Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 6 Lutego 2024 Użytkownicy+ Opublikowano 6 Lutego 2024 Zapodaje tutaj, ale zastanawiam się czy się śmiać 🙃, czy jest nad czym zapłakać ? 🤔 Tajemniczy przycisk zmylił klientkę serwisu klik 😵
Użytkownicy Nazir Opublikowano 7 Lutego 2024 Użytkownicy Opublikowano 7 Lutego 2024 53 minuty temu, PawełJW napisał(a): Z tego co zauważyłem to Aneta jest na forum... Oj wieczoru to Ty se nie układasz🥸 🤪 1
falco Opublikowano 11 Lutego 2024 Opublikowano 11 Lutego 2024 W dniu 7.02.2024 o 20:27, Kazekkazek napisał(a): Film "Motór", to klasyka gatunku ze świetnymi dialogami... "motór umiera, nasz pan"... "motór nie umiera nigdy, motór jest wieczny"... "nie ma boga jest motór"...
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 27 Lutego 2024 Klubowicze Opublikowano 27 Lutego 2024 A Wisła tuż tuż. Trenuj
Sympatycy Cormoran Opublikowano 8 Marca 2024 Sympatycy Opublikowano 8 Marca 2024 Wchodzi facet do sklepu i mówi do ekspedientki: -Poproszę jakiś prezent na 8 marca !! Ekspedientka mówi: - proponowała bym coś drogiego Klient: - dla czego ? Ekspedientka: - bo dziś jest 29 marca 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
tomekstw Opublikowano 15 Marca 2024 Opublikowano 15 Marca 2024 https://www.facebook.com/share/r/c23yQghKw8SVFivA/Ma ktoś taką opcję?
Krzynio66 Opublikowano 29 Marca 2024 Opublikowano 29 Marca 2024 dlaczego w kosmosie sa tak slabe imprezy? bo nie ma tam atmosfery
falco Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Zawsze miałem ubaw widząc w Wawie, czyli naprawdę zakorkowanym mieście lokalnych ujeżdżaczy najczęściej dużych beemwu, którzy choćby mieli jechać tylko po przysłowiowe bułki, to koniecznie z 3 alu kuframi. A przez kufry i "umiejętności" tkwiący w korkach pomiędzy samochodami... ;) Naklejki "terenowe" też obowiązkowe na pokładzie, aby nie było wątpliwości o możliwościach ADV klasy premium... ;) 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Klubowicze Opublikowano 12 Kwietnia 2024 🤣👍 Oj nawet nie zdajecie sobie sprawy ilu osób to dotyczy
falco Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Chciałem zrobić dopisek aby nie pisać list pod listem ale nie ma już edycji... Nie pamiętam programu ani tytułu ale kiedyś oglądałem materiał w którym grupa Niemców jechała w różne rejony świata, oczywiście chwaląc się jacy, to oni są niesamowici i jak wszędzie sobie radzą... Zapomnieli tylko dodać, że... cały czas jechało za nimi potężne zaopatrzenie całego sprzętu, który używali i ogólnie wszystko na... samochodach... ;)
Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Vince Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Jak tańczyć w rytm Metalliki.Uwaga: tylko dla ludzi o mocnych nerwach.. 3
falco Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Kolejna z moich (nie)zliczonych przygód... Kupiłem sobie buty trekkingowe, wysyłkowo... Wszedłem na dział męski > buty trekkingowe > buty wysokie > buty oddychające... Wybrałem model z dumną, mocną, męska nazwą > Predator, dodatkowo wzmocnioną równie mocno i groźnie brzmiącymi wstawkami typu > Outdoor, Waterpoof fabrics, Softshell, etc... Oczywiście w mrocznym, czarnym kolorze > Black coś tam, coś tam... Paczka dostarczona błyskawicznie! Otwieram, mierzę, chodzę - jest GIT! Rzucam okiem na metkę i... jak teraz pokazać się na dzielni...? ;) 2
Rekomendowane odpowiedzi