marycha Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Dziękuję za spotkanie i wspaniałą zabawę.Już się nie mogę doczekać imprezy za rok
Klubowicze Campto Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Nadeszła pora wyjazdu.
Klubowicze Campto Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Jeszcze spacer po Giżycku.
Gieńka Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Dzięki wszystkim za super spędzony czas. Campto zlot jak zawsze pierwsza klasa. Do następnego
Sympatycy Ziuta Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Sympatycy Opublikowano 18 Sierpnia 2019 My też już prawie w domu, było super jak zwykle . Za rok też będziemy Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Adik Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Dzięki wielkie wszystkim, za miłe i wspaniałe wspomnienia. Do następnego razu. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
kordziuk Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Jest kordziuk jest zabawa Sławek leniwiec pierwsza klasa zostają wspomnienia i odliczanie za rok koniecznie ta miejscówka aha i rejs poproszę na Twojej lajbie Wysłane z mojego H4113 przy użyciu Tapatalka
kazak Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 My też już się meldujemy w domu czyli na działce . Jak za każdym razem na Leniwcu było poprostu MEGA. Sławek, jeszcze raz dzięki za ogarnięcie tematu Perfect A całej ekipie dziękujemy za miłe towarzystwo. I oczywiście do zobaczenia za rok. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka
Maruda Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 My jeszcze w trasie bo zajechalismy jeszcze do Mikołajek ale już tęsknimy za następnym leniwcem ,który co roku jest udany ale w tym roku to mistrzostwo świata i miejsce i przecudny rejs po mazurskich jeziorach dzięki Sławek za ogarnięcie tematu bo jak nie Ty to kto ,dla nas jesteś wielki ps. Podłączamy się pod kordziuka w przyszłym roku tą sama miejscówka i twoją łajbą ???
Tatko Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Ekipa jadąca ze Mną też już na kwadracie Sławuś wielki szacun za wszystko było po prostu zaj...ście Dzieki Wszystkim że Wam się chciało i do zobaczyska za rok.
Klubowicze .maniek Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Jak to napisał Tatko Jestem już na bazie. Sławku Wielkie podziękowania za organizację tak zacnej imprezy Jak Leniwiec. Mam nadzieję że za rok też coś ogarniesz.? Wszystkim obecnym na spotkaniu dziękuję za miło spędzony czas i pogaduchy przy stolikach w blasku gwiazd i szumnie jeziora. Do zobaczenia za rok.
GrzechoCnik Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Melduję się z Wawy. Dziękuję wszystkim za towarzystwo w leniwcowaniu. Sławkowi już dziękowałem za pomysł i organizację w nowym miejscu i potwierdzam też tutaj trafność decyzji. Wszędzie blisko, choć od domu daleko. Dla zachowania wspomnień przesyłam link do leniwcowych zdjęć TUTAJ.
Klubowicze Jack Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Dzięki wielkie za spotkanie. Ostatnia fotka z Giżycka. Nie wiem czemu jakoś z polityką mi się kojarzy ?
kacperduch Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 My również w domu. Dzięki Sławku za zorganizowanie zlotu, było bardzo fajnie, a rejs mega. Pozdrawiamy
Dunaj Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Myślę że nie będzie innej opinii. Bez wątpienia Leniwiec 2019Był najlepszy z dotychczasowych. Dzięki Sławek jesteś wielki że tak wszystko udało Ci się ogarnąć.Dzięki wszystkim leniuchom. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
tomekstw Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 My też już na bazie. Wszystko ok żadnych przygód. Po drodze wizyta w Wilkowyjach po mamrota. Dzięki za super zabawę. Sławek organizacja na medal.
Sympatycy krys70 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Sympatycy Opublikowano 18 Sierpnia 2019 18.30 hanysy melduja przybycie do bazy To był nasz pierwszy leniwiec(i nie ostatni) Impreza bardzo nam się podobała. A powrót do przeszłości (namiotowej) po 20 latach miał dodatkowy smaczek Dzięki wszystkim za fajnie spędzony weekend i do zobaczenia ? P.S Szczególnie chciałbym podziękować Makiemu za zorganizowanie klocków hamulcowych do mojego motora I Siemikowi za dostarczenie w/w z Ełku do Giżycka Oraz za zaangażowanie chłopaków na polu przy wymianie Wielkie DZIĘKUJĘ
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Sympatycy Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Sławek dziękujemy za super organizację Za rok się widzimy ... Genka dziękuję za pożyczki ... ??
Sympatycy pawel883 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Sympatycy Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Dzięki za fajną imprezkę ,organizatorom i wszystkim uczestnikom.
stiopa Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Też już jakiś czas temu dotarłem do domu. Cieszę się, że już kolejny raz mogłem z Wami leniuchować. Sławku miejscówka bardzo fajna. Pozdrawiam!
czadzo Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Kolejny leniwiec już za nami, u mnie od Leniwca wszystko się zaczęło, cała przygoda z Burgmania. Z roku na rok Sławek przechodzi samego siebie. Zawsze wszystko organizacyjnie perfekcyjnie, widać że wkładasz w to całe serducho. Jedyną osobą która może pobić Ciebie w sprawach ogarniania super niepowtarzalnych imprez jesteś Ty sam.Bardzo dziękuję wszystkim uczestnikom za miłe chwile, Jacek i Iwona dziękuję za możliwość skorzystania z Waszego zaplecza. Gieńka dosłownie uratowałaś mi dupę Do zobaczenia wszystkim na kolejnych zlotach Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy Vince Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Użytkownicy Opublikowano 18 Sierpnia 2019 My też się meldujemy z domu. Sławku, dzięki za organizację tego spotkania i super rejsu. Pozdrowienia dla wszystkich Leniwców!
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Sympatycy Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Bielsko również dotarło do domu bez przygód. Kolejny leniwiec za nami było mega . Wszystkim dziękujemy za wspólne pogaduchy i razem spędzony czas. Sławek nie możemy się już doczekać następnego. Na leniwo na leniwca zrobione 2600km
Klubowicze JACKM Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 18 Sierpnia 2019 My też już dawno w domu. Również wszystkim bardzo dziękujemy za tak mile spędzony czas a w szczególności Sławkowi za ponowną organizację. Wielki szacun. Pozdrawiamy wszystkich "Leniwców" i do zobaczenia za rok na kolejnym Leniwcu.
Klubowicze Doktorek Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Dziękuję Cieszę się z ponownego Leniwego ? spotkania z Wami ?, Dziękuję bardzo Sławkowi za zorganizowanie tego spotkania, z LOK-u wyjechałem przed ostatni, potem spotkałem się z koleżanką z Giżycka i do domu wróciłem po g. 16 Przemek ?
Rekomendowane odpowiedzi