Sympatycy Grzech Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Sympatycy Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Przelew wysłany. Do zobaczenia!
kunisz Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Proszę o dopisanie do listy war. 1 koszulka XL pok. 2-wie osoby Melmeć- kunisz.
Klubowicze Trebor Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Kasa w drodze. Do zobaczenia
Kamil Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Przelew za nat i Kamil wykonany. Do zobaczenia na miejscu.
kunisz Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Dnia 4.08.2019 o 11:44, kunisz napisał: Proszę o dopisanie do listy war. 1 koszulka XL pok. 2-wie osoby Melmeć- kunisz. Przelew poszedł.
Klubowicze oakowsky Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Jak wyglądają jeszcze miejsca na „majówkę” i dostepnosc pokojow, poprosze o wspisanie na liste i info czy jest dostepny pok 1 osob albo 2-ka. Dziekuje.
Klubowicze Piootr Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 6 Sierpnia 2019 No co ja widzę. Brawo za decyzję. Musisz w końcu te pająki wygonić z wydechu TMaxa ??
Sympatycy Urbi Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Dnia 4.08.2019 o 11:44, kunisz napisał: Proszę o dopisanie do listy war. 1 koszulka XL pok. 2-wie osoby Melmeć- kunisz. Rysiu, jesteś już na liście i zgodnie z życzeniem w pokoju 2-os. z Maćkiem. 10 godzin temu, oakowsky napisał: Jak wyglądają jeszcze miejsca na „majówkę” i dostepnosc pokojow, poprosze o wspisanie na liste i info czy jest dostepny pok 1 osob albo 2-ka. Dziekuje. oakowsky, cieszę się z Twojej deklaracji uczestnictwa w naszej Majówce. Dostępność pokoi zarówno 1- jak i 2-osobowych jeszcze jest.
Klubowicze oakowsky Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Poprosze zatem o dopisanie mnie do listy: oakowsky - wariant 1, koszulka L, pokoj 1-osobowy. Wstepnie deklaruje od czwartku - do potwierdzenia najpozniej do 15 sierpnia.
Sympatycy Urbi Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 6 Sierpnia 2019 5 godzin temu, oakowsky napisał: Poprosze zatem o dopisanie mnie do listy: oakowsky - wariant 1, koszulka L, pokoj 1-osobowy. Wstepnie deklaruje od czwartku - do potwierdzenia najpozniej do 15 sierpnia. Bardzo mi przykro, ale niestety wolne miejsca w ośrodku na przyjazd w czwartek i zapewniony nocleg, już się wyczerpały... ?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Przelew w drodze, więc do zobaczenia.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Proszę o dopisanie do listy. Przyjazd w piątek. Wariant 1, koszulka XXL, pokój 3 osobowy, jak jeszcze miejsca nie rozlokowane to może być z Saperem i Vince. Dnia 6.06.2019 o 12:34, Vince napisał: Wojtku, proszę jeszcze o uzupełnienie śniadania w piątek. Dziękuję. Jak kolega Vince nie ma nic na przeciwko, bo z Saperem rozmawiałem ?
Klubowicze Jack Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 6 Sierpnia 2019 5 godzin temu, Urbi napisał: Bardzo mi przykro, ale niestety wolne miejsca w ośrodku na przyjazd w czwartek i zapewniony nocleg, już się wyczerpały... ? Przewaletować trzeba chłopaka gdzieś jedną noc... 1
Użytkownicy Vince Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Użytkownicy Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Proszę o dopisanie do listy. Przyjazd w piątek. Wariant 1, koszulka XXL, pokój 3 osobowy, jak jeszcze miejsca nie rozlokowane to może być z Saperem i Vince. Jak kolega Vince nie ma nic na przeciwko, bo z Saperem rozmawiałem Jasne, że tak Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze oakowsky Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 6 Sierpnia 2019 7 godzin temu, Urbi napisał: Bardzo mi przykro, ale niestety wolne miejsca w ośrodku na przyjazd w czwartek i zapewniony nocleg, już się wyczerpały... ? No rozumiem, zatem realizuje normalny wariant 1 i pok 1-os - przelew poszedl ?
Klubowicze Piootr Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Bardzo mi przykro, ale niestety wolne miejsca w ośrodku na przyjazd w czwartek i zapewniony nocleg, już się wyczerpały... Wojtek, nie ma problemu, jakoś Mariusza przenocujemy. Spoko
minimi1 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Odpowiadając globalnie na głosy zaniepokojenia na tzw priva uprzejmie informuję, że kwoty spływają. Są aktualizowane na mojej liście i publikowane przez Wojtka co jakiś czas. Generalnie co 3-4 dni. Bardzo mi ułatwiają osoby, które podają swój numer na liście, ale wszystkim za dobre opisy przelewów niezmiernie dziękuję
Sympatycy Urbi Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Lista uaktualniona o kolejne wpłaty i deklaracje uczestnictwa. Dnia 6.08.2019 o 10:09, oakowsky napisał: Poprosze zatem o dopisanie mnie do listy: oakowsky - wariant 1, koszulka L, pokoj 1-osobowy. Wstepnie deklaruje od czwartku - do potwierdzenia najpozniej do 15 sierpnia. Mariusz, jeśli masz ochotę na wcześniejszy przyjazd w czwartek, to potwierdź proszę tę deklarację i podaj szczegóły co do dodatkowego wyżywienia (czwartek kolacja i ewentualny obiad w piątek). Jakoś uda nam się Cię przenocować na tę jedną noc. Pozdrawiam i do zobaczenia.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 8 Sierpnia 2019 1 godzinę temu, Urbi napisał: Lista uaktualniona o kolejne wpłaty i deklaracje uczestnictwa. No nie wiem, nie wiem ? nie widać na tej liście mojej skromnej osoby ? no chyba że to kara za poprzedni rok ?
Sympatycy Urbi Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 8 Sierpnia 2019 38 minut temu, EndriuBis napisał: No nie wiem, nie wiem ? nie widać na tej liście mojej skromnej osoby ? no chyba że to kara za poprzedni rok ? Andrzejku, przepraszam, już jesteś na liście. P.S. To nie żadna kara, tylko brak wolnej chwili w ostatnim czasie... mam połowę pracowników na urlopie i ostatnio pracuję po 16 godzin...
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 8 Sierpnia 2019 4 minuty temu, Urbi napisał: Andrzejku, przepraszam, już jesteś na liście. Bardzo Dziękuję ? 4 minuty temu, Urbi napisał: P.S. To nie żadna kara, tylko brak wolnej chwili w ostatnim czasie... mam połowę pracowników na urlopie i ostatnio pracuję po 16 godzin... A to witaj w klubie ? ja jeszcze muszę 50 km dojechać ?
Sympatycy Urbi Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 8 Sierpnia 2019 2 minuty temu, EndriuBis napisał: Bardzo Dziękuję ? A to witaj w klubie ? ja jeszcze muszę 50 km dojechać ? Dziękuje za taki klub, raczej się wypisuje...
Sympatycy Urbi Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Kolejne aktualizacje wpłat odnotowane.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Ale nie wszystkie, mojej nie odnotowano.
Sympatycy Urbi Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 9 Sierpnia 2019 28 minut temu, Saper napisał: Ale nie wszystkie, mojej nie odnotowano. Przepraszam Cię bardzo, już poprawiam się... ?
Rekomendowane odpowiedzi