Sympatycy Jaco Opublikowano 6 Czerwca 2019 Sympatycy Opublikowano 6 Czerwca 2019 Dziękuję Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Urbi Opublikowano 6 Czerwca 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 6 Czerwca 2019 6 godzin temu, Saper napisał: Wojtku, u mnie brakuje dopisku przyjazd w czwartek kolacja i piątek śniadanie. Poprawione i uzupełnione ?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 6 Czerwca 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 6 Czerwca 2019 Pięknie dziękuję.
Klubowicze KasiaP Opublikowano 6 Czerwca 2019 Klubowicze Opublikowano 6 Czerwca 2019 Bardzo prosimy o kolację w czwartek ? nr 10 i 11
qszysiek Opublikowano 7 Czerwca 2019 Opublikowano 7 Czerwca 2019 Wojtek czy jest dostepna opcja; sobota ognisko +nocleg?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Czerwca 2019 Klubowicze Opublikowano 7 Czerwca 2019 Poproszę kolację w czwartek ?
Sympatycy Urbi Opublikowano 9 Czerwca 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 9 Czerwca 2019 Dnia 7.06.2019 o 17:00, qszysiek napisał: Wojtek czy jest dostepna opcja; sobota ognisko +nocleg? Krzysiek, postaramy się taką opcję również przygotować i skalkulować. Szczegóły podamy niebawem. Dnia 6.06.2019 o 18:53, KasiaP napisał: Bardzo prosimy o kolację w czwartek ? nr 10 i 11 Dopisane zgodnie z życzeniem. Dnia 7.06.2019 o 19:30, Joasia70 napisał: Poproszę kolację w czwartek ? Dopisane zgodnie z życzeniem.
andrew70 Opublikowano 10 Czerwca 2019 Opublikowano 10 Czerwca 2019 Proszę o wpisanie na listę andrew70 + Adrian .War.1 koszulki XL , M .Pokój 3 osobowy z Elvisem.
Elvis Opublikowano 10 Czerwca 2019 Opublikowano 10 Czerwca 2019 Wojtku ... zapisz również mnie ...Elvis ... wariant 1 ... koszulka XXL ... nocleg w pokoju 3 osobowym wspólnie z Andrew70 i Adrianem ...I teraz tak: Elvis przyjazd w czwartek + kolacja w czwartek (bo z tego co wyczytałem to piątkowe śniadanie wliczone jest w cenę noclegu) ...Andrew70 i Adrian przyjadą w piątek ...Pozdrawiam ...
Sympatycy Urbi Opublikowano 11 Czerwca 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 11 Czerwca 2019 Lista zaktualizowana. Pozdrawiam.
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 12 Czerwca 2019 Klubowicze Opublikowano 12 Czerwca 2019 Proszę o miejsce dla Monika - "M", Zybex "XL" - pokój 2 osobowy
Sympatycy Urbi Opublikowano 13 Czerwca 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 13 Czerwca 2019 Kolejni uczestnicy dopisani do listy, zgodnie z deklaracjami.
merfi Opublikowano 14 Czerwca 2019 Opublikowano 14 Czerwca 2019 MERFI pokój 4 osobowy z Szklana, Szuszfol i jeszcze jeden ziomek. Koszulka M
Sympatycy Urbi Opublikowano 15 Czerwca 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 15 Czerwca 2019 UWAGA WAŻNY KOMUNIKAT !!! Dla osób wybierających się w czwartek... W związku z tym, że nasza Majówka zaplanowana jest standardowo od piątku do niedzieli, pojawił się niestety problem z rezerwacją dodatkowych noclegów z czwartku na piątek w naszym ośrodku. Dostępnych jest tylko dwadzieścia pare miejsc w innych budynkach niż mamy docelowe rezerwacje i w innym zestawieniu niż docelowo. Na tę jedną noc są dostępne tylko 4 pokoje dwuosobowe, 3 pokoje trzyosobowe i dwa domki pięcioosobowe. Brak jest w ogóle pokoi jednoosobowych. W związku z powyższym osoby zainteresowane wcześniejszym przyjazdem będą rozlokowane zgodnie ze złożonymi deklaracjami, w kolejności zgłoszeń. Pierwszeństwo do pokoi dwuosobowych mają zgłoszone małżeństwa. Największy problem powstaje z osobami, które już od czwartku chciałby zamieszkać w pokoju 1-osobowym. Na tę jedną noc, będzie to niemożliwe. Bardzo proszę o spróbowanie dopasowania się i zakwaterowania w większym składzie. Przypominam, że sytuacja ta dotyczy tylko tej jednej nocy. W piątek wszyscy przejdą do właściwych pokoi, zgodnych z deklarowanym życzeniami i wybranymi wariantami pobytu. Za powstałe utrudnienia bardzo serdecznie przepraszamy i prosimy o wyrozumiałość.
Elvis Opublikowano 15 Czerwca 2019 Opublikowano 15 Czerwca 2019 Jak na ten moment przyjazd w czwartek zadeklarowało 21 osób ... jako że jest 27 miejsc to wszyscy łapią się na zakwaterowanie ... myślę, że przypadowość i dowolność ułożenia w pokojach osób przybywających we czwartek, przez tę jedną noc może przyczynić się do zacieśnienia więzi w grupie ... a może się mylę ... sam nie wiem ...
Sympatycy Robsson Opublikowano 15 Czerwca 2019 Sympatycy Opublikowano 15 Czerwca 2019 Mireczku, po takich czwartkowych zacieśnieniach więzi może się okazać, że w piątek nikt się nie będzie chciał przenosić ? Huuurraaa, będzie zajefajnie ?
Sympatycy Urbi Opublikowano 15 Czerwca 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 15 Czerwca 2019 2 godziny temu, Elvis napisał: Jak na ten moment przyjazd w czwartek zadeklarowało 21 osób ... jako że jest 27 miejsc to wszyscy łapią się na zakwaterowanie ... myślę, że przypadowość i dowolność ułożenia w pokojach osób przybywających we czwartek, przez tę jedną noc może przyczynić się do zacieśnienia więzi w grupie ... a może się mylę ... sam nie wiem ... Osoby już zadeklarowane, przede wszystkim pary małżeńskie, będą otrzymają pokoje dwuosobowe, plus trójka uczestników ze Śląska, w składzie MarP, KasiaP i Joasia70, też pozostają w ustalonej konfiguracji i otrzymają pokój trzyosobowy. Największe problemy i uniedogodnienia pojawiają się dla osób (mężczyzn), którzy zażyczyli sobie pokoje jednoosobowe i dwuosobowe w męskim składzie... Bardzo Was przepraszam Szanowni Koledzy i proszę o szczególną wyrozumiałość za zgrupowanie na tę jedną noc. Proszę o ewentualne sugestie odnośnie składów osobowych, na tę jedną, dodatkową noc, w następujących dostępnych konfiguracjach: - 1 pokój 3-osobowy z dostawką (sofa 2-os.) - 2 domki 5-osobowe.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 16 Czerwca 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 16 Czerwca 2019 Wojtku, ze mną nie ma problemu, gdzie Ci pasuje tam będzie dobrze.
Sympatycy Radoslav Opublikowano 16 Czerwca 2019 Sympatycy Opublikowano 16 Czerwca 2019 My też chętnie dołączymy do ekipy ? Proszę o dopisanie: - Larwa, koszulka M, z jedzonkiem od czwartku (wariant 1) - Radoslav, koszulka L, z jedzonkiem od czwartku (wariant 1) Dla nas pokoik na dwie osoby poproszę
Sympatycy irasko Opublikowano 16 Czerwca 2019 Sympatycy Opublikowano 16 Czerwca 2019 Wojtku, tak jak prosiłeś wpisuję w wątek. Mamy nadzieję, że damy radę ? DYSIA - koszulka damska M Irasko - koszulka męska L Od piątku. Pokoik ten co w ubiegłym roku. ( Apartament Królewski ? dla Kuracjuszki Sanatoryjnej )
Klubowicze Szuszfol Opublikowano 16 Czerwca 2019 Klubowicze Opublikowano 16 Czerwca 2019 Dnia 14.06.2019 o 21:47, merfi napisał: MERFI pokój 4 osobowy z Szklana, Szuszfol i jeszcze jeden ziomek. Koszulka M Ziomek (MARTINI) koszulka L i Szuszfol rowież koszulka L Poprosimy?
Klubowicze Trebor Opublikowano 16 Czerwca 2019 Klubowicze Opublikowano 16 Czerwca 2019 Proszę o dopisanie do listy uczestników 6 MZ Trebor wariant 1 koszulka XL , przyjazd w czwartek, proszę o kolację Pokój 3-osobowy z Patrykiem i Grzechem, mam nadzieję że lada moment się zapiszą
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Klubowicze Opublikowano 16 Czerwca 2019 15 minut temu, Trebor napisał: Proszę o dopisanie do listy uczestników 6 MZ Pokój 3-osobowy z Patrykiem i Grzechem, mam nadzieję że lada moment się zapiszą No nareszcie ? 20 godzin temu, Urbi napisał: plus trójka uczestników ze Śląska, w składzie MarP, KasiaP i Joasia70, też pozostają w ustalonej konfiguracji i otrzymają pokój trzyosobowy. Dzięki ? lubię ten trójkącik ?
Rekomendowane odpowiedzi