dacja Opublikowano 30 Stycznia 2007 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Je?li rozmiarówki bed? takie same jak w poprzednich latach to : zdecydowanie poproszę o rozmiar L
magduska Opublikowano 30 Stycznia 2007 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Sprawdziłam rozmiar koszulki z zeszłego roku, wiec zdecydowanie poproszę o rozmiar L
Sympatycy spinka Opublikowano 30 Stycznia 2007 Sympatycy Opublikowano 30 Stycznia 2007 koszulka dla mnie to M a dla maleństwa !tut Ojcze Dyrektorze zadecyduj Ty, ale napewno mocno nietypowa
-=Dee Jay=- Opublikowano 30 Stycznia 2007 Opublikowano 30 Stycznia 2007 hotel zarezerwowany PS dajcie t? liste na pocz?tek tematu!!
Siodel Opublikowano 30 Stycznia 2007 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Hym to ja zdecydowanie XL poproszę
Gość gaga Opublikowano 30 Stycznia 2007 Opublikowano 30 Stycznia 2007 mnie tez prosze wpiszcie na liste !tut a koszulke to w rozmiarze M poprosze.. zaraz puszcze przelew i jeszcze sie tylko za noclegiem musze rozejrzec.. i nic tylko odliczac dni
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 30 Stycznia 2007 Autor Administrator Opublikowano 30 Stycznia 2007 hotel zarezerwowanyPS dajcie t? liste na pocz?tek tematu!! Lista powędrowała na pocz?tek w?tku i znajduje się w pierwszym po?cie. Wszystkie wpłaty będ? na bierz?co aktualizowane.
magduska Opublikowano 30 Stycznia 2007 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Lech rzadko zagl?da na forum wiec w jego imieniu – koszulka rozmiar XXL
Gość denver27 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Opublikowano 30 Stycznia 2007 50 zl od osoby ,czy dobrze zrozumiałem?
Administrator Artix Opublikowano 30 Stycznia 2007 Administrator Opublikowano 30 Stycznia 2007 Tak, jest to oplata zlotowa. Lista wplat jest aktualizowana na podstawie wplat codziennie okolo godziny 13 i nastepny transfer okolo godziny 17.
pablos Opublikowano 30 Stycznia 2007 Opublikowano 30 Stycznia 2007 je?li już mozna cokolwiek zamawiać to poproszę : koszulki XXXL i M chyba że będziesz miał Mariusz jakie? bardzo malutkie dla najmłodszych to się polecam .... wpłata jeszcze nie dokonana .. ale w ci?gu najbliższych godzin pofrunie ... a na maile z WDW nikt nie odpowiada !tut . Nie lubię dzwonić a pewnie będę musiał . Pozdrawiam
Gość adamC Opublikowano 30 Stycznia 2007 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Plany wakacyjne ustalone z druga polowa - 1 czerwca zarezerwowany dla burgmanii. Kasa poszla, poprosze o rozmiar L.
gumis Opublikowano 31 Stycznia 2007 Opublikowano 31 Stycznia 2007 pokoik zarezerwowany kaska pójdzie w najbliższych dniach za dwie osoby. do zobaczenia w czerwcu !tut
Mr.T Opublikowano 31 Stycznia 2007 Opublikowano 31 Stycznia 2007 W tym roku my też będziemy tzn. ja z żon? i z synkiem. Wieczorem pójdzie przelew, proszę o koszulki L i M jeżeli byłyby jakie? mikro rozmiary typu XS to kupiłbym tak? dla juniora
Pavulon Opublikowano 31 Stycznia 2007 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Wplacone O rodzina sie pojawila Bedzie hucznie
Gość Sztukan Opublikowano 31 Stycznia 2007 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Jeszcze nie wiem co bedzie w tak odleglej przyszlosci.. jak mnie nie zagonia do roboty,to sie stawie, a wczesniej oplace zlotowe oczywiscie,a spac to chyba nie musze, a jakby co mieszkam w odleglosci 30 km od rynii,albo umre (kulturalnie sie zdrzemne) w krzakach... mam stosunkowo malo lat wiec mi to chyba jeszcze przystoi... Jak rozumiem taka opcja przechodzi?
pilot Opublikowano 31 Stycznia 2007 Opublikowano 31 Stycznia 2007 A ja zamawiam: Koszulke : 1 szt. L 3 szt. M oraz dużo słońca i u?miechu od organizatora i szampańskiej zabawy burgmaniaków
Gość scottie Opublikowano 31 Stycznia 2007 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Mariusz ja rozmiar XXL a wpłate dokonam wkrotce , tj do tygodnia.
drogowiec Opublikowano 31 Stycznia 2007 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zapłacono. Co do koszulek: Dla mnie XXL lub więcej Dla f-anki L (z większej nie wyleci, jakby cio ) Pozdrówka
Slavequs Opublikowano 31 Stycznia 2007 Opublikowano 31 Stycznia 2007 W?tpię bym przyjechał. W czerwcowe weekendy mam inn? "misję" do wykonania. Nawet nie wiem czy Grotniki w cało?ci zaliczę. Ale niczego jeszcze nie przekre?lam.
Pavulon Opublikowano 1 Lutego 2007 Opublikowano 1 Lutego 2007 Poprosze koszulke XL ( jesli to rozmiarowka z tamtego roku )
Gość bartd Opublikowano 1 Lutego 2007 Opublikowano 1 Lutego 2007 Chociaż nie jestem częstym uczestnikiem zlotów to tym razem mnie ta impreza nie może omin?ć. Wpłata zrobiona i pokoik też już jest. Do zobaczenia !!! P.S Brzoza wypadałoby sie jako? zgrać z wyjazdem Pozdro
Klubowicze kolce_de Opublikowano 1 Lutego 2007 Klubowicze Opublikowano 1 Lutego 2007 Hej ho! Wplata zrobiona, pokoik zarezerwowany Widze jakies zamieszanie z rozmiarowka - ja poprosze jedna na 170 cm wzrostu, szczupla pani ktora ma czym oddychac (nr 38) i druga na pania troche mniej szczupla Pojawimy sie w piatek popoludniu P.S. Mariusz przepraszam ale Monica zrobila wplate i zapomniala wpisac mojego nicka w tytule przelewu. O ile w ogole to przejdzie, bo warunki mBanku do przelewu z zagranicy sa straszne:D Badzmy dobrej mysli:) Pozdrowionka
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Lutego 2007 Autor Administrator Opublikowano 1 Lutego 2007 P.S. Mariusz przepraszam ale Monica zrobila wplate i zapomniala wpisac mojego nicka w tytule przelewu. O ile w ogole to przejdzie, bo warunki mBanku do przelewu z zagranicy sa straszne:D Badzmy dobrej mysli:) Damy rade ja poprosze jedna na 170 cm wzrostu, szczupla pani ktora ma czym oddychac (nr 38) i druga na pania troche mniej szczupla Hmm... A mogę prosić o jak?? fotkę pogl?dow? na PM? <joke> OK... postaramy się dobrać wymiarowo
Rekomendowane odpowiedzi