Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Użytkownicy+ Opublikowano 7 Kwietnia 2023 20 godzin temu, arturo-bb napisał(a): ....Powrót z Wa-wy na lawecie (przynajmniej ciepło było 🤣 ) o matko, Artur 🙄 zawsze byłem zdania że największą wadą Silver Winga (SW-T) jest brak podestów dla pasażera i brak podgrzewania kanapy. 😉 ale żeby lawetę wzywać, bo zimno ? 🤫 to się mi w głowie nie mieści 🤣
tomekstw Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 16 minut temu, EndriuBis napisał(a): o matko, Artur 🙄 zawsze byłem zdania że największą wadą Silver Winga (SW-T) jest brak podestów dla pasażera i brak podgrzewania kanapy. 😉 ale żeby lawetę wzywać, bo zimno ? 🤫 to się mi w głowie nie mieści 🤣 Nie straszcie, po świętach jadę zakupować koledze zanabywać sześćsetę. Ale on tego nie przeczyta.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Klubowicze Opublikowano 7 Kwietnia 2023 I ta którą kupujesz nie ma pewnie nalotu 150 tys. 😉 No jak pech to pech. Miałem zmieniać na inny tak na urodziny ( 60 jak by kto pytał 😜 ) A trzeba szybciej 😒 Jak żyć ? 🤣
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Administrator Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Artur, masz moje wsparcie. Zmiany w życiu są potrzebne Szukamy ADV? A żeby nie było, że offtop, to taki miły widoczek na czasie
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Klubowicze Opublikowano 7 Kwietnia 2023 19 minut temu, MariuszBurgi napisał(a): Szukamy ADV? Szukamy 1
tomekmajesty Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Wrzucę tu, bo jest dość śmieszne. Ale chociaż prawdziwe skutery …;)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Klubowicze Opublikowano 7 Kwietnia 2023 A tu taki mój wpis z września 2022 Prorok czy ki ch... ? 2
Sympatycy Grzech Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Sympatycy Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Czy tam w tle, to nie Twoja SW przygląda się jawnej zdradzie? Ale kurtkę pod kolor już masz!
Krzynio66 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 spotykaja sie dwie pchly jedna trzesie sie i jest strasznie przemarznieta. a czemu sie tak trzesieS SPOTYKAJA SIE DWIE PCHLY. JEDNA SIE TRZESIE I JEST STRASZNIE PRZEMARZNIETA . CZEMU SIE TAK TRZESIESZ.A BO PRZYJECHALAM TU W WASACH MOTOCYKLISTY I STRASZNIE MNIE PRZEWIALO. TO NA DRUGI RAZ ZROB TAK JAK JA . SKACZE SOBIE NA LOTNISKO UPATRUJE STEWARDESE, WSKAKUJE JEJ POD SPODNICZKE WCHODZE POD MAJTECZKI I CALA PODROZ SPIE W CIEPLYM PRZYTULNYM LASKU . OK TAK ZROBIE. SPOTYKAJA SIE NA DRUGI ROK I SYTUACJA SIE POWTARZA ,TAMTA PCHLA TRZEPIE ZNOWU Z ZIMNA . I CO NIE SKORZYSTALAS Z MOICH RAD . ZROBILAM DOKLADNIE JAK MOWILAS , POSKAKALAM NA LOTNISKO ZNALAZLAM STEWARDESSE WSKOCZYLAM POD SPODNICZKE POD MAJTECZKI ZNALAZLAM CIEPLY LASEK I ZASNELAM . A JAK SIE OBUDZILAM BYLAM W WASACH MOTOCYKLISTY
Krzynio66 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 policjant- czy zna pan powod tej kontroli panie kierowco tak odpowiada odpowiada kierowca dziura bedzetowa
cezzar Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Lekarz do pacjenta na stole operacyjnym: - Będzie pana dziś operować student medycyny w ramach egzaminu praktycznego. Pacjent przerażony: - Jak to???!!! A jak mu się nie uda ??? - No to nie zda! 1
Krzynio66 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 dlaczego lysy motocyklista ma zawsze rozpiety rozporek . on tez ma prawo poczuc wiatr we wlosach 1
Krzynio66 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 przychodzi klient do sklepu i kupuje paczka,nastepnie wysysa nadzienie rurka od dlugopisu a reszte wyrzuca.sytuacja powtarza sie kilka dni.w koncu sprzedawczyni mowi. pan chyba jest motocyklista . no tak a skad pani wie .a bo pana motor stoi przed sklepem
Kamil Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Zrobiło się ciepło, motóry wyszły szafy a umiejętności jeszcze zimują. Na ulicach wiele widać :D [kweik.pl]
cezzar Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Opublikowano 14 Kwietnia 2023 https://www.facebook.com/watch/?v=531798588883534 O motocyklistach w piątek.
Krzynio66 Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Opublikowano 14 Kwietnia 2023 super filmik i to jest prawda ze motocyklista przypomina malpe brudny zarosniety i z odparzona dupa
Krzynio66 Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Opublikowano 21 Kwietnia 2023 jada na jawie trzej koledzy. z przodu kierowca jakala i szymon.jada sobie 100km/h. jakala szyyyyyy szyyyyy kierowca szybciej 120 znowu jakala szyyyy szyyyy jada 140 jakala poraz kolejny jakala szyyyyy szyyyy kierowca pyta szybciej jakala sie przelamal szyymon spadl
Krzynio66 Opublikowano 14 Maja 2023 Opublikowano 14 Maja 2023 konferencja naukowa, wypowiada sie lekarz dobrze miec kochanke, bo to oczyszcza krew .po nim zabiera glos psycholog. dobrze miec kochanke bo to pomafga odreagowac stres . jako ostatni wypowiada sie motocyklista dobrze miec kochanke . zona mysli ze jestem u kochanki ,kochnka mysli ze jestem u zony a ja ide pojezdzic motocyklem.
Rekomendowane odpowiedzi