Gość smuciu1 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 kurde ale był chciał pojechać na ten rajd ale nie mam czasu !OKK wrrrrr ale pomysł chyba najlepszy jaki widziałem
W?ski Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Do startu coraz mniej czasu - już za tydzień niektóre osoby musz? się zbierać - a tu cisza na forum ... Panie Organizatorze, co tam ? Czy wszystko załatwione i zapiete na ostatni guzik ? [M@rkiz @ post pierwszy] Dzień 6: 3 maja – czwartek 457 km TRASA:Tolkmicko (503) Elbl?g Sztutowo (501) Krynica Morska (501) Przejazdowo (622) Pruszcz Gdański (Obwodnica S6/E28) Reda (612) Władysławowo – Hel – Władysławowo (215) (213) Wierzchocino Zelazo Smoldzino Ustka (203) Darłowo Atrakcja dnia: Erotyki M@rkiza i takie tam inne bzykanki... Zaraz, zaraz - przecież na li?cie uczestników nie ma żadnej kobiety ! hmmm, wobec tego ja zapobiegawczo z Tolkmicka uciekam do domu !
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Sympatycy Opublikowano 20 Kwietnia 2007 OK. Trasa wklepana co do metra w GPS przez Pilota !V Rezerwacje noclegów potwierdzone Guzików wszystkich nie zapinam, miło jest czuć powiew wiatru... Faktycznie, na Amazonki to będziemy musieli zapolować po drodze... Za tydzień spotykamy się na pocz?tku szlaku wielkiej przygody Hmmm... codzienne relacje z fotkami z trasy rajdu na stronie Burgmanii... ? Kto? chce to czytać?
Pavulon Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Tak , chetnie codziennie przeczytam pare slow co na trasie ( To tak jak bym z Wami jechal z ta roznica ze moge byc caly czas na bańce )
RobB. Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Piszcie, piszcie - z przyjemno?ci? poczytam z daleka lub po powrocie do Kraju z wypadu. Życzę Wam nieustaj?cej pogody, wygodnych noclegów, uprzejmych kierowców 400, dobrej zabawy i miłego bzykania (co, kto, tam pod tym rozumie !V ) Pozdrawiam RobB.
pawko Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 PES trzyma kciuki. Pokażcie co potraficie Wy i Wasze maszyny !V
Sympatycy Worlan Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Sympatycy Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Za tydzień spotykamy się na pocz?tku szlaku wielkiej przygody Hmmm... codzienne relacje z fotkami z trasy rajdu na stronie Burgmanii... ? Kto? chce to czytać? !V No pewnie, jeszcze pytasz??
Gość Dylus Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 M@rkiz, bierzesz ze sob? laptopa i modem?
pilot Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Chciałbym zakomunikować że własnie zakończyłem układanie trasy do GPS i według niego uczestnicy rajdu którzy wezm? udział we wzsystkich jego etapach przejad? 3544 km. Z cało?ci rajdu postaramy sie pokazać wszystkie dane dotycz?ce poszcególnych odcinków ( srednie predko?ci, wysoko?ć nad poziomem morza, czasy jazdy. no i spalanie poszczególnych pojazdów). !YES !YES !scooter !scooter
pablos Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 A spróbujcie nie informować na bież?co ... i nie przygotować relacji .... dla tych co nie mog? albo aktualnie dzieci bawi? .... Biada Wam wtedy powiadam .... zostaniecie wywołani do k?ta podczas zlotu Burgmanii ... a może nawet skończy się to jak?? kar? extra np. ponadmiarowe !YES . A tak poważnie ... przykręćcie jak?? kamerę i kręćcie film .. po zmontowaniu będzie idealny na wieczór piwny na zlocie Burgamnii . Pozdrawiam
drogowiec Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 A tak poważnie ... przykręćcie jak?? kamerę i kręćcie film .. po zmontowaniu będzie idealny na wieczór piwny na zlocie Burgamnii . CZy grupa "bałkany" też ma có? kręcić???? Bo jakby cio, to nie mam czym Pozdrówka
tomekmajesty Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 A tak poważnie ... przykręćcie jak?? kamerę i kręćcie film .. po zmontowaniu będzie idealny na wieczór piwny na zlocie Burgamnii . CZy grupa "bałkany" też ma có? kręcić???? Bo jakby cio, to nie mam czym Pozdrówka deauville to jak skuter !TAZ
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Sympatycy Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Ja się od rana pakuje (no bo dzi? jadę na miejsce startu rajdu) a w tym momencie dzwoni W?ski że jedzie już z Warszawy do Jedliny ale ma problem bo mu jakie? ?ruby się odkręciły w trakcie jazdy i je pogubił.... hehehe fajnie się zaczyna ten rajd... dobra lecę do skutera odkręcę jedn? ?rube na wzór i lecę do sklepu po ?rubki... haha ale numer - W?ski trzym się... dasz radę 40 minut póżniej ... mam ?rubki, mam podkładki ale po co jemu silikon? Czyżby W?ski na czas rajdu chce sobie powiekszyć klatke piersiow?...?
Sympatycy szorstki Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Sympatycy Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Tak , chetnie codziennie przeczytam pare slow co na trasie( To tak jak bym z Wami jechal z ta roznica ze moge byc caly czas na bańce ) Pięknie? to uj?ł Pavulon Trzymam za Was kciuki i nie mogę się doczekać relacji w odcinkach Jako fan Kymco, podwójnie (obur?cz) trzymam te kciuki pzdr
Pleban Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Wszyscy trzymamy kciuki za powodzenie wyprawy. Szeroko?ci.
Gość Dylus Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Ja już w połowie pakowania się Do zobaczenia Panowie w Jedlinie!
ionel Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Ja się od rana pakuje M@rkizie i cała dzielna ekipo! Życzę powodzenia na całej trasie, bezpiecznego przejazdu i szczę?liwego zakończenia Rajdu! No i oczywi?cie z niecierpliwo?ci? będę czekał na kolejne doniesienia z poszczególnych odcinków
Klubowicze Trebor Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Klubowicze Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Trzymam kciuki i życzę powodzenia! !guns Pozdrawiam Trebor !guns
kfcent Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Szerokiej drogi Panowie! z niecierpliwo?ci? czekam na foto relacje... !guns czołgiem! PS. Ciekawi mnie jak sprzęty ruszaj? w t? trase...dane o spalaniu mile widziane;)
Gość Adamsoc Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Chłop miał już "wyczyny" na swojej sqterowej drodze (wołów - bałtyk 50 ccm) wiec zycze mu udanego wyjadu i czekam na codzienne realcje!!!!!!! !guns
Klubowicze Karolina Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Klubowicze Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Całej ekipie rajdu życzę powodzenia i oby?cie mieli z niego sam? przyjemno?ć i żadnych problemów! !guns
Administrator Artix Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Administrator Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Jako ze nie moge odpuscic tak zacnej imprezy pojawiam sie jutro w polowie trasy czyli w Przemyslu i lece 2 dni z zacna ekipa Markiza
Gość Dragon Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Jako ze nie moge odpuscic tak zacnej imprezy pojawiam sie jutro w polowie trasy czyli w Przemyslu i lece 2 dni z zacna ekipa Markiza Artix... Znaczy się, że się spotkamy... ja zamierzam doł?czyć do grupy "Markizowej" 1-go maja w Hrubieszowie... odł?czam się w Tresepolu wieczorem... jeden dzień zaliczę... Tylko prosił bym o numer telefonu do Markiza (PM)... chciałbym się z nim domówić o której planuj? przejazd przez Hrubieszów... Może uda mi się jeszcze kogo? wyci?gn?ć... Edit: numer już mam...
Gość scottie Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Życze wam powodzenia i miłej trasy Niestety nie mam czym do was podskoczyć i doł?czyć a strasznie żałuje Do zobaczenia na Burgmanii
Administrator Artix Opublikowano 1 Maja 2007 Administrator Opublikowano 1 Maja 2007 No to juz w domku, przynajmniej ja, zaliczylem choc 2 etapy w sumie w 2 dni zrobilem tysiac kilometrow, a dzisiejszy odcinek do latwych nie nalezal, Dragon i Konrad cos nie cos wiedza o tym Szkoda ze nie moglem jeszcze sie poszwedac ale Zelazny Markiz i tak sprawil ze wstalem o 6 a o 8 ruszylismy w droge. A wyczyn to nie lada zerwac mnie na 7 rano na sniadanie bo chyba latwiej dla mnie zrobic ten tysiac km niz wstac o takiej godzinie. Trzymam kciuki za dalsza czesc rajdu, bo temperatura nie rozpieszcza.
Rekomendowane odpowiedzi