Sympatycy spinka Opublikowano 26 Stycznia 2007 Sympatycy Opublikowano 26 Stycznia 2007 Dzień dziecka z !yeah to napewno będę !OK razem z "maleństwem" spanko pod daszkiem zaklepane
gumis Opublikowano 26 Stycznia 2007 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Cytat Je?liby decyzja o wyjeĽdzie zapadła w ostatniej chwili czy oprócz wspomnianych miejsc noclegowych gdzie? w pobliżu znajduje się jaki? dodatkowy pensjonat, hotel czy co? w tym stylu? podpisuję się pod pytaniem Melon'a co by było gdzie? w okolicy przenocować bo też nie wiem na 100% czy uda mi się dojechać na zlot.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 26 Stycznia 2007 Autor Administrator Opublikowano 26 Stycznia 2007 Melon napisał(a): Je?liby decyzja o wyjeĽdzie zapadła w ostatniej chwili czy oprócz wspomnianych miejsc noclegowych gdzie? w pobliżu znajduje się jaki? dodatkowy pensjonat, hotel czy co? w tym stylu? gumi? napisał(a): podpisuję się pod pytaniem Melon'a co by było gdzie? w okolicy przenocować bo też nie wiem na 100% czy uda mi się dojechać na zlot. Panowie... rezerwacja nic nie kosztuje a my?lę, że warto sobie zabukować miejsce ponieważ w najlbiższej okolicy nie ma żadnych kwater czy o?rodków. Najbliższy możliwy nocleg (eksluzywny pensjonat MARINA DIANA przy zalewie zegrzyńskim) jest oddalony o ok 500 m. ale doba kosztuje tam od 100 EUR za pokój 2 osobowy !yeah . W pierwszym po?cie dodali?my numer konta na który można już wpłacać opłatę zlotow?. Podaje go także tutaj: mBank Artur Mrugasiewicz 42 1140 2004 0000 3902 4531 5464 W tytule: BURGMANIA 2007 i Nick name uczestnika zlotu. Kolejno?ć wpłat równać się będzie numerowi uczestnika zlotu. Osoby, które zainteresowane s? domkami (zostały dwa) proszone s? o kontakt ze mn? na PM.
drogowiec Opublikowano 26 Stycznia 2007 Opublikowano 26 Stycznia 2007 OT... Qw@ki... b?dĽ łaskaw zaspokoić moj? ciekawo?ć. Zostajesz kolejny raz ojcem, czy pierwszy raz dziadkiem??? Pozdrówka
Klubowicze kolce_de Opublikowano 27 Stycznia 2007 Klubowicze Opublikowano 27 Stycznia 2007 Hej ho ! Bardzo niesmialo ale chcialabym jednak prosic, zeby przed numerem konta byl podawany numer BIG SWIFT...
dr.big Opublikowano 27 Stycznia 2007 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Chodzi Ci o to? Swift mBanku: BREXPLPWMUL
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 27 Stycznia 2007 Sympatycy Opublikowano 27 Stycznia 2007 Może nas więcej przyjedzie-zobaczymy
Geni Opublikowano 27 Stycznia 2007 Opublikowano 27 Stycznia 2007 No to pokój zarezerwowany, teraz tylko opłata zlotowa i już nie mogę się doczekać na swoj? pierwsz? Burgmanię .
Klubowicze kolce_de Opublikowano 27 Stycznia 2007 Klubowicze Opublikowano 27 Stycznia 2007 Hej ho ! Dokladnie o to mi chodzilo DR.BIG Dziekuje
drogowiec Opublikowano 27 Stycznia 2007 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Numer konta jest, ale co mam napisać w rubryczkach "odbiorca przelewu"? Pozdrówka
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Administrator Opublikowano 27 Stycznia 2007 drogowiec napisał(a): Numer konta jest, ale co mam napisać w rubryczkach "odbiorca przelewu"?Pozdrówka mBank Artur Mrugasiewicz 42 1140 2004 0000 3902 4531 5464 W tytule: BURGMANIA 2007 i Nick name uczestnika zlotu.
Matador Opublikowano 27 Stycznia 2007 Opublikowano 27 Stycznia 2007 kurza twarz, jaka szkoda ... nie będzie mnie. Dobrej zabawy już teraz życzę Wszystkim zlotowiczom.
Sympatycy Zenek Opublikowano 27 Stycznia 2007 Sympatycy Opublikowano 27 Stycznia 2007 Mnie z Magda tez nie bedzie , musze sie udac na slub siostry (ehh nie chciala przelozyc ) .
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Administrator Opublikowano 27 Stycznia 2007 Szkoda, że Was nie będzie (może jeszcze co? wykombinujecie ) no ale... nie ma możliwo?ci, żeby każdemu dopasować z terminem. Taki lajf
Abach Opublikowano 27 Stycznia 2007 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Info jest w pierwszym po?cie: MariuszBurgi napisał(a): W sprawie rezerwacji miejsc hotelowych i dokładnych informacji odno?nie wolnych pokoi proszę kontaktować się, podobnie jak w zeszłym roku, z pani? Elżbiet? Szymczyk:(0-22) 768- 01- 66 p. Elżbieta Szymczyk mail: wdw@wdwrynia.pl
Klubowicze Trebor Opublikowano 29 Stycznia 2007 Klubowicze Opublikowano 29 Stycznia 2007 Pokój zarezerwowany, opłatę zrobię w najbliższym czasie. Do zobaczenia 1 czerwca, a może wcze?niej... Pozdrawiam, Trebor
brzoza Opublikowano 29 Stycznia 2007 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Wpłata poszła pokoik zarezerwowany .
Gość Kamil Opublikowano 30 Stycznia 2007 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Nat i ja pokoik mamy zarezerwowany a kaska zostanie przelana lada dzień... oczywi?cie je?li nikomu nie będzie przeszkadzać pięćdziesi?tka. EDIT -> Kasa idzie porann? sesj? 1 II 07. !holiday
Gość Cappo Opublikowano 30 Stycznia 2007 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Kurczę... ta data koliduje mi z prac?... ... więc nie pójdę do pracy
Klubowicze Patryk Opublikowano 30 Stycznia 2007 Klubowicze Opublikowano 30 Stycznia 2007 Rezerwacja zrobiona. Wprawdzie liczyłem na pokój koedukacyjny , a dostałem jedynkę, ale za to mam już numer pokoju. Tylko jak na czwarte piętro wniosę skuter? Do windy się nie zmie?ci, a w dodatku czasem winda nie działa. Jeszcze tylko wpłata zlotowa i pozostaje czekać na czerwiec. To ile jeszcze dni?
Gość Nat Opublikowano 30 Stycznia 2007 Opublikowano 30 Stycznia 2007 cze widze, że Kamil już nas zaanonsował, ale niestety nie podał rozmiarów koszulek Zgłaszam więc zapotrzebowanie na 2 koszulki: - Nat - M - Kamil- XL Pozdrawiam, Nat PS. Pieni?żki przelejemy jutro:) Do zobaczenia na zlocie:D
szuwarek Opublikowano 30 Stycznia 2007 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Pieni?żki za wpisowe puszczone, rezerwacja wykonana. Rozmiar koszulek: Szuwarek - L Ola - L Teraz trzeba się uzbroić w cierpliwo?ć i przeczekać zimę.
Gość greg Opublikowano 30 Stycznia 2007 Opublikowano 30 Stycznia 2007 To najważniejsze wydarzenie roku, więc obecno?ć bardzo ... Proszę o koszulkę L dla mnie oraz M dla plecaczka. Greg
Rekomendowane odpowiedzi