Kazekkazek Opublikowano 24 Marca Opublikowano 24 Marca 3 godziny temu, zimny75 napisał(a): No tak, opony ze względu na wiek mógł i powinien ktoś wymienić ale tarcze z takim przebiegiem powinny być oryginalne…👍 Sprawdź grubość klocków, jak wyglądają manetki, klamki itp... 1
wuja69 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca Robiłem w takim elektrykę, wielki owad... Sprzęgło w tych 500setkach potrafi klekotać, taki urok tych silników, można jeździć można na poprawić . 1
Sympatycy robert1973 Opublikowano 27 Marca Sympatycy Opublikowano 27 Marca W dniu 23.03.2026 o 22:04, zimny75 napisał(a): Znalazłem ofertę sprzedaży Spodera, niespotykanie niski przebieg jak na 20 letni motocykl, jest tak abstrakcyjnie niski że zaczyna wbrew logice wzbudzać moje zainteresowanie…😉 Sprzedawca twierdzi że poprzedni właściciel przez ponad 7 lat prawie go nie użytkował…🤔 Może ktoś kojarzy ten sprzęt ? https://www.olx.pl/d/oferta/malaguti-spider-max-500-CID5-ID19GrRk.html Sprzęt z Wodzisławia, kojarzę Forumowiczkę z tych okolic, udało mi się nawet spotkać i pogadać troszkę o tym Pająku ( był w b.dobrym stanie) ale czy to ta maszyna?????? 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zimny75 Opublikowano 27 Marca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 Marca Dziękuję wszystkim za cenne uwagi, sprzęt zakupiony, jedzie do Wlkp 😊 3
Kazekkazek Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca Super 👍 życzę bezpiecznej i bezawaryjnej jazdy 🙂 może gdzieś się miniemy, często bywam w Środzie Wlkp i Poznaniu 🙂 1
grzybek Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca Gratuluję zakupu, wydaje się , że trafiła Ci niezła perełka. Niech Cię wozi bezpiecznie i bezawaryjnie. To był łakomy kąsek...😉 1
tommac Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca Gratulacje zakupu. Bezawaryjności i mega przyjemności z użytkowania 1
Klubowicze ziga Opublikowano 28 Marca Klubowicze Opublikowano 28 Marca Gratulacjię z zakupu niech służy 1
Rekomendowane odpowiedzi