kacperduch Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 A my będziemy na 4 kółkach ?????? Majesty samo się popsuło po 2-tygodniach nieużywania myślałem, że to tylko rozładowany aku ale najprawdopodobniej rozrusznik. Dziś spędziłem dużo czasu na naprawie usterki, pomagał mi zdalnie MotoPower za co bardzo dziękuje. Ale wyjęcie w Majce tego rozrusznika to masakra ? Czekam tylko na odstresowanie się na Leniwcu %%% P.S. Związku z tym, że jadę autem z Wawy w pt mogę zabrać komuś jakieś rzeczy. Jak ktoś jest zainteresowany pisać ?
Klubowicze Campto Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Siemka. Fajnym zbiegiem kilku okoliczności będę już od jutra z Sylwią na 2oo wieczorem w tym samym ośrodku. Kurteczka. Fajnie. Do zobaczenia. To może dołączysz do nas na polu namiotowym?
Sympatycy siemik Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Sympatycy Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Na terenie ośrodka są jakieś domki czy pokoje i mamy zarezerwowane coś takiego. Dokładnie nie wiem jeszcze co bo nie ja rezerwowałem. Na pewno się spotkamy. Pozdrawiam.
Adik Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 A pogodę ktoś zamówił?Czy są w razie czego, jakieś domki do wynajęcia? Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze .maniek Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Adaś pogoda będzie.? A co do domków to nie mam pojęcia czy będzie coś wolnego.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Pogoda jest zawsze , czasem tylko to doopy . Patrząc jak było na minionych Leniwcach, to zawsze było dobrze, więc teraz też będzie ok z pogodą.
Klubowicze Campto Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Na terenie ośrodka domków nie ma. Jest hotel. A co do pogody to będzie Pan zadowolony ? 1
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Użytkownicy Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Adaś pogoda będzie. A co do domków to nie mam pojęcia czy będzie coś wolnego. Jak Andrzej jedzie to pogoda musi być 2
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Sympatycy Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Sławek dopisz jeszcze jedna osobę + rejs. Paweł Bielsko
Klubowicze Jack Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia 2019 12 godzin temu, kacperduch napisał: P.S. Związku z tym, że jadę autem z Wawy w pt mogę zabrać komuś jakieś rzeczy. Jak ktoś jest zainteresowany pisać ? Jeśli masz to weź jakiś składany stolik i krzesełka. Zawsze się przydają.
Klubowicze Campto Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Dobrze, że wynająłem statek z zapasem miejsc bo rozchodzą się jak ciepłe bułeczki. ? 1
Klubowicze Jack Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Ktoś będzie miał grilla? Brać jakieś mięsiwo na jutrzejszy wieczór?
stiopa Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Przez okno widzę, że deszcz już wyczerpał limit na ten tydzień, więc nie ma co zwlekać też jutro przybywam. Do zobaczenia! 1
kacperduch Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Moze zadam glupie pytanie ale nie moge sie doczytac ten rejs statkiem jest w sobote ??
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Dokładnie, rejs jest w sobotę.
kacperduch Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Okazało sie ze jada znami znajomi Marfa i LosRakos czy złapią sie jeszcze na rejs statkiem ??
czadzo Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Całe szczęście że już wyszedłem z kołchozu, Kończę się pakować i jutro rano ruszamy na upragnionego LeniwcaDo zobaczenia Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze JACKM Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia 2019 4 godziny temu, Jack napisał: Ktoś będzie miał grilla? Brać jakieś mięsiwo na jutrzejszy wieczór? Jacek brać brać i coś do mięsiwa tyż
Sympatycy orzeł Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Sympatycy Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Ja dopiero w trakcie pakowania. Ale widzę że jeszcze motor się zmieści i telewizor . Na pewno są 2 rowery i 2 kaski. Kuchenka .toster.itp. 1
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Sympatycy Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Po nocnej zmianie wbijam na Giżycko ?
czadzo Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Ja dopiero w trakcie pakowania. Ale widzę że jeszcze motor się zmieści i telewizor . Na pewno są 2 rowery i 2 kaski. Kuchenka .toster.itp. Orzeł ja pierdziele co Ty Drimlajnera wyczarterowałeś Pakuj kanapę i stolik żebyśmy nie musieli kraść jak ostatnio Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy orzeł Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Sympatycy Opublikowano 15 Sierpnia 2019 "Kto zabroni biednemu żyć bogato ." Sam żeś zabrał zjezdzalnie.basen i domek na drzewie.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Temperatury raczej niskie, ale jadę, tylko mi benzin brakło. Naleję i dalej.
nat Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Niestety w tym roku nas nie będzie - praca ? dobrej zabawy życzę, bo pogoda będzie z pewnością - Andrzej S w końcu jedzie ?
Rekomendowane odpowiedzi