Klubowicze El Diablo Opublikowano 15 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 15 Czerwca 2018 Proszę dopisać i mnie do tak zacnego towarzystwa !!! andrzejburg125
kazak Opublikowano 15 Czerwca 2018 Opublikowano 15 Czerwca 2018 A ja poproszę o dopisanie mojego szanownego kolegi mechanika Piotrka ;-) A że sam św gupio wymyślił ksywę na forum to niech będzie "Sir Black" Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Campto Opublikowano 15 Czerwca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zrobione. Jutro jadę sprawdzić jak wygląda jezioro i plaża.
marcyś Opublikowano 19 Czerwca 2018 Opublikowano 19 Czerwca 2018 poprosimy o dopisanie Marcyś, Meggy i dwa pasożyty (Ola i Tosia)
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 19 Czerwca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 19 Czerwca 2018 Nie daje mi spokoju pomysł Kordziuka z zeszłego roku aby "spłynąć kajakiem", myślę, że jeżeli byłoby więcej chętnych to można go zrealizować. Może nie najdłuższą trasą, ale 2-2,5 godzinki wystarczą.
Sympatycy Jaco Opublikowano 19 Czerwca 2018 Sympatycy Opublikowano 19 Czerwca 2018 Ja teżWysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka
Klubowicze arturas Opublikowano 19 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 19 Czerwca 2018 I ja wstępnie poproszę o dopisanie do listy
Klubowicze Campto Opublikowano 20 Czerwca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 20 Czerwca 2018 22 godziny temu, Saper napisał: Nie daje mi spokoju pomysł Kordziuka z zeszłego roku aby "spłynąć kajakiem", myślę, że jeżeli byłoby więcej chętnych to można go zrealizować. Może nie najdłuższą trasą, ale 2-2,5 godzinki wystarczą. Ale myślicie o spływie np. Krutynią czy o rejsie kajakiem po jeziorze?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 20 Czerwca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 20 Czerwca 2018 Ja miałem na myśli spływ Krutynią, tym bardziej, że w ubiegłym roku przejeżdżaliśmy przez Uktę i widać było, że są w stanie wyposażyć "większą wycieczkę", kajaków było sporo. 1
Sympatycy Jaco Opublikowano 20 Czerwca 2018 Sympatycy Opublikowano 20 Czerwca 2018 Spływ Krutynią to, to panoćkuWysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 20 Czerwca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 20 Czerwca 2018 Najlepsza trasa byłaby taka około 2-2,5 godziny, żeby nie być uwiązanym cały dzień do kajaka, poza tym powinien tam być cień i przyjemny chłodek.
Sympatycy Jaco Opublikowano 20 Czerwca 2018 Sympatycy Opublikowano 20 Czerwca 2018 Andrzej S jedzie to pogoda na bank będzieWysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 20 Czerwca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 20 Czerwca 2018 No właśnie, dlatego na rzece w cieniu drzew będzie można zaznać ochłody. Poszperałem i tak, można dojechać do Ukty (z Giżycka około 55 km) i dalej popłynąć kajakami na trasie Ukta - Nowy Most. Długość trasy to około 9 km i przepłynięcie zajmuje około 2-3 godzin, czyli mieści się w założeniach, trasa podobno rekreacyjna i zacieniona, czyli Ok, bo przecież będzie Andrzej S. znaczy gorąco . Szczegóły >> KLIK<< 1
Klubowicze Doktorek Opublikowano 20 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 20 Czerwca 2018 Oczywiście jadę poleniuchować nad Niegocin, proszę Sławek dopisz mnie do listy ,,Leniuchów''
Klubowicze Ewik Opublikowano 21 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 21 Czerwca 2018 Dnia 20.06.2018 o 12:59, Saper napisał: No właśnie, dlatego na rzece w cieniu drzew będzie można zaznać ochłody. można dojechać do Ukty (z Giżycka około 55 km) i dalej popłynąć kajakami na trasie Ukta - Nowy Most. Długość trasy to około 9 km i przepłynięcie zajmuje około 2-3 godzin, czyli mieści się w założeniach, trasa podobno rekreacyjna i zacieniona, czyli Ok, bo przecież będzie Andrzej S. znaczy gorąco . Szczegóły >> KLIK<< Polecam, kilka razy korzystałam i były to bardzo dobrze zorganizowane spływy: https://www.kajaki-mazury.pl/splywy-kajakowe/atrakcje/mikolajki-okolice,ad55 bardzo fajny spływ lub Można też inne, warto poczytać.
Klubowicze Campto Opublikowano 22 Czerwca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 22 Czerwca 2018 Będę niedługo na mazurach to zainteresuję się tematem i dam znać. 1
wandalistka Opublikowano 29 Czerwca 2018 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Sławeczku, a my też możemy się dopisać? Jak zwykle "z doskoku", a moze na trochę dłużej, ale chętnie się zjawimy
Klubowicze Campto Opublikowano 30 Czerwca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 30 Czerwca 2018 Wanda, oczywiście Was dopisuję. Co do spływu Krutynią. Wszystko jest do ogarnięcia, tylko aby podać szczegóły potrzebuję przede wszystkim ilość osób chętnych. Od tego w dużej mierze zależy cena.Szacunkowy koszt samego spływu( wynajęcie kajaków z dowozem i odbiorem + transport na miejsce startu z miejsca mety) około 50 - 60 zł. Przewidywany czas spływu około 3 godzin. Rezerwacja konieczna bo to sobota weekendowa. Bardzo proszę o deklarację chętnych. Tylko proszę o przemyślane decyzje aby nie było tak, że zrobię rezerwację na 20 osób a pojedzie 5.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 30 Czerwca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 30 Czerwca 2018 Lista na spływ: 1. Saper 2.
Sympatycy Jaco Opublikowano 30 Czerwca 2018 Sympatycy Opublikowano 30 Czerwca 2018 Ziuta myśli, ja spływamiProszę o wpisanie na listęWysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Ewik Opublikowano 30 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 30 Czerwca 2018 Trochę się zastanawiałam czy damy radę czasowo, nie ma co się zastanawiać trzeba działać Proszę o dopisanie do listy Wrzonia i mnie na kolejny Leniwiec i z automatu na spływ
Rekomendowane odpowiedzi