Sobier Opublikowano 4 Lipca 2018 Opublikowano 4 Lipca 2018 Dnia 3 lipca 2018 o 20:16, kazak napisał: czy kolega Kordziuk na pewno zapisał się na kajak? A torebkie z boją ratunkową na telefon to ma ? :-) Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Tym razem bierze kilka sztuk telefonów
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 5 Lipca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 5 Lipca 2018 Tym razem kolega Kordziuk wybrał wesele, a nie Leniwca.
kordziuk Opublikowano 5 Lipca 2018 Opublikowano 5 Lipca 2018 Tak Saperku niestety nie sklonuje się ale jestem na blusie w Suwałkach Wysłane z mojego SM-J320F przy użyciu Tapatalka
kazak Opublikowano 5 Lipca 2018 Opublikowano 5 Lipca 2018 Kiedy Panowie ten blues? bo mnie się nie chce szukać. ;-)Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Jaco Opublikowano 5 Lipca 2018 Sympatycy Opublikowano 5 Lipca 2018 W tym tygodniu piątek- niedziela, leniuchy wejdź na forum i jedz z Paulą. Jest zajebiście, jedzcie.Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka
kazak Opublikowano 5 Lipca 2018 Opublikowano 5 Lipca 2018 wpadłem. kicha. udupiony jestem w ten weekend bo dzieciaki jadą na obóz... no nic next timeWysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Mateo28 Opublikowano 5 Lipca 2018 Opublikowano 5 Lipca 2018 Kazak to wbijaj na Bluesa wpadłem. kicha. udupiony jestem w ten weekend bo dzieciaki jadą na obóz... no nic next timeWysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego E6633 przy użyciu Tapatalka
Tatko Opublikowano 5 Lipca 2018 Opublikowano 5 Lipca 2018 Pawełku jutro ruszamy a impreza w Suwałkach już trwa.
Sympatycy Jaco Opublikowano 5 Lipca 2018 Sympatycy Opublikowano 5 Lipca 2018 A szkoda macie czego żałowaćWysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka
kazak Opublikowano 5 Lipca 2018 Opublikowano 5 Lipca 2018 jest szansa że Piotrek weźmie młodego i dołączy w sobotę... Ale to się jeszcze sprawa musi rozwinąć. ja niestety w niedzielę 5 rano będę kwitł pod stadionem więc cały dzień zwalony. ani sobota ani niedziela do wykorzystania Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
putek Opublikowano 5 Lipca 2018 Opublikowano 5 Lipca 2018 Poproszę o zapianie się do historii:) tzn na kajaki. Pozdrawiam i do zobaczyska
Kamil Opublikowano 6 Lipca 2018 Opublikowano 6 Lipca 2018 Dnia 3.07.2018 o 23:04, Campto napisał: Jak tak dalej pójdzie to będzie najtrzeźwiejszy leniwcowy piątkowy wieczór w historii. A tak właściwie to około której byłby ten spływ? To będzie piątek tak, więc osoby ruszające z domu muszą jakoś drogę rozplanować.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 6 Lipca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 6 Lipca 2018 Kamill, spływ będzie w sobotę , a piątek najtrzeźwiejszy , bo w sobotę "cza za fejere wlyźć" . 1
Klubowicze Campto Opublikowano 8 Lipca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Lipca 2018 Kamil, Grzesiu Tobie wszystko jasno wytłumaczył.
Klubowicze JACKM Opublikowano 9 Lipca 2018 Klubowicze Opublikowano 9 Lipca 2018 poproszę o zapisanie na spływ, jackm + iwona 66
Sympatycy orzeł Opublikowano 10 Lipca 2018 Sympatycy Opublikowano 10 Lipca 2018 Dnia 6.07.2018 o 20:49, Saper napisał: Kamill, spływ będzie w sobotę , a piątek najtrzeźwiejszy , bo w sobotę "cza za fejere wlyźć" . Grzesiu. Przepuszcze cztery razy przez "sito" to i może wyjdzie bezprocentowa. I w sobotę bedzie można jeździć bez stresowo. p.s ( taxówą)
Klubowicze Jack Opublikowano 10 Lipca 2018 Klubowicze Opublikowano 10 Lipca 2018 Ja będę miał dwa miejsca w pekaesie... chyba. Chyba, że mi się Agata zbuntuje.
Klubowicze Campto Opublikowano 10 Lipca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Lipca 2018 No to teraz szczegóły naszego spływu: Wybrałem trasę: Krutyń - Ukta. Trasa o długości 13 km - jej przepłynięcie zajmuje ok. 3 - 4 godziny. Przez ten etap szlaku poprowadzi nas głównie Rzeka Krutynia. Jest to jeden z najłatwiejszych i najprzyjemniejszych odcinków trasy. Startujemy z Krutyni i po około kilometrze dopływamy do młyna wodnego gdzie musimy przenieść kajaki. Łagodny nurt i szerokie koryto rzeki sprawiają, że poruszanie się tym odcinkiem nie przysparza żadnych trudności, bez obaw można oddać się nurtowi i podziwiać wspaniałą roślinność okalającą nie tylko oba brzegi ale również występującą na dnie rzeki, tak bujną, że niejednokrotnie na jej powierzchni tworzy grube, zielone dywany, które z kolei są chętnie zasiedlane przez stada różnobarwnych ważek, widok iście bajkowy. Rzeka niesie nas na przemian przez dziki krajobraz i nieliczne zabudowania, okryte drzewami brzegi i rozległe łąki. Szybko i często zmieniający się krajobraz nie pozwala na nudę. Rzeka przeprowadza nas również przez panoramy tutejszych wiosek i liczne pastwiska odcięte od wody pasmem trzcin. Mijamy wieś Wojnowo i dopływamy do Ukty gdzie na lewym brzegu rzeki przed drogowym mostem kończymy spływ. W cenę wliczone są koszty wynajmu kajaków wraz z osprzętem – wiosła ( lekkie , aluminiowe ), kamizelki oraz transport kajaków na miejsce startu, odbiór z miejsca ukończenia, transport do miejsca startu oraz parking dla naszych sprzętów. I teraz najważniejsze - cena: 50 zł za wszystko!!! Co Wy na to?? Tu podaje filmik z trasy:
Klubowicze Jack Opublikowano 10 Lipca 2018 Klubowicze Opublikowano 10 Lipca 2018 No ni hu hu,Sławek, nie wierzę, że sam to wszystko wymysliłes i napisałeś. ja płynę, płynę, chwytam w żagle wiatr Znaczy podoba mi się.
Tatko Opublikowano 11 Lipca 2018 Opublikowano 11 Lipca 2018 Jestem za, kiedy kasa teraz czy na miejscu.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 11 Lipca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 11 Lipca 2018 Zapowiada się superancko, już się nie mogę doczekać, jeszcze 38 dni.
Klubowicze Ewik Opublikowano 11 Lipca 2018 Klubowicze Opublikowano 11 Lipca 2018 12 godzin temu, Campto napisał: No to teraz szczegóły naszego spływu: Wybrałem trasę: Krutyń - Ukta. Trasa o długości 13 km - jej przepłynięcie zajmuje ok. 3 - 4 godziny. Przez ten etap szlaku poprowadzi nas głównie Rzeka Krutynia. Jest to jeden z najłatwiejszych i najprzyjemniejszych odcinków trasy. Startujemy z Krutyni i po około kilometrze dopływamy do młyna wodnego gdzie musimy przenieść kajaki. Za przeniesienie kajaków z dwa lata temu płaciłam 5 zł, tylko trzeba mieć drobne, panowie nie mieli wydać
Administrator xmarcinx Opublikowano 11 Lipca 2018 Administrator Opublikowano 11 Lipca 2018 Hejka. Też się zgłaszam na Leniwca a także na kajaki.
Sympatycy orzeł Opublikowano 11 Lipca 2018 Sympatycy Opublikowano 11 Lipca 2018 Slawku dopisz i nas na te " łutki ".
Klubowicze Campto Opublikowano 11 Lipca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Lipca 2018 1 godzinę temu, Ewik napisał: Za przeniesienie kajaków z dwa lata temu płaciłam 5 zł, tylko trzeba mieć drobne, panowie nie mieli wydać Ewunia, toż to czyste lenistwo i pełna rozpusta.
Rekomendowane odpowiedzi