Elvis Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 A kalendarza spadła kolejna kartka ,,, przed nami październik ... Ukryć się nie da że jest to miesiąc typowo jesienny ale ... ale to w niczym nie przeszkadza by jeździć, jeździć i jeździć ... by korzystać z ostatnich słonecznych dni i jeździć ... Pamiętajcie jednak by uważać na liście ... małe, mokre nie wiadomo co leżące zawsze tam gdzie leżeć nie powinno ... a zatem liście omijamy i mówimy im stanowcze NIE ... Panowie ... rękawice na dłoń i ... i dosiadajmy skutów póki jeszcze można ... szerokości i przyczepności życzę ... Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 1 Października 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Aż miło poczytać jak Mirek napisze otwarcie miesiąca. Odnośnik do komentarza
Gregor998 Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Miło miło Odnośnik do komentarza
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 1 Października 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Szkoda tylko, że aura za oknem mało skuterowa się zrobiła... Nie wiem, jak w Szczecinie i Stargardzie, ale u mnie zimno i mokro Czas chyba odkopać temat "Bura suka zima, idzie..." Odnośnik do komentarza
bodzio61 Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 ej tam aura a ja z Lusią na żeberkach w Babigoszczy byliśmy i daliśmy radę troszkę zmokliśmy lecz cóż nie pierwszy i nie ostatni raz pozdrawiamy B 61. Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Propozycja na niedzielę z Moto-Fanatyka Zachodniopomorskiego: MOTOCYKLISTA POTRZEBUJE NASZEJ POMOCYZbiórka :Czas: 02.10.2016 (niedziela) godz.12.30Miejsce :Wały ChrobregoZostaliśmy poproszeni o pomoc w wydarzeniu dla Krystiana, które odbędzie się w Policach przy ul.Siedleckiej ( Hala Widowiskowo-Sportowa)Mamy narobić trochę hałasu,zaprezentować swoje maszyny oraz powozić dzieci.CELŻbiórka pieniędzy / darowizn na leczenie Krystiana Marcinkowskiego (na niekonwencjonalne leczenie glejaka)."Cztery lata temu podczas zwyczajnych badań okresowych okulistka badająca Krystiana zauważyła coś niepokojącego w jego wzroku, po czym skierowała go na oddział neurochirurgii, mówiąc, że sprawa będzie albo poważna, albo będziemy się z tego śmiali. Nikomu z nas nie przeszło przez myśl, że to zwyczajne badanie okaże się dla nas początkiem koszmaru, który trwa i wzmaga się z każdym dniem, niszcząc po drodze całe szczęście, na które ciężko pracowaliśmy. Krystian pozostał na oddziale, wykonano mu rezonans magnetyczny głowy. Diagnoza okazała się praktycznie wyrokiem śmierci, gdyż w lewym płacie czołowym znaleziono guzaolbrzymich rozmiarów, jednego z najzłośliwszych ''Glejaka''."WYSTĘPY~Sparing (sztuki walki) Energy Gold Team Police vs Juggernaut Gold Team Szczecin~Dobry Animator - atrakcje dla Najmłodszych~Paulina Woźniak - pokaz taneczny~Fitnesso Police z przyjaciółmi - pokaz zumby, fitnessu i jogi~Oriental Duo - taniec brzucha~Zagrają dla nas: Kolorofonia, ArtCrew oraz Hattifmattor~Monika Monawiercik - skrzypce elektryczne~PP Police MOKATRAKCJEDla Dzieci : malowanie twarzy, strefa gier i zabaw, Dobry Animator, zamki dmuchane, Straż Pożarna, przejażdżki motocyklowe.Dla Dorosyłych : porady prawne, stosiko fryzjerskie i kosmetyczne, pokazy kulinarne, fizjomasaże i masaże, pomiar cholesterolu i cukru.Dla wszystkich : ciasta, ciasteczka, grill, pajda chleba, LOSY CEGIEŁKI, pierwsza pomoc.Podczas Festynu odbędzie się PRÓBA pobicia rekordu Guinessa w strzyżeniu męskim w wykonaniu Daniela Trauta w salonie przy ul. Bankowej -----> darmowy transport spod Hali do salonu.LICYTACJENa rzecz leczenia Krystiana odbędą się licytacje przedmiotów przekazanych przez Ludzi o wielkim SERCU - DZIĘKUJEMY!~koszulka z autografami siatkarek Chemika Police~koszulki z autografem Marcina Lewandowskiego, Sofii Ennaoui, Happysad~kartka z autografem Jakuba Błaszczykowskiego~vouchery na sesje zdjęciowe Natalii Sobotki oraz Mateusza Nowackiego, wyroby cukiernicze cukierni Staromiejska, zakupy w sklepach Jagódka, Ew Rawska - Ryż, zabiegi kosmetyczne Martyna Wrzesińska, Katarzyna Socha, kosmetyki Avon Ewa Przepióra, bawialnie Tęczolandia, Urwisek, zakupy medica.edu.pl, wyrób wieszków na medale MONT-PAL s.c., zakupy w kwiaciarni VENEZIA.~karnet na Lodowisko Gubałówka, zajęcia z Fitnesso Police,~pakiet startowy na Dziki Weekend 2017~wejśiówki na Kręgielna Police, Eurofitness Azoty Arena, Bene Sport Centrum.Cel jest szczytny! Serdecznie zapraszamy wszystkich mieszkańców Polic i okolic! Gwarantowana świetna zabawa połączona z możliwością wsparcia Naszego Przyjaciela!Do zobaczenia!Impreza odbędzie się 2 października 2016 roku, w Hali WIdowiskowo sportowej Zespołu Szkół w Policach.Oficjalne otwarcie o godzinie 12:00. Odnośnik do komentarza
Arcadio Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 czarny, głośny król? ktoś od nas? chciałbym zobaczyć co ma za wydech Odnośnik do komentarza
Gregor998 Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Ktoś jedzie do Polic dzisiaj :-) Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka Wsciekle 125 wyjechały a gdzie reszta Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka Pierwsze km po resecie zaliczone :-P Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 3 Października 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Cholerka, jesień... Chciałem dziś po południu pojeździć, ale nie zdążyłem przed deszczem. Może w czwartek będzie ładnie? No musi być ładnie na spocie! Odnośnik do komentarza
minimi1 Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 14 minut temu, ArtCho napisał: Cholerka, jesień... Chciałem dziś po południu pojeździć, ale nie zdążyłem przed deszczem. Może w czwartek będzie ładnie? No musi być ładnie na spocie! nie kumam tego- ja jeżdżę do pracy każdego dnia zapewniając sobie codzienną porcję przyjemności Odnośnik do komentarza
romeo1971 Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 1 minutę temu, minimi1 napisał: nie kumam tego- ja jeżdżę do pracy każdego dnia zapewniając sobie codzienną porcję przyjemności Ale czym?Rowerem?Czy skutem? Odnośnik do komentarza
minimi1 Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 skutem oczywiście 1 Odnośnik do komentarza
Gregor998 Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 O coś się zaczęło dziać :-D Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Sympatycy KriSSo Opublikowano 3 Października 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Ja się jutro kulam do Kołobrzegu, ale widzę, że nie ma chętnych, więc jadę solo :). 10:30 wyjadę i na 15:00 wrócę. I już - taki samotny objazd, tylko ja i mój skut Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Miłej podróży Krisso, pogoda jak na zamówienie. Poklep ode mnie czołg Panzerkampfwagen IV w muzeum. Odnośnik do komentarza
Rogierro Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Krisso jestem na zwolnieniu i chętnie bym pojechał ale za kilka dni, jeszcze szwy mam nie zdjęte :-( Odnośnik do komentarza
qszysiek Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 10 godzin temu, Rogierro napisał: Krisso jestem na zwolnieniu i chętnie bym pojechał ale za kilka dni, jeszcze szwy mam nie zdjęte :-( nie przeginaj żebyś nie wrócił zpowrotem. Odnośnik do komentarza
bodzio61 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 jednak są twardziele w tej Grupie co w taką pogodę śmigają,,wielki szacun!!!! Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 6 Października 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 19 godzin temu, bodzio61 napisał: jednak są twardziele w tej Grupie co w taką pogodę śmigają,,wielki szacun!!!! Dzisiaj na moto? Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 6 Października 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Ja w trasie i raczej nie zdążę... Niestety wszystko się osunęło - mialem być koło 15, a przy dobrych wiatrach będę po 18... Odnośnik do komentarza
bodzio61 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 ja kręcę kołami cały czas oby śniegu nie by. pozdrawiam b61 Odnośnik do komentarza
Gregor998 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Dzisiejszy spot na moto czy pieszo :-o Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 6 Października 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Jestem na moto Odnośnik do komentarza
Elvis Opublikowano 6 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Jesień przyszła ... karwasz kawka ... Odnośnik do komentarza
Gregor998 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Mały spocik zaliczony Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi