Użytkownicy+ Saper Opublikowano 30 Czerwca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 30 Czerwca 2018 3 godziny temu, Saper napisał: Lista na spływ: 1. Saper 2. Lista na spływ, się powiększa: Saper Jaco Andrzej S. Ewik Wrzonio
Klubowicze Jack Opublikowano 1 Lipca 2018 Klubowicze Opublikowano 1 Lipca 2018 Nad Krutynią. Jakieś 15-20 lat temu. 17 godzin temu, Saper napisał: Lista na spływ, się powiększa: Saper Jaco Andrzej S. Ewik Wrzonio Lista na spływ, się powiększa: Saper Jaco Andrzej S. Ewik Wrzonio Agata Jack
kordziuk Opublikowano 1 Lipca 2018 Opublikowano 1 Lipca 2018 Saperku nie zapomnij o kordziuku i dorce tez byśmy splyneli w tak miłym towarzystwie Wysłane z mojego SM-J320F przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 1 Lipca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 1 Lipca 2018 Dobra, dobra . Lista na spływ, się powiększa: Saper Jaco Andrzej S. Ewik Wrzonio Agata Jack Dorka Kordziuk
Klubowicze Campto Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Lipca 2018 Zaznaczam osoby chętne na spływ na pierwszej stronie.
kordziuk Opublikowano 1 Lipca 2018 Opublikowano 1 Lipca 2018 Fajnie by było coś łykać na tym strumieniu ale kto nas dostarczy Wysłane z mojego SM-J320F przy użyciu Tapatalka Sławek myśl może konia trzeba zaprzegac Wysłane z mojego SM-J320F przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 1 Lipca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 1 Lipca 2018 Ja jednak wolę tam pojechać skuterem i skuterem wrócić, np. inną trasą, poza tym na wodzie przyjmować %, to nie jest najlepszy pomysł.
Sympatycy Jaco Opublikowano 1 Lipca 2018 Sympatycy Opublikowano 1 Lipca 2018 Ja jednak wolę tam pojechać skuterem i skuterem wrócić, np. inną trasą, poza tym na wodzie przyjmować %, to nie jest najlepszy pomysł. O i to jest zajebisty pomysłWysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka
kordziuk Opublikowano 1 Lipca 2018 Opublikowano 1 Lipca 2018 AhaWysłane z mojego SM-J320F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Jack Opublikowano 1 Lipca 2018 Klubowicze Opublikowano 1 Lipca 2018 Eeee... Ja chcę kapok. A transport chyba będę miał
Maruda Opublikowano 1 Lipca 2018 Opublikowano 1 Lipca 2018 Też piszemy się na spływ proszę nas umieścić na liście splywowiczow
Termi_N Opublikowano 2 Lipca 2018 Opublikowano 2 Lipca 2018 18 godzin temu, Saper napisał: Dobra, dobra . Lista na spływ, się powiększa: Saper Jaco Andrzej S. Ewik Wrzonio Agata Jack Dorka Kordziuk My się dopisujemy 2 kajaczki bo będziemy z dzieciakami: 11.Termi_N+Wiktoria 12. Wiolka+Maksymilian
Klubowicze Campto Opublikowano 2 Lipca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Lipca 2018 No to już nas trochę jest.
kordziuk Opublikowano 2 Lipca 2018 Opublikowano 2 Lipca 2018 Sławek przepraszam bardzo ale nie będziemy mogli poleniuchowac 18go wskoczylo nam wesele na którym być musimy. Och jak mi smutno to druga impreza w tym roku którą musze odpuścić Wysłane z mojego SM-J320F przy użyciu Tapatalka
zbys.ko Opublikowano 3 Lipca 2018 Opublikowano 3 Lipca 2018 Oczywiście życzę kolegom Udanego i Fajnego LENIUCHOWANIA, a przede wszystkim FAJNEGO SPOTKANIA Ja tak trochę od siebie bardzo fajna sprawa i przygoda spływ Krutynią, jeżdżę tam co roku nawet kilka razy jak sie uda . Tyle że ja zaczynam od samej Wsi Krutyni, ja jeżdże też zawsze do tego samego gościa WIECZOREK , ( jeżeli to komuś przeszkadza, czy nie zgodne z regulaminem to proszę o edytowanie posta, ewentualnie mogę podać nr, tel na priv wiadomość ) ma miejsca parkingowe, wc, nawet wynajmuje pokoje, zawożą na miejsce spływu odbierają po spływie, oczywiście jak chyba każdy we wsi tam uważam że jest lepiej zacząć od jeziora Krutyńskiego, jak jeszcze tam dowożą. A od Utky to ta rzeczka jest węższa, kiedyś płynałem to nie byłem zachwycony , ja zawsze spływam od jeziora do Rosochy - tyle nie wiem czy teraz dowożą do jeziora, bo od kwietnia się tam zmieniło bo teraz zrobili tam Rezerwat przyrody i nie wiem jak jest ( ale ogólnie rzeczka jest od początku szersza, płynie się przez las i jak wszędzie są drzewa po brzegach, także jest cień, ale jak bedzie słońce to nie unikniecie opalenizny, zawsze te słońce dopadnie nad wodą. Jest trochę przystanków można się gdzieś przytrzymać na przerwę przy plaży czy na polance, są po drodze ze 3-4 Bary na małe co nieco i tak na luzie to płynie się nawet 3-4 godziny też zależy jakie długie przerwy jest SUPEROWO Tyle że macie troszkę więcej km od Giżycka do Krutyni chyba ze 20 km, bo trzeba przez na Ryn i Mrągowo jechać i przez Piecki. Ale też fajnie bo wycieczka krajoznawcza w rynie jest Zamek, w Mrogowie mozna zajechać do - Muzeum sprzętu wojskowego - Mrongoville - miasteczko westernowe, namiastka Dzikiego Zachodu a w Pieckach na coś słodkiego Lody, Kawę czy Deser ( jest taka lodziarnia przy drodze ) I tak kilka fotek z Krutyni kto jeszcze tam nie był 1
JuStA Opublikowano 3 Lipca 2018 Opublikowano 3 Lipca 2018 Proszę o dopisanie do spływu kajakowego Justa i Karmel
stiopa Opublikowano 3 Lipca 2018 Opublikowano 3 Lipca 2018 Hejka! Proszę o dopisanie mnie do atrakcji SPŁYW KRUTYNIĄ
Kamil Opublikowano 3 Lipca 2018 Opublikowano 3 Lipca 2018 Poprosimy o dopisek do listy kajakowej (nie wiem jaka juz jest kolejność): nat i Kamil. Saperku odnośnie złych % nad wodą myślę, że to zwykłe gusła i zabobony
kazak Opublikowano 3 Lipca 2018 Opublikowano 3 Lipca 2018 czy kolega Kordziuk na pewno zapisał się na kajak? A torebkie z boją ratunkową na telefon to ma ? :-) Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Campto Opublikowano 3 Lipca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 3 Lipca 2018 Jak tak dalej pójdzie to będzie najtrzeźwiejszy leniwcowy piątkowy wieczór w historii.
zbys.ko Opublikowano 4 Lipca 2018 Opublikowano 4 Lipca 2018 9 godzin temu, Campto napisał: Jak tak dalej pójdzie to będzie najtrzeźwiejszy leniwcowy piątkowy wieczór w historii. Jak to mówią: można,.. można Jak czas pozwoli i będę w domu, to może zajadę w odwiedziny do WAS
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 4 Lipca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 4 Lipca 2018 9 godzin temu, Campto napisał: Jak tak dalej pójdzie to będzie najtrzeźwiejszy leniwcowy piątkowy wieczór w historii. Ale za to sobota wieczór ...... niekoniecznie.
Sympatycy Ziuta Opublikowano 4 Lipca 2018 Sympatycy Opublikowano 4 Lipca 2018 No dobra jak tak wszyscy płyną to ja też. Przełamałam strach przed skuterem, to może i przed wodą i kajakiem sie udaWysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
czadzo Opublikowano 4 Lipca 2018 Opublikowano 4 Lipca 2018 Witam wszystkich Proszę o zapisanie na kajaki: czadzo i Pyśka wersja na trzeźwo
Użytkownicy Vince Opublikowano 4 Lipca 2018 Użytkownicy Opublikowano 4 Lipca 2018 Sławku poproszę o dopisanie do listy Leniwców mojej Agi, i obydwoje także z chęcią wybierzemy się na spływ kajakowy. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi