Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Ale z górki dał rady
Ania Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 My również dziękujemy Ekipie szybkiego reagowania za wspólnie spędzony czas na zwiedzaniu beskidzkiego mega uroczego i krętego zadupia Ps. Już tak nie czepiajcie się tej czerwonej motorynki- bo kierowca zamknie się w sobie i przestanie z Nami jeździć
Gość Kristof Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Ogolnie to tak dzieki za fajne spierdzielenie niedzieli.. ogolnie przejazd daremny , widoki na miejscu tragiczne ciastka nie dobre.. spalanie 11 :-) i ogólnie moj blad ze jechalem :-) grochuwa beznadziejna ogolnie prowadzacy do bani !!!! A tak serio to dzieki za fajna polatanke smaczne jedzonko i za atmosfere... :-) :-) :-) :-) :-)
Klubowicze ziga Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Dziękuję wszystkim za niedzielny wypad a te czerwone coś. ..miało okropne światło tak jak by w starym traktorze i tak dziwnie chodziło
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 10 Kwietnia 2017 My na Naszej cudnej urody Czerwonej Panci, też bardzo dziękujemy fajnie było. A Mojemu Krzysiowi gratuluje bo jak na pierwszy wypad Pancią w góry i wjazd jak na Kasprowy, to Mega dobrze, brawo pozdrawiam
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Skoro wszyscy-wszystkim już podziękowali to zostawmy ten temat tylko do kolejnych PROPOZYCJI wyjazdowych. Zdjęcia , ochy i achy dajmy tam gdzie zawsze :Weekendowe i nie tylko wyjazdy
Marcin 78 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Poczekej Artur jeszcze jo,bo dopiero internet mi załączyli Również dziękujemy za fajną wycieczkę i miło spedzoną razem niedzielę Paweł widoki super i jedzonko pyszne Tak się czepialiście kierownika na czerwonej motorynce że w drodze powrotnej tak się zmobilizował że ciężko było go dogonić na prostej, a i zakręty nawet mu nieźle wychodziły
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 14 Kwietnia 2017 jeszcze nie wiem czy się wybiorę ale może kogoś zainteresuje : The Art of Ride
Sympatycy krys70 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 14 Kwietnia 2017 jeszcze nie wiem czy się wybiorę ale może kogoś zainteresuje :The Art of Ride Bardzo chętnie bym się wybrał ale....Rynia czeka Byle do urlopu
Darkhem Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Bardzo ciekawa opcja na weekend - jeśli nie liczyć Rynii. Chyba skorzystam, dzięki Asia
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Coś bliżej można wiedzieć na temat niedzielnego wyjazdu. O której i gdzie zbiórka
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Marek myślę że jutro poda ( jak stwierdzi że się pogoda wyklarowała na 100% - chociaż jak dla mnie już jest pewne 12-14 C i prawie bezchmurne niebo )
Klubowicze MarP Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Jeżeli pogoda dopisze to startujemy w niedzielę (30.04) o 10.00 ze stacji Shell w Jaworznie i udajemy się w kierunku Krzeszowic, a następnie przez ... do Smolenia i dalej ... Z tym, że jeżeli przez całą sobotę będzie padał deszcz to w niedzielę może się niezbyt dobrze jeździć bo będzie kiepska droga ale to się zobaczy (jak na razie u nas jeszcze pada )
Wiiz Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Śledzę temat i czekam na ostateczne info.
Tomii Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Jak coś to ja startuję z Bielska o 8:30 i jadę przez Wilamowice - Oświęcim - Chrzanów.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2017 A skąd startujesz ? Bo może jak się wyrobię to jechałbym z tobą. A jak nie to dzida na Tychy
Tomii Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Z Polskich Skrzydeł ale możemy się gdzieś indziej umówić.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2017 To może na tym Shellu 8,30-8,35 I jak bym do 8,35 nie dojechał to nie czekaj.
Tomii Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 8 minut temu, arturo-bb napisał: To może na tym Shellu 8,30-8,35 I jak bym do 8,35 nie dojechał to nie czekaj. OK 7 godzin temu, Tomii napisał: Jak coś to ja startuję z Bielska o 8:30 i jadę przez Wilamowice - Oświęcim - Chrzanów. Żle napisałem, ma być Wilamowie - Oświęcim - Chełmek Chrzanów trochę nie po drodze.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2017 17 godzin temu, MarP napisał: Jeżeli pogoda dopisze to startujemy w niedzielę (30.04) o 10.00 ze stacji Shell w Jaworznie i udajemy się w kierunku Krzeszowic, a następnie przez ... do Smolenia i dalej ... Z tym, że jeżeli przez całą sobotę będzie padał deszcz to w niedzielę może się niezbyt dobrze jeździć bo będzie kiepska droga ale to się zobaczy (jak na razie u nas jeszcze pada ) w Rybniku od samego rana słonko świeci burgman wymyty po wczorajszej jeździe w deszczu przed 9.00 jutro ruszam do Jaworzna
robbyx72 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 MarP niestety 1zmiana, więc nie dam rady jechać...nie wiem jaką trasą dokładnie pojedziecie, bo piszesz " w kierunku Krzeszowic", polecam w Trzebini na światłach skręcić w lewo na Olkusz, za Myślachowicami fajna droga przez ładny las, trochę winkli też się znajdzie do samego Olkusza niezły asfalt, tylko przed samym miastem trochę dziur (ok 1 km)..... jak wyjedziecie z lasu przed Olkuszem to całkiem ładne widoczki są
Klubowicze MarP Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 29 Kwietnia 2017 3 godziny temu, robbyx72 napisał: polecam w Trzebini na światłach skręcić w lewo na Olkusz Tedy będziemy wracać
Klubowicze MarP Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 30 Kwietnia 2017 My dotarliśmy do domu ok 18.00. Razem z Kasią dziękujemy wszystkim za wspólnie spędzony dzień, miło było pokulać się w Waszym towarzystwie. Tą trasą dzisiaj wspólnie jechaliśmy (zaznaczona do punktu gdzie się rozstaliśmy). PS Wiem, wiem Asiu, że miał być niby zamek Smoleń, a był Pilcza w Smoleniu - ale ja nigdzie nie pisałem o zamku Smoleń tylko o wycieczce do Smolenia
Sympatycy PawełJW Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 30 Kwietnia 2017 My również szczęśliwie dotarliśmy. Dziękuję wszystkim uczestnikom za super majóweczkęjak zwykle było zaje.....fajnie. Do zobaczenia Wysłane z mojego LG-H818 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 30 Kwietnia 2017 3 godziny temu, MarP napisał: PS Wiem, wiem Asiu, że miał być niby zamek Smoleń, a był Pilcza w Smoleniu - ale ja nigdzie nie pisałem o zamku Smoleń tylko o wycieczce do Smolenia no nie wiem nie wiem 25.04.17 koło 18.13 napisałeś: Dnia 25.04.2017 o 18:13, MarP napisał: Tak, to jest zamek Smoleń koło Pilicy Wyjazd będzie jak pogoda dopisze. Myślę że ostateczna decyzja zapadnie w piątek. więc ..... tu w tym miejscu, pozwolę sobie napisać, żeby wszyscy wiedzieli, że ...... dziękuję Ci bardzo, że zabrałeś mnie na wycieczkę mimo, że nie zobaczyłam zamku Smoleń tylko zamek Pilcza trochę zmarzłam, troszkę zmokłam ale było warto ps, Wiiz jechać za Tobą było całkiem fajne, Forza pomykała dzielnie Fotki Zamek Pilcza w Smoleniu
Rekomendowane odpowiedzi