Ania Opublikowano 31 Lipca 2017 Opublikowano 31 Lipca 2017 Z przykrością musimy zwolnić miejsca.. Nie damy rady dotrzeć na majówkę Ania i Kristof ( poz. 38-39)
Sympatycy Urbi Opublikowano 31 Lipca 2017 Autor Sympatycy Opublikowano 31 Lipca 2017 Aniu, Krzysiu, bardzo nam przykro, ale oczywiście rozumiemy sytuację. Pozdrawiamy.
Drek Opublikowano 31 Lipca 2017 Opublikowano 31 Lipca 2017 Proszę o dopisanie do listy szanownych uczestników moją lepszą połówkę Asię wersja 1 domek M. Pozdrawiam
Klubowicze krzytro Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Prośba o zmianę koszulki na damską XL dla Foczki
kunisz Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Proszę o dopisanie do listy wariant -1 koszulka xl, przelew dokonany
MISIEK Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Bardzo proszę o rezerwację przydzielonego pokoju od czwartku. Przyjazd ok. godz.20-tej. Wyżywienie we własnym zakresie.
kowal Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Ponieważ dopiero teraz udało mi się załatwić wolne proszę o dopisanie na listę w pełnym wymiarze. W przypadku zaś braku takiej możliwości z powodu obłożenia to chociaż nabyłbym koszulkę i przybędę na sobotnią wycieczkę.
Sympatycy Urbi Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Autor Sympatycy Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Kowal, dla Ciebie mieliśmy jeszcze zarezerwowane miejsce. Cieszymy się, że będziesz z nami.
kowal Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Dziękuję za dobre słowo, koszulka XL.
romeo1971 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Ja niestety urlopu nie wywalczyłem podjadę po nocce w sobotę tylko do 20:0 bo znów nocka ale poproszę o koszulkę rozmiar M jadlo wezmę swojeWysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Urbi Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Autor Sympatycy Opublikowano 15 Sierpnia 2017 1 godzinę temu, romeo1971 napisał: Ja niestety urlopu nie wywalczyłem podjadę po nocce w sobotę tylko do 20:0 bo znów nocka ale poproszę o koszulkę rozmiar M jadlo wezmę swoje Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Romek, koszulkę dla Ciebie zamówimy a i jedzenia nie musisz przywozić. Posiłki dla Ciebie, możemy na sobotę zarezerwować. Podam Ci koszty na priva. Cieszymy się, że chociaż będziesz z nami te kilkanaście godzin.
Klubowicze .maniek Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Klubowicze Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Z powodów służbowych zwalniam miejsce.
MISIEK Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 W imieniu klubowych kolegów proszę o zmienę rezerwacji: kolega 1912michał niestety nie będzie mógł przyjechać i swoje miejsce przekazał koledze: JER2Y koszulka XL
Sympatycy Urbi Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Autor Sympatycy Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Alfi, .maniek - rozumiemy i przyjmujemy rezygnacje. Misiek - wprowadzam zamianę miejsc - ostatecznie i w drodze wyjątku. Przepraszamy, ale niestety ilość uczestników przekroczyła nasze oczekiwania, a przede wszystkim możliwości logistyczne i kwaterunkowe. Od tej chwili nie uzupełniamy już listy, tylko usuwamy ewentualne rezygnacje. Pozdrawiam
MISIEK Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Wojtku: jeszcze Ci namieszamy, za co przepraszamy. Niestety nie może jechać żona SzymonSeptic-a - Dominika. W zastępstwie jedzie żona JER2Y-ego - BASIA (pokój dwójka)
Sobier Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Niestety nie będę mógł uczestniczyć w imprezie. prosze o wykreślenie z listy
Klubowicze morwa37 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Klubowicze Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Jezeli jest jedno miejsce proszę o dopisanie do listy.
JER2Y Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Dla porządku, moja żona Basia- koszulka rozm. L
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Klubowicze Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Poszło na konto -wariant na bogato.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Sympatycy Robsson Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Sympatycy Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Dnia 12.07.2017 o 18:38, Urbi napisał: Szanowni Burgmaniacy, Przyjaciele GZ, chciałbym oficjalnie poinformować, że właśnie w tej chwili zamykam listę uczestników IV Majówki Zachodniopomorskiej. Limit miejsc został wyczerpany, a nawet przekroczony ... Jesteśmy bardzo miło zaskoczeni frekwencją tegorocznego spotkania . Tym samym chciałbym uspokoić wszystkie osoby, które do dnia dzisiejszego zgłosiły swój udział i widnieją na liście, że zrobimy wszystko, żeby Was wszystkich przyjąć i ugościć. W związku z licznymi pytaniami o możliwość przybycia na IV Majówkę Zachodniopomorską chciałbym z przykrością poinformować, że nie mamy więcej miejsc noclegowych.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Klubowicze Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Z przykrością muszę poinformować że nie damy rady stawić się na majówce Niestety siła wyższa. Proszę o wykreślenie z listy Ewa BB i arturo-bb
Sympatycy Urbi Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Sympatycy Opublikowano 24 Sierpnia 2017 11 godzin temu, arturo-bb napisał: Z przykrością muszę poinformować że nie damy rady stawić się na majówce Niestety siła wyższa. Proszę o wykreślenie z listy Ewa BB i arturo-bb Ewa i Artur, żałujemy bardzo, ale rozumiemy działania sił wyższych. Pozdrawiamy i do zobaczenia następnym razem.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Sympatycy Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Dnia 21.08.2017 o 17:15, morwa37 napisał: Jezeli jest jedno miejsce proszę o dopisanie do listy. W drodze wyjątku na listę uczestników zostają wpisane ostatnie 2 osoby: Koledzy Smarciu i morwa37.
Rekomendowane odpowiedzi