Klubowicze Jack Opublikowano 6 Września 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 6 Września 2019 Prawie byliśmy pedalosem na Korfu ?
Klubowicze Jack Opublikowano 7 Września 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 7 Września 2019 Wieczorem była potańcówka... Poderwałem laskę, ale strasznie sztywna była ?? Ale jeśli chodzi o foczki, to tylko ja byłem ?
Klubowicze Jack Opublikowano 7 Września 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 7 Września 2019 Barany jadą do Grecji A u mnie niestety prawa stopa nadal nie wyprostowana.. ?
Klubowicze Jack Opublikowano 8 Września 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Września 2019 Po albańsku kici kici to pis pis. Taka polityczna ciekawostka.
Sobier Opublikowano 9 Września 2019 Opublikowano 9 Września 2019 Dnia 4.09.2019 o 18:01, Jack napisał: Wszystko za niecałe 9 euro dziennie. Strasznie tam drogo ?
Klubowicze Jack Opublikowano 9 Września 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Września 2019 Dotarliśmy do Zorana. Całą drogę przez Albanię 34 stopnie i lampa. Na kolację pyszna ryba. Ale tu już się taniosć skończyła. Dorada pyszna, ale po 20 €. Dla wszystkich uczestników poprzedniego wyjazdu pozdrowienia od kucharza, Mladena. W nocy była burza. A teraz znów zaczyna się lampa.
Klubowicze Jack Opublikowano 9 Września 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Września 2019 Swieże mięso w Sudbinie ? Wysłaliśmy dziś młodzież na zwiedzanie Locvena i Kotoru. Przywieźli trochę fotek.
Klubowicze Jack Opublikowano 10 Września 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Września 2019 Dziś grupa się rozjechala. Andrzej na prom do Italii. Młodzież na zwiedzanie Mostaru. Ja stwierdziłem, że zwiedzanie Mostaru przy takiej żarówie, to nie dla mnie. Przytrzymałem się leżaczka i zostałem u Zorana. Mam dla siebie cały dwupokojowy apartman z widokiem na morze i prywatnym leżaczkiem z parasolem. ?Nie będę pisał za ile, bo cena "po znajomości" ? A pogoda... Bezcenna! ...Eh, tylko nie ma komu mi pleców posmarować ? Za to śniadanie u Zorana podrożało. Omlet 6 E.
Klubowicze Jack Opublikowano 10 Września 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Września 2019 Trochę info dla bywalców Canju. Zaraz po przyjeździe pytałem Zorana, gdzie Stefano. Machnął ręką w stronę plaży i powiedział, że gdzieś tam. Dziś ide sobie koło baru Slavki. Patrzę siedzi Slavka. Widzę od tyłu, ale poznaję, to charakterystyczna postać , no i jej stolik. Wbijam, patrzę o to nie Slavka, ale jakby ona. A to córka chyba. Po chwili patrzę, a tam w barowej koszulce kręci się Stefano, syn Zorana. Myślę nie możliwe, ale widzę też Mariję z dzieciątkiem ? czyli Stefana żonę z dzieckiem. Się okazuje, że Stefano pokłócił się z Vesną i zatrudnił się u Slavki. A Marija znowu w ciąży. Mówi, że trzeci miesiąc, ale jak by tak liczyć od maja, to powinien być czwarty. ? Chyba że, hm... Paździoch był w czerwcu ? A i jeszcze ten Zorana pomocnik złota rączka, taki mały chudy, co zawsze był, to teraz jest jego syn. Nie wiedziałem, że to syn, ale podobny, tylko trochę wyższy, więc się pytam, czy to ojciec u Zorana pracował. A on mówi: da, otec, taki mali (z uśmiechem pokazuje dłonią do ramienia). U otca sve dobro ?
AndrzejPK Opublikowano 10 Września 2019 Opublikowano 10 Września 2019 Czyli dobrze rozgryźliśmy podobieństwo do tatusia... Nawet zwyczaje ma podobne?
Klubowicze Jack Opublikowano 10 Września 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Września 2019 Czyli masz na myśli piwko od rana? ?
marcin62 Opublikowano 11 Września 2019 Opublikowano 11 Września 2019 To jak to w końcu, Mladen u Zorana, Stefano u Slavki?
Klubowicze Jack Opublikowano 11 Września 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Września 2019 18 godzin temu, marcin62 napisał: To jak to w końcu, Mladen u Zorana, Stefano u Slavki? Dokładnie tak. Coś tam im się w rodzinie popie... ? Tymczasem polecam miejsce noclegowe dla 4-5 osób w Banja Luka. Mieszkanie w obskórnym bloku, ale w środku OK Full wypas, plus garaż zamykany na kłódkę. http://www.booking.com/Share-YPDLsD 3 Симе Матавуља, 78000 Banja Luka, Bośnia i Hercegowina Przed blokiem jest market i knajpki z free wifi. Po dotarciu trzeba przywołać gospodarza przez WhatsApp. Edit: Całą noc libacja alkoholowa pod marketem. Nie dało się spać. ??
Klubowicze Jack Opublikowano 13 Września 2019 Autor Klubowicze Opublikowano 13 Września 2019 Ostatni nocleg w przypadkowym miejscu: Velki Meder na południu Słowacji. Okazało sie, że tam jest jakieś popularne kąpielisko termalne. Pół miasteczka to prywatne pensjonaty z czasów Gustawa Husaka. Dostaliśmy za 9 E od osoby rozpadającą się budę. Pościel była czysta, to wystarczyło. I na tym koniec. Byle do wiosny. ?
Klubowicze Jack Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Godzinę temu, ZibiGo napisał: Tradycja ??? Plan był ale upadł, jak wszystkie inne plany na początek sezonu w tym roku. Tej wiosny to chyba tylko ekstradycja. ? https://demotywatory.pl/4973298/–-To-jest-tak-ze-jezeli-by-ktos-na-przyklad-porwal-nam-nasza
Klubowicze Jack Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Jest nadzieja... ? https://turystyka.wp.pl/chorwacja-szykuje-sie-na-sezon-moze-byc-tegorocznym-wakacyjnym-hitem-6500125197608577a Ja myślę: wrzesień. ?
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Klubowicze Opublikowano 18 Kwietnia 2020 15 godzin temu, Jack napisał: Jest nadzieja... ? Oj Jacku, marna to chyba nadzieja, bo gdzieś czytałem, że jak Włochy będą dalej tak ciężko borykały z pandemią, to może być tak, że nawet jeśli otworzą granice do września, to z tych południowych regionów pozostanie utrzymana dwutygodniowa kwarantanna po powrocie do kraju ? Może to ploty, ale miałoby to sens w zasadzie, jeśli chodzi o kontrolę zachorowań...
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Na razie to bardziej by się martwił aby otworzone zostały granice w PL ? o naszych sąsiadach np. Słowacja nie wspomnę bo nawet po Kofolę nie można pojechać ? a potem .... jak się okaże że tylko Chorwacja będzie przyjmować turystów to się tam zrobi strasznie tłoczno ? o cenach nie wspomnę. Bo na razie to tak właśnie wygląda. ? 1
Klubowicze Jack Opublikowano 2 Maja 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2020 Jako że wyjazdu nie ma, a każdego roku w tych dniach kalendarza byliśmy już koło Czarnogóry... no to może jakaś retrospekcja ? 2014 2015 2016 nie było na Bałkany. 2017 2017 wrzesień 2018 były Bałkany, ale inną trasą. 2019 2019 wrzesień
RONIN Opublikowano 2 Maja 2020 Opublikowano 2 Maja 2020 To chyba wyjazd na którym też byłem, czekamy na więcej zdjęć Jack.
Klubowicze Jack Opublikowano 2 Maja 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2020 Ha, ha, Ronin, wyciąłeś się zanim dokończyłem posta. ? Jeśli ktoś ma jakieś niepublikowane (a nadające się do publikacji ?) fotki z naszych wyjazdów, to poproszę.
zibi Opublikowano 3 Maja 2020 Opublikowano 3 Maja 2020 To ja wstawię filmik z pierwszego wyjazdu do Canj-sierpień 2012,cała trasa od Słowacji pokonana w samych spodenkach i klapeczkach? 1
spring Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Sarajewo 2019... Trzech Muszkieterów zagubionych gdzieś w Sutomore 2019 I ten miły Pan, który podzielił się zdjęciem wyrwanym z gazety... Żeby się lepiej jechało PS Italia własnie otwiera się na turystykę, po okazaniu testu z 48h.
Klubowicze Jack Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Autor Klubowicze Opublikowano 19 Kwietnia 2021 11 godzin temu, spring napisał: Italia własnie otwiera się na turystykę, ... Coś mi się widzi, że chciała by Wiosna do raju...😉😅
Rekomendowane odpowiedzi