Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3.621 km dookoła Polski

Wielkie gratulacje! :lol:

Aż strach zapytać - co w następny długi weekend :D:D

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• m@rkiz

26

• pilot

11

• Artix

8

• W?ski

7

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dojechałem do domu i ... jeszcze żyję. Ostatni etap do dla mnie 650km i pętla wokół Polski zamknięta. Szczegóły i wrażenia innym razem, teraz idę spać :lol:

Opublikowano

Wielkie gratulacje Panowie :lol::D:D

Jestem pod wrażeniem Waszego wyczynu :D

Opublikowano

Zrobiles TO!!!

Jestes WIELKI no i Twoi kompani rowniez!

Ja w ten sposob obrzydzilbym sobie jazde na sqcie-to byl wyscig o,,zelazna dupe,,

Teraz tylko czekac na 1 czerwca i gnamy do Ryni.

Gość scottie
Opublikowano

Co tu dużo pisać... pełen respekt :lol:

Gość Rysiek
Opublikowano

Do grupy rajdowej doł?czyłem w Zgorzelcu i przejechałem wspólnie ze ?miałkami na miejsce mety w Jedlinie Zdrój . Wspólnie z grup? zrobiłem 225 km w około 3,5 godziny oraz 160 km solo w drodze powrotnej w 2godz.15min .

Tak więc nie było czasu na opicie sukcesu , bo każdy chciał jak najszybciej do domu .

Powiem tylko , że pierwszy gratulowałem wszystkim tego wyczynu , drugim był wła?ciciel pensjonatu ;):D , a więc na forum sobie daruję.

M@rkiz jest nie zmordowany już przy obiedzie wspominał o nowych pomysłach na skuterowe wyprawy , ale to już niech on sam ujawni szczegóły w swoim czasie

:lol: .

Cieszę się bardzo , że ich poznałem i mogłem choć przez chwilę uczestniczyć w ich rado?ci :D:D:D;)

• Sympatycy
Opublikowano

Wielkie gratulacje dla calej ekipy,

pogoda Was nie rozpieszczala,

wymrozilo kwiecie na drzewach,

ale Was nic nie bylo w stanie zatrzymac.

:lol: RESPECT :D

Opublikowano

BRAWO !!! BRAWO !!! BRAWO !!!

Koledzy z PES gratuluj? takiego wyczynu !!! !OKK

Gość madzia
Opublikowano

Wyrazy współczucia dla Waszych obolałych d...,bo zamiast odpoczywać nabijali?cie km...

A ja w tym czasie zrobiłam 1700km bez wysiłku ,zwiedzj?c i relaksuj?c sie w Czechach w bardzo miłym i zacnym towarzystwie !OKK

Pozdrowienia dla uczestników II-go Majowego Rajdu Górskiego :lol:

Opublikowano

Gratulacje rajdowcom !OKK co następne? rajd Markiza w około Europy? :lol: Pozdrawiam i gratuluje po raz kolejny.

Opublikowano
Gratulacje rajdowcom :lol: co następne? rajd Markiza w około Europy? :D Pozdrawiam i gratuluje po raz kolejny.

Dookoła bałtyku !OKK

Gratulacje ekipo Żelaznego Markiza!!

Opublikowano

Z całego serca gratuluje. Panowie jeste?cie niesamowici!

Aż żałuję że nie mam na tyle do?wiadczenia i twardego tyłka że nie doł?czyłam do was. Mam nadzieję (a z tego co czytam na to się zanosi) że będ? jeszcze nie jedne takie "wycieczki" organizowane i że wtedy być może odważę się i doł?czę.

Jeszcze raz wielkie gratulacje! No i podobnie jak już wielu tu napisało - czapki z głów.

Pozdrawiam gor?co!

Mamu?ka

Opublikowano

Wczoraj o godzinie 21:20 zameldowłem się w domu po 740 km zmęczony i nie miałem siły na zasiadanie do kompa aby napisac relacje wiec uczynie to dzisiaj tylko trochę pozniej.

Pozdrawiam wszyskich bior?cygh udział w rajdzie M@rkiza oraz tych co byli z nami ciałem i duchem.

• Sympatycy
Opublikowano

Zaraz po ?niadaniu siadam i piszę relację z dnia 8 rajdu bo trochę się działo po drodze !OKK

A wieczorem napiszę "zakończenie" czyli podsumowanie, ciekawostki, trochę statystyk i jak rajd wygl?dał od tzw. kuchni i tu sporo osób będzie zaskoczonych. :lol:

• Sympatycy
Opublikowano

Przeczytałam, obejrzałam i z wielkim respektem chylę głowę przed wielkimi ?miałkami :lol:

!OKK GRATULUJĘ !!! :D

• Sympatycy
Opublikowano

respekt.gifrespekt.gifrespekt.gifrespekt.gifrespekt.gif

M@rkizie i Ekipo Uczestnicz?ca wraz z Nim... Wielkie Gratulacje... Pomimo, że nie cierpię zwiedzać, to naprawdę szczerze i mile zazdroszczę osi?gnięcia...

Do zobaczenia w Ryni, gdzie będzie to napewno najgorętszy temat rozmówawesome.gif

Pozdrówki, Kuba033102bebe_1_prv.gif

Opublikowano

Jeszcze raz WIELKIE GRATULACJE dla całego Teamu M@rkiza!!! !OKK :D

Opublikowano

WIELKIE GRATULACJE.

Cieszę sie, że tak jak ja 40 lat temu , tak teraz i Wy swe marzenia spełnili?cie.

Chwała Wam. Do przodu Koledzy, życie przed Wami. :D !OKK

• Sympatycy
Opublikowano

Panowie gratuluję :D !OKK

pawel883

Opublikowano

M@rkiz wielkie gratulacje dla Ciebie i twoich Towarzyszy za ukończenie rajdu, już w 2006 rok w Krzyżakach jak rozmawiali?my o naszych wypadach na 50ccm :D wiedziałem, że dopniesz swego :D:D do zobaczenia w Ryni !OKK :D

Opublikowano

Bardzo fajna impreza i relacja . Moje gratulacje dla uczestników. :D

Opublikowano

Pełen podziw dla tych co wytrzymali żelazn? organizację..:D

Opublikowano

Szczere gratulacje dla chlopakow z Rajdu :D Trzeba przyznac ze rygor narzucony przez Markiza byl potrzebny do wykonania planu w 100%

Bradzo chcialem przejechac z nimi calosc ale niewiedzialem jaka bedzie moja sytuacja urlopowa wiec odpuscilem

Laczac wyjazd do znajmomych w Sopocie postanowilem sie z nimi zobaczyc.

Tego dnia zrobilem na Daelimku 550km ... ufff

Sczegolne pozdrowienia dla Mareczka i Abacha , podziekowanie za kawke w Trojmiescie i eskorte do miejsca docelowego

W piatek wystarowalem z Sopotu do Wawy

Po 130 km ( naszczescie na prostej ) przy 110km/h strzelil mi pasek i zblokowal tylne kolko - obylo sie bez paciaka

Juz myslalem ze bedzie nieciekawy wieczor - noc ( 230km od domu ) ale przyszli z pomoca motocylkisci i transporter

Zatrzymala sie grupka motocylkistow ktorzy jechali na "Zlot u Papy" pod Ostroda

Po krotkiej rozmowie i zapoznaniu sie podjalem decyzje ... zostaje na zlocie.Skuta zapakowalismu na auto i na zlot wiechalem na pace :D

Balowalismy do rana i bylo sympatycznie

Nastepnego dnia mial przyjechac po mnie Mr.T poldkiem z przyczepka moto ... niestety pod Ostroda poldka szlag trafil ... reszty niebede opisywal bo juz niemam

sily i jak ktos bedzie ciekawy to opowiem w Ryni jak to sie skonczylo

Narazie wynik wypadu weekendowego

poldek w ostrodzie

przyczepka w ostrodzie

skut w ostrodzie

Ja w domu a zemna wpomnienia i przygoda :D

Opublikowano

Gratuluje CHŁOPAKI :D

Rewelacyjna sprawa.

Kiedy Markizie miałe? czas na pisanie sprawozdań? S? ekstra . :D

Opublikowano

Re5pEcT :D