Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 11 Czerwca 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Czerwca 2019 Oj kule by sie przydały faktycznie... na jednej nodze juz sobie piete zbilem od skakania... Moze zdazysz, bo juz dziś miał ruszać w trasę.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Sympatycy Opublikowano 11 Czerwca 2019 10 minut temu, SlawoyAMD napisał: Oj kule by sie przydały faktycznie... na jednej nodze juz sobie piete zbilem od skakania... Moze zdazysz, bo juz dziś miał ruszać w trasę. Sławek kule już jadą do kierowcy. Tylko proszę cię jak je zobaczysz to się nie śmiej (ale są i spełnią zadanie)
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 11 Czerwca 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Czerwca 2019 Choćby z patyka były, to ulga będzie tak wielka, jakby je ze złota odlano...
Kaktus Opublikowano 11 Czerwca 2019 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Sławek jak dobrze pójdzie będziesz miał odwiedziny koło 20:30 ma podjechać Antek do Ciebie
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Sympatycy Opublikowano 11 Czerwca 2019 9 minut temu, SlawoyAMD napisał: Choćby z patyka były, to ulga będzie tak wielka, jakby je ze złota odlano... Z patyka nie ale kolorystycznie haha Ostatni była akcja silnik do motorynki Akcja też była szybka.?Nawet bardzo szybka.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 11 Czerwca 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Czerwca 2019 4 minuty temu, Kaktus napisał: Sławek jak dobrze pójdzie będziesz miał odwiedziny koło 20:30 ma podjechać Antek do Ciebie Jeju, tu w Mostarze? Nie wiem czy o tej porze go wypuszcza tylko... Rygor tu straszny.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 11 Czerwca 2019 Klubowicze Opublikowano 11 Czerwca 2019 Godzinę temu, Lucjan73 napisał: W standardowym samolocie również może być problem z zajęciem miejsca i odpowiednim ułożeniem chorej nogi. Kolega wracał z Chile ze złamanym biodrem .Był problem z samolotem medycznym (czas) więc zdecydował się na biznes-class (na leżąco ) a potem karetka. Ps. Super że wszystko na dobrej drodze do finału.
Sympatycy Robsson Opublikowano 11 Czerwca 2019 Sympatycy Opublikowano 11 Czerwca 2019 Jestem pod ogromnym wrażeniem. Wielu ludzi stanęło na głowie żeby pomóc Sławkowi. Seba (subaru) dziękuję Ci za załatwienie sprawy do końca. Powstał układ idealny i Sławek bezpiecznie ze swoją ukochaną wrócą do domu.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 11 Czerwca 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Czerwca 2019 Słuchajcie, jak fajnie usłyszeć polski język... Faktycznie odwiedził mnie młody, Polski student, który jest tu na wymianie... Normalnie magia Internetu, że kogoś zupelnie obcego, można poznać i poprosić o pomoc... Antek był dosłownie wisienką na torcie dzisiejszych zdarzeń, i mam upragnioną pastę do zębów, szczoteczke i golarkę... Umieram tylko z gorącą... nawet wieczorem klima nie daje rady 2
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Czerwca 2019 Administrator Opublikowano 11 Czerwca 2019 Super wieści ? Siła naszej społeczności jest ogromna i nieraz się o tym przekonaliśmy. Pięknie ! ? Teraz już wszystko będzie z górki i niebawem wrócisz do domu ?
Kaktus Opublikowano 11 Czerwca 2019 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Antek to młody chłopak który chodzi do międzynarodowego liceum w mosterze wyszukałem go na fb i zgodził się odwiedzić naszego Slawka i zrobic mu zakupy - super gość Pisał mi ze jak coś to masz do niego się odezwać i wszystko ci załatwi Zresztą sam się cieszył ze może z kimś po polsku pogadać 1
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Klubowicze Opublikowano 11 Czerwca 2019 17 minut temu, SlawoyAMD napisał: mam upragnioną pastę do zębów, szczoteczke i golarkę... Umieram tylko z gorącą... nawet wieczorem klima nie daje rady Mała rzecz a cieszy ? Sławek cieszę się, że tak wszystko pomyślnie się układa i że jesteś już na prostej drodze do powrotu do domu ? U nas też takie temperatury więc nie masz gorzej niż my ? Subaru super, że tak udało Ci się ogarnąć temat przewozu połamańca i jego skutera ?
Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Urbi Opublikowano 11 Czerwca 2019 Sympatycy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 11 Czerwca 2019 a to z kolei moim zdaniem trochę przesada. Trzeb gdzieś wypośrodkować. A swoją drogą jak już Sławek wróci szczęśliwie do domu (a mam nadzieje że jak najszybciej ) to administracja trochę posprząta w tym wątku (bo się na zaciemnił sam wątek wyjazdu) i np. wyodrębni z tego osobny wątek o ubezpieczeniach i radzeniu sobie w trudnych przypadkach na dalekich wyjazdach. W żadnym wypadku nie można robić żadnych porządków w tym temacie, ani usuwać postów. Wszystkie te posty, to kolejny, niezwykły etap tej wyprawy Sławka. Wszystkie te posty pokazują niezwykłą siłę, niesamowitą więź i wyjątkowe, przyjacielskie relacje naszej wspaniałej społeczności burgmanijnej. Jesteście wspaniałymi ludźmi i prawdziwymi przyjaciółmi, co pokazaliście w ostatnich godzinach. Wielki szacun i słowa uznania za to pospolite ruszenie i błyskawiczne działania. Dziękuje bardzo wszystkim zaangażowanym w całą tę akcje ratunkową za wszelką pomoc. Pozdrawiam Was wszystkich i cieszę, że mogę być jednym z Was. 3
Klubowicze bilety Opublikowano 11 Czerwca 2019 Klubowicze Opublikowano 11 Czerwca 2019 Sławek trzymam kciuki, jest już dobrze.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 11 Czerwca 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Czerwca 2019 Po kolejnej akcji "Łazienka", czysty, gładki i ogolony, ze świeżym oddechem, czekam na pielęgniarki... Ps też przyłączam sie do apelu o nieczyszczenie tematu... Może się komuś przyda w formie, w jakiej jest... 3 minuty temu, bilety napisał: Ze Śląska już nie będzie takiego problemu. Marku, ja pojadę pod sam dom...
Klubowicze bilety Opublikowano 11 Czerwca 2019 Klubowicze Opublikowano 11 Czerwca 2019 2 minuty temu, SlawoyAMD napisał: Po kolejnej akcji "Łazienka", czysty, gładki i ogolony, ze świeżym oddechem, czekam na pielęgniarki... Ps też przyłączam sie do apelu o nieczyszczenie tematu... Może się komuś przyda w formie, w jakiej jest... Marku, ja pojadę pod sam dom... To super, temat tak szybko się zmienia, już myślałem że zrobimy wycieczkę
darecki2059 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Super Sławek że wracasz do domu. Jeżeli będziesz potrzebował jakiegoś wsparcia czy pomocy na miejscu w domu to daj znać. Pozdrawiam Cie i czekamy na twój powrót. ?
tomekstw Opublikowano 11 Czerwca 2019 Opublikowano 11 Czerwca 2019 I gitara siła internetu i siła grupy burgmaniaków czyni cuda.
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 11 Czerwca 2019 Sympatycy Opublikowano 11 Czerwca 2019 W całym tym temacie widać emocje a nie da się tak pisać po czasie, to jest odruch chwili. Następni którzy będą to czytać a może i my sami będą mieć chwile wzruszenia. Jest to bagaż doświadczeń który można komuś przekazać.
Rzelu Opublikowano 12 Czerwca 2019 Opublikowano 12 Czerwca 2019 Świetne wiadomości. Szczęśliwej drogi do domu.
GrzechoCnik Opublikowano 12 Czerwca 2019 Opublikowano 12 Czerwca 2019 No to mamy nowy i tym razem optymistyczny dzień. Subaru to kumpel z najwyższej półki, dopytał, podzwonił, ogarnął i załatwił. Kaktusowi i Antkowi też należy się chwała za zmianę samopoczucia Sławka na lepsze. Dziękujemy Wam wszyscy. A Ty Sławku teraz tylko dotrwaj do granicy PL.
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 12 Czerwca 2019 Klubowicze Opublikowano 12 Czerwca 2019 Pozostaje trzymać kciuki za bezpieczny powrót, zdrowie kolegi, szybki powrót na 200! ZDROWIA! Jako że jest zgoda autora aby w tym temacie wyjaśnić parę poruszonych tematów myślę że warto zwrócić uwagę na to co nam oferują Towarzystwa Ubezpieczeń, pozwoliłem sobie zadzwonić do A..... " bez reklamy" i usłyszałem: - przy wypadku organizujemy pomoc : - poszkodowanemu w szpitalu i zapewniamy/opłacamy powrót do kraju (w ramach limitu ubezpieczenia) - opłacamy max 3 dni pobytu na parkingu motocykla - gdy motocykl uległ uszkodzeniu i nie nadaje się do naprawy - to już nie jest problem Towarzystawa Ubezpieczeniowego - gdy motocykl może być naprawiony lub jest sprawny -pomagamy do 250 km do dostarczenia do serwisu i opłacimy koszty osoby która odbierze motocykl (czyli np. bilet z polski do..kraju gdzie nam się przytrafiło). Pytanie czy znacie obecnie lepsze warunki aby jednak obojętnie co się wydarzyło i nasze mienie wróciło do kraju na koszt TU. Bez reklamy ale warto abyśmy wiedzieli co mamy robić w takich sytuacjach.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 12 Czerwca 2019 Sympatycy Opublikowano 12 Czerwca 2019 Patyki poleciały. Kolorystycznie pod moje moto? Sławek szybkiego i bezpiecznego powrotu ,kuruj się . Nie wiem jak się z transportem dogadales ale czytałem że jest pod dom..Jak coś to moto może zostać u mnie. Obiecuje nie będzie w (śrubkach)? 58 minut temu, ZYBEX napisał: Pozostaje trzymać kciuki za bezpieczny powrót, zdrowie kolegi, szybki powrót na 200! ZDROWIA! Jako że jest zgoda autora aby w tym temacie wyjaśnić parę poruszonych tematów myślę że warto zwrócić uwagę na to co nam oferują Towarzystwa Ubezpieczeń, pozwoliłem sobie zadzwonić do A..... " bez reklamy" i usłyszałem: - przy wypadku organizujemy pomoc : - poszkodowanemu w szpitalu i zapewniamy/opłacamy powrót do kraju (w ramach limitu ubezpieczenia) - opłacamy max 3 dni pobytu na parkingu motocykla - gdy motocykl uległ uszkodzeniu i nie nadaje się do naprawy - to już nie jest problem Towarzystawa Ubezpieczeniowego - gdy motocykl może być naprawiony lub jest sprawny -pomagamy do 250 km do dostarczenia do serwisu i opłacimy koszty osoby która odbierze motocykl (czyli np. bilet z polski do..kraju gdzie nam się przytrafiło). Pytanie czy znacie obecnie lepsze warunki aby jednak obojętnie co się wydarzyło i nasze mienie wróciło do kraju na koszt TU. Bez reklamy ale warto abyśmy wiedzieli co mamy robić w takich sytuacjach. P.S Przy zawieraniu umowy rolę odgrywał wiek motocykla (mój pełnoletni)a więc kryteria były inne. Tak z ciekawości gdzie jest ubezpieczony Sławek. w 2018r ubezpieczałem (nowo nabyty) motocykl w PZU pakiet TURBO . nie wgłębiałem się w temat ale ponoć w razie awarii na terenie uni wszystko gratis w pakiecie.( nie wiem nie sprawdzałem i odpukać nie chce) ok 600zł na rok mam to ubezpieczenie do wrzesnia. Ostatnie jakie miałem na an 650 było typowe. burek padł to 250km holowania gratis . (za 30km musiałem dopłacić)Zdrowotne nie wiem. Ale po tym wszystkim widzę żę bardziej trzeba się wgłebiać w temat i dokładnie czytać . Przy podpisaniu umowy wszystko wygląda pięknie i kolorowo
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 12 Czerwca 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 12 Czerwca 2019 38 minut temu, ZYBEX napisał: Jako że jest zgoda autora aby w tym temacie wyjaśnić parę poruszonych tematów myślę że warto zwrócić uwagę na to co nam oferują Towarzystwa Ubezpieczeń, Zgoda Sławka jest , OK, ale i tak uważam że warto założyć osobny - nowy temat o ubezpieczeniach w podróży. Ułatwi to np. kwestię wyszukiwania w przyszłości. Jest wątek o ubezpieczeniach OC i AC skuterów czy motocykli, a takiego nie widzę. 12 godzin temu, SlawoyAMD napisał: Ps też przyłączam sie do apelu o nieczyszczenie tematu... Może się komuś przyda w formie, w jakiej jest... Sławek, Twój wątek, twoja wola ? chodziło mi tylko o czytelność tematu związanego z ubezpieczeniami podróżnymi ? A przy okazji zdrówka życzę i spokojnego powrotu do domu ? i nie zapomnij pić dużo wody.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 12 Czerwca 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 12 Czerwca 2019 No ja dopiero jak wyjdę ze szpitala, wsiade do busa, to uznam, że sprawa ma sie ku koncowi. Na razie rano już pytali, co z moją firmą ubezpieczeniową, bo nie maja potwierdzenia, że dokumentację meddyczna z kosztami zaakceptowano. Ja wiem, że tak, bo babeczka dzwoniła do mnie, ale gdzieś na oficjalnej drodze, jest zastój i już się człowiek denerwuje...
Rekomendowane odpowiedzi