romeo1971 Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 Na zdjęciu widać 3-ech mieczakow pewnie tramwajem pojechali na spota Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Joshua_77 Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 Na zdjęciu widać 3-ech mieczakow pewnie tramwajem pojechali na spota Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Bo czwarty siedzial w robocie Wysłane z Samsung SM-A500FU za pomocą Tapatalka
marekb9t Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 4 godziny temu, Joshua_77 napisał: Bo czwarty siedzial w robocie Wysłane z Samsung SM-A500FU za pomocą Tapatalka ja też ja też zresztą jak zwykle
Klubowicze ArtCho Opublikowano 7 Października 2016 Klubowicze Opublikowano 7 Października 2016 Jutro planuję przejażdżkę od z grubsza 11.00 do mniej więcej 16.00. Prognozy mówią, że w tym czasie nie powinno padać. Jeszcze nie wiem precyzyjnie dokąd, ale rano spojrzę na mapę pogodowa i wtedy decyzja. Może wyspa Uznam? Może jeziora w okolicy Warnitz. Generalnie NRD. Na razie wygląda na to że na północy ma być lepiej. A więc Schwedt odpada.Na giełdzie polatanek dam znać rano co postanowiłem.
czemil Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 ArtCho ja już jestem na Uznamie. PIERWSZY. HA HAWysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
romeo1971 Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 kuzwa a ja znowu do roboty
Gregor998 Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 Haha to zostaw 2oo to sie zaopiekuje :-D Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
marekb9t Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 Artur daj znać odpowiednio szybciej.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 8 Października 2016 Klubowicze Opublikowano 8 Października 2016 Helloł. W ciągu 1,5 godz dam znać co się urodziło. Ale w tej chwili wydaje mi sie, że wschód, to właściwy kierunek. Tam ma chyba najmniej padać. Może Drawsko i okolice? Może zbyt ambitny plan, ale będziemy go korygować na bieżąco. Acha, w planach są postoje. Mogą być dłuższe niż zwykle, bo pewnie trzeba będzie stanąć na jakąś kawkę czy lody. Dam znać na polatankach.
marekb9t Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 Co taka cisza w temacie? Ilże przeżyliśmy główki w Świnoujściu zdobyte a tu trochę zimno i mokro i bohaterowie się wykruszyli z Iza już w starterach z termosem czeka
Bob Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 Jak w stronę Drawska ,Węgorzyna to dajcie znać na forum
Klubowicze ArtCho Opublikowano 8 Października 2016 Klubowicze Opublikowano 8 Października 2016 Jedziemy za kilka minut. Najpierw Maszewo, potem Chociwel, Węgorzyno, a potem zobaczymy
kunisz Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 A ja w ciepłym łóżeczku spędzam sobotę, pogody życzę i udanego kolanka.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 8 Października 2016 Klubowicze Opublikowano 8 Października 2016 Maszewo
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 8 Października 2016 Sympatycy Opublikowano 8 Października 2016 Jakoś Eskimosi teraz dziwnie wyglądają
romeo1971 Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 Autobusem pojechali bo skutow niewidac Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 8 Października 2016 Sympatycy Opublikowano 8 Października 2016 Fotomontaż, bo napisy odwrotnie...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 8 Października 2016 Klubowicze Opublikowano 8 Października 2016 He he. Zazdrośćcie. Puekna pogoda. Dołączyli do nas Krisso i Bob
Sympatycy Urbi Opublikowano 8 Października 2016 Sympatycy Opublikowano 8 Października 2016 Po jakichś dziurawych drogach jeździcie i ubrani jakoś grubo jesteście ;-) Pozdrowienia dla Was i gratulacje za hart ducha, a szczególne brawa dla Ciebie Arturze, za idealnie dobraną trasę do pogody.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 8 Października 2016 Klubowicze Opublikowano 8 Października 2016 Rak i jego Bobek
dziadzia Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 2 godziny temu, ArtCho napisał: Rak i jego Bobek Czy jest to miejscowość Insko? Byłem tam pare lat temu, fajne jezioro z dobrym zapleczem płetwonurskim.
czemil Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 Artur, a ty jakoś z nienacka zmieniłeś skuter?
dr.big Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 1 godzinę temu, dziadzia napisał: Czy jest to miejscowość Insko? Byłem tam pare lat temu, fajne jezioro z dobrym zapleczem płetwonurskim. Nie wiem jak teraz, ale kilka- kilkanaście lat temu się tam jeździło, oj tak . Padi- Divemaster.
Rekomendowane odpowiedzi