Administrator MariuszBurgi Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Autor Administrator Opublikowano 23 Kwietnia 2023 To jest Quadro Qv³ 🫢 12 minut temu, grzybek napisał(a): Podejrzany Kymco CV w IT w Sienie.
Klubowicze grzybek Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Klubowicze Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Po spozyciu wina Chianti Reserva ciężko odróznić.
Klubowicze grzybek Opublikowano 8 Listopada 2023 Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2023 Pojawia się koncept maxiskutera crosovera z widocznym podobieństwem zwnetrznym do X ADV, oznaczony Kymco CV -L6, o nieco zwiększonym prześwicie. Odsyłam do linku https://www.scigacz.pl/Kymco,CV-L6,to,kolejny,SUV,wsrod,maksi,skuterow,Moze,byc,nowym,flagowym,modelem,z,Tajwanu,48590.html
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Listopada 2023 Autor Administrator Opublikowano 9 Listopada 2023 Materiał o CV-L6
Klubowicze grzybek Opublikowano 9 Listopada 2023 Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2023 https://motogen.pl/kymco-cv-l6-mieszczuch-z-przygodowym-charakterem-eicma-2023/ Choć nie znam francuskiego, to stwierdzam obecność szybki dla ochrony jednego płuca....🤣😲
ERYK Opublikowano 10 Listopada 2023 Opublikowano 10 Listopada 2023 O ile od lat cenię skutery Kymco , to muszę powiedzieć, że to nowe COŚ od Kymco wygląda dużo gorzej od starej,dobrej Hondy XADV ....oczywiście moim subiektywnym zdaniem. O ile wejdzie do sprzedaży to znając obecną politykę cenową Kymco Polska pewnie cena wyniesie coś koło 69 000 pln - sukcesów na rynku polskim bym się nie spodziewał....
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 10 Listopada 2023 Użytkownicy+ Opublikowano 10 Listopada 2023 A mi się podoba 🙂 przynajmniej wizualnie. Wprawdzie wolał bym aby wskaźniki (prędkościomierz, obrotomierz itp.) były bardziej analogowe, ale "to se ne vrati". 😀 swoją drogę sam się sobie dziwie. 🤔 samochody typu "SUV" to dla mnie porażka 😵 i nawet nie patrzę w tym kierunku, a takie motocykle czy skutery i owszem. Ładne. 😀
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 16 Listopada 2023 Autor Administrator Opublikowano 16 Listopada 2023 Kilka zdjęć CVL6 od specjalnego wysłannika z Milano.
Klubowicze Szuszfol Opublikowano 16 Listopada 2023 Klubowicze Opublikowano 16 Listopada 2023 Wygląda trochę jak "Tofik" ale po zdjęciach ciężko oceniać... Czekam na prezentację o ile wejdzie na polski rynek.
Klubowicze Piootr Opublikowano 19 Listopada 2023 Klubowicze Opublikowano 19 Listopada 2023 Zastanawiam się dlaczego KYMCO nie pokaże w końcu czegoś co sami wymyślą ? Czegoś innowacyjnego. Wypuścili AK550, świat zarzucał, że kopia Yamaha T-Max (sam się nabrałem), a ze zdjęcia powyżej to co to jest ? Honda X-ADV ? Oczywiście nie, znów kopia/klon. Ja jestem na „nie”, ale jeśli jest rynek, który wchłonie taki produkt to dobrze. Klient będzie miał wybór. Jak zawsze pozostaje kwestia pieniędzy. 1
Rekomendowane odpowiedzi