Klubowicze Campto Opublikowano 20 Czerwca 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Wakacje...odpoczynek...plaża... zimne !piwko .. ale jednak czegoś brakuje.. Wiem!! Brakuje 2oo i ludzi na nich jeżdżących. No to w takim razie zapraszam na: Miejsce to samo, mimo iż zmienił się zarządca. Poniżej link do nowej strony: http://campingborowo.pl/ Termin jak podałem w temacie 12-14.08.2016r. Oczywiście, kto chce może zostać dłużej Koszt organizacyjny tradycyjnie 0 ( ZERO) PLN. Plan: Przyjeżdżamy w piątek ( lub kiedy kto chce ) Obmyślamy dalszy plan: albo plaża, zimne piwko i gorący grill albo jakiś wyjazd, zwiedzanie itp. ( mam kilka pomysłów). I tak do niedzieli. W niedzielę wyjazd. Oczywiście chętni mogą pozostać do kiedy chcą. Pogoda w gratisie!!! Ot taki to Wakacyjny leniwiec. Ci ci byli wiedzą jak jest, a Ci co nie byli niech zerkną w historyczne tematy, np: http://www.forum.bur...em-14-16082015/ http://www.forum.bur...e__hl__leniwiec Gadżety są planowane, ale na razie nie zdradzam szczegółów. W razie pytań służę pomocą: campto@02.pl lub 530 386 777 Informacyjna lista uczestników ( aby było wiadomo z kim przybije się piąteczkę. ) 1. Campto 2. ruda. 3. Andrzej.S 4. czadzo 5. Saper 6. Kordziuk 7. Dorka 8. Jaco 9. Ziuta 10. Kazak 11. MariuszBurgi 12. pgizi 13. Pierwsza żona 14. arturas 15. Doktorek 16. xmarcinx 17. marig 18. Arecki 19. putek 20. Śledziu 21.Małgosia Śledzia 22. Selmen 23. Sołtys 24. Karmel 25. JuSta 26. Basia 27. Janek 28. Artix 29. morwa37 30. Gieńka 31. Orzeł 32. andrzejburg125 33. Tadas 34. Scorpion 35.Szybki 36. Larwa 37.Radoslav 38. Długi1973 39. Pan Rypak 40. Vince 41. MAKI 42. ARTURRO73 43. Dunaj 44. AndrzejMyslowiceS 45. bargacz 46. Czaro69 47. Kisiel 48. .maniek 49. 1 Odnośnik do komentarza
Tatko Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Sławek mimo wszystko proszę o wpisanie mojej skromnej osoby. Odnośnik do komentarza
Klubowicze .maniek Opublikowano 20 Czerwca 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Ja też proszę o dopisanie Mnie do listy uczestników. Odnośnik do komentarza
Saper Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Nooooo! Nareszcie! Czekałem długo, ale cierpliwi są nagradzani, w związku z tym proszę o wpis na listę uczestników tak zacnego przedsięwzięcia: Saper - opcja namiot - koszulkę już mam. Do zobaczenia. edit. Poza tym, jak nie będzie Slawoy-a, to jam mam blisko:-), bo On ma bliżej:-) Odnośnik do komentarza
nat Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 A my w tym roku nie możemy jechać !placz1 Odnośnik do komentarza
kordziuk Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Jestem jestem Kordziuk + Dorka (jakoś ja przywiozę ) Odnośnik do komentarza
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 20 Czerwca 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Saperku, masz fart, bo jak mówiłem na Burgmanii, nie mam już wolnego Dobrej zabawy życzę i juz zazdraszczam... Odnośnik do komentarza
Sympatycy Ziuta Opublikowano 20 Czerwca 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 No i my ( Jaco i Ziuta ) też oczywiście wpisujemy się na listę ( mimo wszystko ) Odnośnik do komentarza
Saper Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 ... edit. Poza tym, jak nie będzie Slawoy-a, to jam mam blisko:-), bo On ma bliżej:-) Uwaga - ogłoszenia "parafialne": Saperku, masz fart, bo jak mówiłem na Burgmanii, nie mam już wolnego Dobrej zabawy życzę i juz zazdraszczam... Ogłoszeń "parafialnych" ciąg dalszy: jak nie znajdzie się nikt inny - to mam "najbliżej", NARESZCIE - wygrana moja!!! Sławek, Kolego Sympatyczny - wielka szkoda . Odnośnik do komentarza
Sympatycy KriSSo Opublikowano 20 Czerwca 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 No no no Saperku, pagadi . Jeszcze ja rozważam i chyba pojadę i będę miał "najbliżej". Odnośnik do komentarza
Pan rypak Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 I rypaczek się waha,czy by nie zasmakować leniwca w takim towarzystwie Odnośnik do komentarza
Klubowicze Campto Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Panowi, nie wahać się tylko zbierać swoje... i przyjeżdżać w tak piękne okoliczności przyrody. Ziuta - nie wiem dlaczego ale mam jakieś lęki. hihi Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzeł Opublikowano 21 Czerwca 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Co by tradycja się stało, proszę w imieniu moimi sprawdzić co by nie "S Kwasniala" Odnośnik do komentarza
Sympatycy Jaco Opublikowano 21 Czerwca 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Panowi, nie wahać się tylko zbierać swoje... i przyjeżdżać w tak piękne okoliczności przyrody. Ziuta - nie wiem dlaczego ale mam jakieś lęki. hihi Co Ty taki wystrachany, będzie guco Odnośnik do komentarza
Saper Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 No no no Saperku, pagadi . Jeszcze ja rozważam i chyba pojadę i będę miał "najbliżej". KriSSo nic się nie martw przyjedź, na pewno pogodze się z przegraną z usmiechem, a wieczorne Polaków rozmowy - bezcenne:-) Co by tradycja się stało, proszę w imieniu moimi sprawdzić co by nie "S Kwasniala" "Bracie" chcesz powiedzieć, że w tym roku nie sprawdzicie osobiscie "czy aby nie skwaśniała"?, przecież to nie po "bożemu". Przyjedziecie, to "komisyjnie" sprawdzimy "skwaśniałość". Zresztą, tradycja zobowiązuje! Ja mam nadzieję na spotkanie. HEJ!!! Odnośnik do komentarza
kazak Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Ja też się dopisuję - po zeszłorocznym nie może być tak że mnie nie będzie ;-) Od razu z zapisami na wykłady u Sapera ;-) Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Wszystkie znaki na niebie mówią, że będę mógł się pojawić na tegorocznym Leniwcu Odnośnik do komentarza
Klubowicze pgizi Opublikowano 22 Czerwca 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Gizińszczaki, jeżeli nic nie stanie na przeszkodzie, też będą Odnośnik do komentarza
Klubowicze Campto Opublikowano 22 Czerwca 2016 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Oj, coś czuję że "będzie, będzie się działo..". A potem będzie "jak to jak to się stało..." Odnośnik do komentarza
wandalistka Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 My w tym roku niestety Was nie odwiedzimy 13 sierpnia mamy wesele w Austrii u mojej bratanicy i trzeba tam cały piątek jechać. Szkoda, że imprezy nie ma w kolejny weekend Saperku z naszej "wycieczki" w tym roku niestety nic nie będzie. Odnośnik do komentarza
Saper Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 .... Saperku z naszej "wycieczki" w tym roku niestety nic nie będzie. Wanda nic się nie martw, wszak impreza jest cykliczna (dzięki Campto), w przyszłym roku pozwiedzamy Razem, a w bieżącym - dam sobie radę, wszak Mazury są przebogate historycznie. Znajdę sobie coś do pooglądania i będę łączył przyjemne, z pożytecznym, zwiedzanie i wieczorną, "burgmaniową" integrację. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Campto Opublikowano 27 Czerwca 2016 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Saperku na pewno w zwiedzaniu Mazur nie będziesz sam. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zdaje się, że będę w Węgorzewie. Nie wiem czy dam radę podjechać. To strasznie daleko. :-) Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturas Opublikowano 28 Czerwca 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Proszę o dopisanie mnie na listę w tak zacne grono Odnośnik do komentarza
Klubowicze Doktorek Opublikowano 28 Czerwca 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Sławku ja też się zgłaszam na "Leniwca" i proszę wpisz mnie na listę Przemek Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi