Klubowicze .maniek Opublikowano 17 Lipca 2019 Klubowicze Opublikowano 17 Lipca 2019 Sławku jak wszyscy to i mnie też dopisz na rejs. Ps. Można tam pić? ? Dodaj jeszcze koszulkę XL. Dzięki i do zobaczenia.
Klubowicze Campto Opublikowano 17 Lipca 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 17 Lipca 2019 36 minut temu, .maniek napisał: Ps. Można tam pić? ? Mariusz, po to bierzemy czarter a nie kurs rejsowy. Nawet jest wskazane, aby mieć ze sobą wiśnióweczkę - oby tylko nie kwaskowa. ?
wandalistka Opublikowano 18 Lipca 2019 Opublikowano 18 Lipca 2019 Witam ? Bardzo proszę o dopisanie nas do listy na koszulki i na statek. Avanturnik - koszulka męska - największa 2XL - jak jest to 3XL Wandalistka - koszulka damska - XL
kazak Opublikowano 18 Lipca 2019 Opublikowano 18 Lipca 2019 Sławku drogi. Prośba o dopisanie jednej koszulki do mnie. Rozmiar L dla skolima który prawdopodobnie przyjedzie ale samochodem. Dzięki.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka
Termi_N Opublikowano 23 Lipca 2019 Opublikowano 23 Lipca 2019 Sławku dla nas 4 bilety na statek możesz rezerwować.
Sympatycy Volvo Opublikowano 24 Lipca 2019 Sympatycy Opublikowano 24 Lipca 2019 Volvo i Marzenka płyniemy.
Klubowicze El Diablo Opublikowano 25 Lipca 2019 Klubowicze Opublikowano 25 Lipca 2019 Sławku dopisz na rejs statkiem 2 osoby. Pozdawiam ?
GrzechoCnik Opublikowano 25 Lipca 2019 Opublikowano 25 Lipca 2019 "Parostatkiem w piękny rejs...." ja też poproszę.
Użytkownicy Zenek99 Opublikowano 26 Lipca 2019 Użytkownicy Opublikowano 26 Lipca 2019 Witam Wszystkich Proszę o dopisanie do listy przyjazd w piątek, koszulka L na rejs oczywiście tez się piszę.
Klubowicze Campto Opublikowano 27 Lipca 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 27 Lipca 2019 @Zenek99 dopisałem Ciebie na listę na pozycji nr 7. Listę uaktualniłem. Jestem na dużych wojażach w Afryce i mam ogromne problemy zarówno z internetem jak i telefonem. Wracam po 3 sierpnia.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 28 Lipca 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 28 Lipca 2019 Sławek, coś poszło nie tak, zniknęła cała treść pierwszego posta.
Dunaj Opublikowano 30 Lipca 2019 Opublikowano 30 Lipca 2019 Nie wiem czy trochę nie za późno, ale proszę dodać mnie do listy,Wraz z koszulką XL. Oczywiście na rejs też.Dzięki, pozdrawiam. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
kacperduch Opublikowano 31 Lipca 2019 Opublikowano 31 Lipca 2019 Hej Również proszę o dopisanie do listy: Kacperduch + Justyna Jak jest jeszcze możliwość zamawiam 1 koszulkę męska rozmiar M Pozdrawiam
Klubowicze Doktorek Opublikowano 31 Lipca 2019 Klubowicze Opublikowano 31 Lipca 2019 Sła2wku ja chyba będę na Leniwo po południu w piątek, rano mam być w Warsztacie Terapii Zajęciowej po raz 1, proszę dopisz mnie do listy chętnych na rejs statkiem, bardzo dawno nie pływałem statkiem po naszych jeziorach
Klubowicze Doktorek Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2019 No i pech mnie dopadł mam złamany duży paluch w prawej stopie na skutek uderzenia o krawężnik chodnika i nie będę z Wami nocował ... ? tylko będę Was odwiedzał,, ze do Giżycka pojadę Zacną, ... ? ... ?
Maruda Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Sławku dopisz nas na rejs statkiem 2 osoby. Pozdrawiam
szyszczak Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Sławku dopisz i nas ))) Szyszczak koszulka XL i Kasia koszulka L. Proszę też zapisać nas na rejs statkiem.Pozdrawiam)))
marig Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Proszę o dopisanie do listy "leniwców" bez rejsu
Kamil Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 @Andrzej.S Napiszę tak: Ups... nie ten wątek ?
Klubowicze Campto Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Wreszcie wróciłem do normalnego klimatu. ? Wszystko już aktualne i poprawione. Osobom, które wyraziły chęć na koszulkę a zapisały się po 26 lipca nie obiecuję koszulek, ale robię co mogę. Po rozmowie z Arturasem ostateczna cena koszulki to 40 zł. O cenie za rejs powiadomię wkrótce, gdyż po ostatnich zapisach muszę zmienić statek na większy ? - ale jeśli już to będzie tylko taniej.
Klubowicze Jack Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 6 Sierpnia 2019 O! Kapitan się odnalazł ? Proszę o dopisanie do listy moich znajomych: - Monia i Misiek. Wszyscy (czyli Agatka, Jack, Monia, Misiek) jesteśmy od czwartku. Nocujemy w hotelu przy porcie. Oczywiście integrujemy się z grupą, przynosimy stoliki i krzesła na pole namiotowe i wspólnie biesiadujemy (chyba, że nas wygonią). Niestety na statek się nie piszemy, gdyż my nie matriosy, my tankisty ? Natomiast mamy plan ryb połowić. Jak się uda, będzie smażenie i wyżerka ?
Klubowicze bargacz Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Czy jest jeszcze możliwość odbycia rejsu w Waszym towarzystwie ? Jeżeli tak to proszę dopisać 4 osoby. Przyjechalibyśmy tylko na sobotę. Pozdrawiam
Klubowicze Campto Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 7 Sierpnia 2019 @bargacz oczywiście, że jest możliwość -dopisuję. Info od Artura w sprawie koszulek jest takie, że będą zrobione dla spóźnialskich.
Rekomendowane odpowiedzi