Klubowicze ArtCho Opublikowano 30 Listopada 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Ha! Turbodymomen zawstydził Elvisa! Nie da się ukryć, że zima wlazła na dobre... Warto zatem przypomnieć sobie jak to było kiedy było ciepło... Odnośnik do komentarza
Sympatycy KriSSo Opublikowano 1 Grudnia 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Ale żeś filmik zapodał Arturze, niech mnie kule biją . Myślałem, że to będzie jakiś wypasiony teaser, a tu kawałek źdźbła na wietrze i Marabuta heh. Mocarz z Ciebie, nie ma co ...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Ale przyznasz, że trzyma w napięciu? Odnośnik do komentarza
Sympatycy KriSSo Opublikowano 1 Grudnia 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Tak, oczywiście, zwłaszcza tuż przed kliknięciem w niego . Ekscytacja sięgała zenitu, jak przed seksem, tymczasem po sekundzie emocje opadają, podobnie jak po manewrach z żoną Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Odnośnik do komentarza
bodzio61 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Arturro jes MOC!!!!!!!! w tym ????filmie. Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Dzięki Bodzio! A dziś spot taki: Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 1 Grudnia 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 2 godziny temu, bodzio61 napisał: Arturro jes MOC!!!!!!!! w tym ????filmie. Przecież był głównym aktorem (jedynym) zaraz za źdźbłem. Godzinę temu, ArtCho napisał: Dzięki Bodzio! A dziś spot taki: Dzięki Artur i Piotr, Zosia powiedziała że by to jeden z lepszych spotów jakie się odbyły, ja też tak myślę. Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Maliny z bitą śmietaną. Dekadencja, hedonizm, przemoc. Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 2 Grudnia 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 10 godzin temu, Rzelu napisał: Maliny z bitą śmietaną. Dekadencja, hedonizm, przemoc. Truskawki z lodami, reszta OK. Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 A to skoro śmietana nie była bita, to przemoc skreślamy. Z przyjemnością bym uczestniczył, ale niestety w pracy do 21. Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 A to skoro śmietana nie była bita, to przemoc skreślamy. Z przyjemnością bym uczestniczył, ale niestety w pracy do 21. Jeśli praca przeszkadza Ci w hobby, zmień pracę! Ja też dziękuję za miłe spotkanie. Opiłem się tymi sokami, a domu poprawiłem sokiem z gospodarskich jaj Waldka. I nie oślepłem Odnośnik do komentarza
kunisz Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Dnia 1.12.2016 o 08:58, KriSSo napisał: Tak, oczywiście, zwłaszcza tuż przed kliknięciem w niego . Ekscytacja sięgała zenitu, jak przed seksem, tymczasem po sekundzie emocje opadają, podobnie jak po manewrach z żoną Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Trafiłeś w dziesiątkę Odnośnik do komentarza
romeo1971 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Kto jedzie jutro o 11:30 zbiórka na Wałach Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 3 Grudnia 2016 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Ja się waham. Dam znać jakby co i Ciebie znajdę. Odnośnik do komentarza
romeo1971 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Artur też się waham i ja to tylko na samą paradę i na 14 do pracy moto będę wracał po 22 powolutku 5h/km Odnośnik do komentarza
kowal Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Kto chce kalendarz na przesyłkę grupową, proszę o upoważniające info , potem podzielimy kwotę na ilość zamawiających. Odnośnik do komentarza
marekb9t Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Taki był dziś dzień żałuję strasznie że nie odważyłem się przejechać swoich lasów pająkiem i pojechałem puszką ale za to z córką Mikołaj i renifer Odnośnik do komentarza
minimi1 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Dnia 1.12.2016 o 06:04, Elvis napisał: Ta ... wyrwałeś się jak gumka z majtków ... jak się śpi do 6 rano zamiast trzymać rękę na pulsie Odnośnik do komentarza
marekb9t Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 jak się śpi do 6 rano zamiast trzymać rękę na pulsie o 6 to się idzie spać Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Dnia 2.12.2016 o 14:54, ArtCho napisał: Jeśli praca przeszkadza Ci w hobby, zmień pracę! Święte słowa! Póki co nie mam nawet czasu się wys...ć Ale pracuję nad tym. Dnia 1.12.2016 o 08:58, KriSSo napisał: Ekscytacja sięgała zenitu, jak przed seksem, tymczasem po sekundzie emocje opadają, podobnie jak po manewrach z żoną Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk KriSSo nie wiem jak bawisz się z żoną, proponuję manewry z inną..., na pewno emocje nie opadną tak szybko Odnośnik do komentarza
Rogierro Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Dnia 3.12.2016 o 14:09, kowal napisał: Kto chce kalendarz na przesyłkę grupową, proszę o upoważniające info , potem podzielimy kwotę na ilość zamawiających. Kowal ja się piszę na przesyłkę grupową, rozumiem że ty zapłacisz za przesyłkę i potem się rozliczymy, tak jak w poprzednim roku. Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Jasne, ja też się piszę, bo właśnie zamówiłem kalendarze które jutro będą robione. Odnośnik do komentarza
kowal Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Witam, będzie nas trzech, zatem wychodzi po 9,5 pln na twarz. Właśnie puszczam przelew 28,5 pln na przesyłkę DHL. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi