Administrator Artix Opublikowano 11 Maja Administrator Opublikowano 11 Maja Motocykle są wszędzie :) 1
Ury Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Nie wiem czy na czasie, ale wzruszenie tłumacza mnie urzekło
falco Opublikowano 7 Czerwca Opublikowano 7 Czerwca Wreszcie do mnie uśmiechnęło się szczęście, zaraz będę obrzydliwie bogaty, czytajcie i zazdrośćcie @ którego dzisiaj dostałem... ;) "Cześć, Nazywam się Maria Elisabeth Schaeffler, jestem niemiecką potentatką biznesową, inwestorką i filantropką. Jestem jedną z właścicielek Grupy Schaeffler. 25% mojego majątku przekazuję na cele charytatywne. Zobowiązałam się również do przekazania pozostałych 25% osobom prywatnym w 2026 roku. Postanowiłam przekazać Państwu 4 800 000 euro. Jeśli są Państwo zainteresowani moją darowizną, proszę o kontakt w celu uzyskania dalszych informacji... Cześć, Maria Elisabeth Schaeffler." ;)
Użytkownicy ComoDo Opublikowano 8 Czerwca Użytkownicy Opublikowano 8 Czerwca Podziękuj jej i napisz żeby rozdała je okolicznym wieśniakom , bo Ty i tak już jesteś zmęczony rozdawaniem swojego majątku . Ewentualnie niech prześle te pieniądze do NFZ, bo nie ma takiej sumy której by nie zagospodarowali . Swoją drogą to ludzie robią się co raz bardziej kreatywni w naciąganiu .
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 8 Czerwca Użytkownicy+ Opublikowano 8 Czerwca 3 godziny temu, ComoDo napisał(a): Podziękuj jej ..... nie no, spoko - nie zabieraj "chłopu" marzeń 😉 każdy jakieś ma ☺️ 10 godzin temu, falco napisał(a): ....zaraz będę obrzydliwie bogaty, ... tylko nie zapomnij przelać do "pani" kasy na znaczki i koperty. 😉 bo paniusia rozdaje miliony, ale na znaczki nie ma kasy. 😄
cezzar Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca 14 godzin temu, falco napisał(a): Wreszcie do mnie uśmiechnęło się szczęście, zaraz będę obrzydliwie bogaty, czytajcie i zazdrośćcie @ którego dzisiaj dostałem... ; Miałem już takich maili wiele.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 8 Czerwca Użytkownicy+ Opublikowano 8 Czerwca 39 minut temu, cezzar napisał(a): Miałem już takich maili wiele. 🤔 taaa..... czyli ? Simson S51, MZ ETZ 150, MZ ETZ 251, Honda Forza 300, Honda X-ADV 750, Honda Forza 750 - po każdym nowym e-mailu przesiadka na coś większego ? 😜 🤣
Użytkownicy Nazir Opublikowano 8 Czerwca Użytkownicy Opublikowano 8 Czerwca 1 godzinę temu, cezzar napisał(a): Miałem już takich maili wiele. Ja też ale... w sumie to dobrze, że @falcoto zapodał, bo jakimś cudem nadal ludziska oddają się (naciągaczom) marzeniom🤪 W tej tematyce jest to przynajmniej śmieszne😁👌
falco Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Od lat 90. czekam(y) na dostawę "wygranego" samochodu z przysłanego pocztą kuponu - "Fiat Punto w kolorze mechu" (cytuję oryginalną pisownię). 😎 Amerykański Generał stacjonujący w Iraku chciał coś ode mnie kupić przez pay pala... Itd, itp. Ale chyba nic nie przebije opisywanej historii pilskiego spawacza, podającego się za księcia, który "leczył" kobiety... orgazmem... 👻 Co trzeba mieć w głowie, żeby na takie banialuki się łapać... 🤡
falco Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Poszedłem po chleb a tu niespodzianka... ;)
Rekomendowane odpowiedzi