 szt STATEK 1 OSOBA 17. Basia i Janek - koszulki: męska XL - 1szt; damska L - 1 szt STATEK 2 OSOBY 18. JuStA + Puszek - koszulki: damska L - 1 szt, damska XL - 1 szt, męska M - 1 szt 19. Piotrek Motopower + 2 osoby - STATEK 3 OSOBY 20. Stiopa - koszulka męska L - 1 szt STATEK 1 OSOBA 21. nat i Kamil ( czwartek) 22. Tomekstw + Beatka (czwartek) - koszulki: męska XL - 1 szt, damska M - 1 szt STATEK 2 OSOBY 23. andrzejburg125 - koszulka: męska M STATEK 2 OSOBY 24. Kordziuk i Dorka - koszulki: męska XL - 1 szt, damska M - 1 szt STATEK 2 OSOBY 25. Wiola i Termi + 2 dzieci (czwartek) STATEK 4 OSOBY 26. Koala + 2 dzieci - koszulka damska M - 1 szt; 128 - 1 szt; 140 - 1 szt STATEK 3 OSOBY 27. Avanturnik + Wandalistka - koszulki: męska XXXL - 1 szt; damska XL - 1 szt STATEK 4 OSOBY 28. Dunaj - koszulka( o ile będzie): męska XL - 1szt STATEK 1 OSOBA 29. Kacperduch + Justyna - koszulka ( o ile będzie) męska M - 1 szt STATEK 2 OSOBY 30. Adik + żona (czwartek) STATEK 2 OSOBY 31. Szyszczak + Kasia - koszulki ( o ile będą): męska XL - 1 szt; damska L - 1szt STATEK 1 OSOBA 32. marig 33. Monia i Misiek ( czwartek) 34. bargacz + 3 osoby STATEK 4 OSOBY 35. Krys70 + 3 osoby ( czwartek) STATEK 4 OSOBY 36. Paweł Bielsko STATEK 1 OSOBA 37. Marfa + LosRakos STATEK 2 OSOBY 38. 1
czadzo Opublikowano 4 Czerwca 2019 Opublikowano 4 Czerwca 2019 czadzo z rodzinką piszemy się na 100%Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Jack Opublikowano 4 Czerwca 2019 Klubowicze Opublikowano 4 Czerwca 2019 Aj, zdążył przede mną... ? Jacek i Agatka obecni. ? Od czwartku.
Sympatycy Jaco Opublikowano 5 Czerwca 2019 Sympatycy Opublikowano 5 Czerwca 2019 Jaco i Ziutka od czwartkuWysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Czerwca 2019 Administrator Opublikowano 5 Czerwca 2019 Planuję być ?
Sympatycy orzeł Opublikowano 5 Czerwca 2019 Sympatycy Opublikowano 5 Czerwca 2019 No ba. Choć bym musiał na "skrzydłach" stanąć to będziemy.
kazak Opublikowano 5 Czerwca 2019 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Kazak i Paula też się meldują jak co roku ! Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka
GrzechoCnik Opublikowano 5 Czerwca 2019 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Obecny! Proszę o wpis na listę! Od czwartku.
putek Opublikowano 5 Czerwca 2019 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Też się melduję postaram się być od czwartku. Orzełku Ty najpierw stań na nóżkę a póżniej odlatuj:)
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 5 Czerwca 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 5 Czerwca 2019 No i stało się, czadzo wygrał. ? Gratuluję!!! Jednak pomimo tego, że przegrałem rywalizację, zapowiadam swój przyjazd i zamierzam przyjechać w czwartek.
czadzo Opublikowano 5 Czerwca 2019 Opublikowano 5 Czerwca 2019 No i stało się, czadzo wygrał. Gratuluję!!! Jednak pomimo tego, że przegrałem rywalizację, zapowiadam swój przyjazd i zamierzam przyjechać w czwartek. Co to za zwycięstwo jak oddane walkowerem Podłożyłeś się dla mnie druhu, ale doceniam Twój gest. Tak postępują Wielcy. Ja także przyjadę w czwartek a żona z dzieciakami i naszym cudownym zasrańcem kto wie, jak nie będzie musiała garować w fabryce to wszyscy razem od czwartku. Mam nadzieję że pole dla naszego Leniwca duże bo dwa namioty bierzemy. Choć wiele jeszcze przede mną różnych wyjazdów przed Leniwcem to głównie czekam właśnie na tą imprezę Sławku stworzyłeś zacną imprezę, niewidzialny twór który orzył i rządzi się swoimi prawami, wciąga nas jak trójkąt bermudzki Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze JACKM Opublikowano 5 Czerwca 2019 Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2019 Jacek i Iwona też będziemy na 100% Grzesiu miałeś się nie zapisywać tylko przyjechać inkognito. Sławek dotrzymał słowa i nie wpisał się na pierwszym miejscu
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 5 Czerwca 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 5 Czerwca 2019 20 minut temu, jackm napisał: ... Grzesiu miałeś się nie zapisywać tylko przyjechać inkognito. ... Miałem się nie wpisywać ?, ale ktoś mógłby pomyśleć, że mnie nie będzie.?
Klubowicze JACKM Opublikowano 5 Czerwca 2019 Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2019 9 minut temu, Saper napisał: Miałem się nie wpisywać ?, ale ktoś mógłby pomyśleć, że mnie nie będzie.? Niewierze że ktoś by śmiał tak pomyśleć ???
Użytkownicy Vince Opublikowano 5 Czerwca 2019 Użytkownicy Opublikowano 5 Czerwca 2019 Poproszę o dopisanie do listy Aga + VincePrzyjazd w czwartekDziękuje
Klubowicze Campto Opublikowano 5 Czerwca 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Czerwca 2019 Godzinę temu, czadzo napisał: Choć wiele jeszcze przede mną różnych wyjazdów przed Leniwcem to głównie czekam właśnie na tą imprezę Sławku stworzyłeś zacną imprezę, niewidzialny twór który orzył i rządzi się swoimi prawami, wciąga nas jak trójkąt bermudzki Gdyby nie Wy to by ta impreza zacna nie była. Ale miło to słyszeć. ?
Klubowicze .maniek Opublikowano 6 Czerwca 2019 Klubowicze Opublikowano 6 Czerwca 2019 Ach to i Mnie dopisz Sławku do listy uczestników Leniwca. Oczywiście od czwartku.
GrzechoCnik Opublikowano 12 Czerwca 2019 Opublikowano 12 Czerwca 2019 @czadzo : pewnie ten większy namiot to garaż na autko :D
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 12 Czerwca 2019 Sympatycy Opublikowano 12 Czerwca 2019 Wstępnie proszę o zapisanie będę z plecakiem ( nie wiem z którym) od min czwartek Takiej imprezy ,imprezowiczów i kebaba nie można odpuscić.
Klubowicze Campto Opublikowano 12 Czerwca 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 12 Czerwca 2019 Temat zaktualizowałem. Są już dostępne koszulki. Info na pierwszej stronie wraz z fotką. SĄ CZADERSKIE!!!
czadzo Opublikowano 12 Czerwca 2019 Opublikowano 12 Czerwca 2019 Temat zaktualizowałem. Są już dostępne koszulki. Info na pierwszej stronie wraz z fotką. SĄ CZADERSKIE!!! Faktycznie czaderskie w takim razie czadzo zamawia: jedna męska XL dwie damskie S i jedna dla dziewczynki na 140cmWysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
kazak Opublikowano 12 Czerwca 2019 Opublikowano 12 Czerwca 2019 To ja też poproszę 2 szt.Kazak XLPaula SDziękuję i pozdrawiamy Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 13 Czerwca 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 13 Czerwca 2019 9 godzin temu, Campto napisał: ... Są już dostępne koszulki. ... Phi... Nawet nie są różowe. ? XXL poproszę. ? 1
Rekomendowane odpowiedzi