Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czy oferta jest interesująca? Cz. 2 . Zapytania o ogłoszenia.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, zimny75 napisał(a):

No tak, opony ze względu na wiek mógł i powinien ktoś wymienić ale tarcze z takim przebiegiem powinny być oryginalne…👍

Sprawdź grubość klocków, jak wyglądają manetki, klamki itp...

Opublikowano

Robiłem w takim elektrykę, wielki owad... Sprzęgło w tych 500setkach potrafi klekotać, taki urok tych silników, można jeździć można na poprawić .

Opublikowano

Pajęczak... 😎

• Sympatycy
Opublikowano
W dniu 23.03.2026 o 22:04, zimny75 napisał(a):

Znalazłem ofertę sprzedaży Spodera, niespotykanie niski przebieg jak na 20 letni motocykl, jest tak abstrakcyjnie niski że zaczyna wbrew logice wzbudzać moje zainteresowanie…😉 Sprzedawca twierdzi że poprzedni właściciel przez ponad 7 lat prawie go nie użytkował…🤔 Może ktoś kojarzy ten sprzęt ?                                                      https://www.olx.pl/d/oferta/malaguti-spider-max-500-CID5-ID19GrRk.html

Sprzęt z Wodzisławia, kojarzę Forumowiczkę z tych okolic, udało mi się nawet spotkać i pogadać troszkę o tym Pająku ( był w b.dobrym stanie) ale czy to ta maszyna??????

Opublikowano

Super 👍 życzę bezpiecznej i bezawaryjnej jazdy 🙂 może gdzieś się miniemy, często bywam w Środzie Wlkp i Poznaniu 🙂

Opublikowano

Gratuluję zakupu, wydaje się , że trafiła Ci niezła perełka. Niech Cię wozi bezpiecznie i bezawaryjnie. To był łakomy kąsek...😉

Opublikowano

Gratulacje zakupu. Bezawaryjności  i mega przyjemności z użytkowania 

• Klubowicze
Opublikowano

Gratulacjię z zakupu niech służy

• Klubowicze
Opublikowano

Gratulacje