Lucjan73 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Prawy górny róg pod wyszukiwarką jest odnośnik (wdowolnym temacie). I działa.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 10 Września 2020 Administrator Opublikowano 10 Września 2020 W związku z podnoszeniem silnika forum do najnowszej wersji i związanymi z tym pracami technicznymi, forum w okresie piątek/sobota może być czasowo niedostępne.
Klubowicze Piootr Opublikowano 13 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 13 Września 2020 Ale nam forum wyładniało, stało się takie bardziej "ogładzone" jak nowy iOS 😀. Nowe czcionki i dodatki podobają mi się. Dobra robota 👍
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 13 Września 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 13 Września 2020 Ale edytować postów chyba nie można ? 🤔 Tak ma być, czy coś się zmieni ? EDIT: 😀 faktycznie - działa 🙂
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 13 Września 2020 Administrator Opublikowano 13 Września 2020 Trzy kropki po prawej na górze.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 13 Września 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 13 Września 2020 Dzięki 🙂
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 14 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 14 Września 2020 Hmmmmm teraz sprawdzone i nie mam możliwości edycji. Czyli tylko czasowa ? Na szybkie poprawki ? ( kiedyś miałem bez limitu czasu 😥) I jeszcze jedno. Po tapnieciu w nieprzeczytany temat nie przenosi bezpośrednio do nieprzeczytanej odpowiedzi tylko na pierwszą stronę. EDIT W gwiazdkę trzeba puknać ?
Administrator xmarcinx Opublikowano 14 Września 2020 Administrator Opublikowano 14 Września 2020 W ustawieniach swojego konta można sterować tym, co ma się stać po kliknięciu.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 30 Czerwca 2021 Administrator Opublikowano 30 Czerwca 2021 W związku z podnoszeniem silnika forum do najnowszej wersji i związanymi z tym pracami technicznymi, forum w okresie 3-4 lipca może być czasowo niedostępne lub dostępne w niepełnej funkcjonalności. Po odpaleniu nowej wersji prosimy abyście sprawdzali wszystkie funkcje z poziomu użytkownika i w razie problemów sygnalizowali to w niniejszym wątku. Dziękuję za uwagę. 2
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 3 Lipca 2021 Użytkownicy+ Opublikowano 3 Lipca 2021 O co chodzi z tymi znaczkami na awatarach?
Paul Opublikowano 4 Lipca 2021 Opublikowano 4 Lipca 2021 10 godzin temu, Saper napisał: O co chodzi z tymi znaczkami na awatarach? Grzesiu zostałeś mentorem 🙂
Lucjan73 Opublikowano 4 Lipca 2021 Opublikowano 4 Lipca 2021 W każdym profilu można zobaczyć "ścieżkę kariery" czyli coś takiego co zawsze funkcjonowało ale teraz w nowej odsłonie. Wszystko zależy od indywidualnego licznika.
Administrator xmarcinx Opublikowano 4 Lipca 2021 Administrator Opublikowano 4 Lipca 2021 Co roku wypuszczana jest nowa wersja forum. Autorzy starają się dodać mechanizmy pobudzające aktywność użytkowników. Tym razem są to „odznaki” i „osiągnięcia”. Będziemy się przyglądać jak to działa oraz czy nie ma to nieoczekiwanego wpływu na naszą społeczność. Póki co cieszmy się z nowości.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 4 Lipca 2021 Administrator Opublikowano 4 Lipca 2021 Widok w każdym profilu. Nowicjusz 0 points Rekrut 40 points Praktykant 90 points Eksplorujący 185 points Entuzjasta 400 points Odwiedzający 800 points Regularnie odwiedzający 1 300 points Wschodząca gwiazda 1 950 points Biegły 2 600 points Doświadczony 3 900 points Mentor 5 200 points Weteran 15 000 points Arcymistrz 30 000 points
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 6 Lipca 2021 Użytkownicy+ Opublikowano 6 Lipca 2021 Wszystko fajnie, jakieś znaczki, jakieś punkty, jakaś reputacja, ale co?, ile?, za co? Na razie nie ogarniam "tej kuwety", ale może "za mało mojej szkoły"? Może ktoś mi to "wyłoży łopatologicznie, żebym skumał, o co biega"?
Administrator xmarcinx Opublikowano 7 Lipca 2021 Administrator Opublikowano 7 Lipca 2021 7 godzin temu, Saper napisał: Wszystko fajnie, jakieś znaczki, jakieś punkty, jakaś reputacja, ale co?, ile?, za co? Na razie nie ogarniam "tej kuwety", ale może "za mało mojej szkoły"? Może ktoś mi to "wyłoży łopatologicznie, żebym skumał, o co biega"? My też (Admini forum) wczuwamy się w te nowości. Pozostawiliśmy takie początkowe ustawienia jakie zaproponowali autorzy Forum. Zachęcam to spokojnego prześledzenia informacji na tej stronie
MarcinMMz Opublikowano 7 Lipca 2021 Opublikowano 7 Lipca 2021 Rangi w stylu "Wąchacz spalin" bardziej mi leżały 🙂
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Lipca 2021 Administrator Opublikowano 7 Lipca 2021 Niestety, powrotu do starego nie ma. Z kilku powodów. "Osiągnięcia" użytkownika to tylko dodatek do całego forum, które jest stale udoskonalane i przede wszystkim dobrze zabezpieczone. W dobie sporej migracji z for na inne platformy społecznościowe, ludzie z Invision Community (nota bene dostawcy usług dla takich firm jak LEGO, Subaru, NBC czy SEGA) starają się robić coś, aby uatrakcyjnić i przede wszystkim wyróżnić czymś silnik swojej platformy forumowej. W mojej ocenie, na dzień dzisiejszy jest to najlepszy silnik na rynku. Koszty, jakie co roku ponosimy za licencję i utrzymanie IC to dobrze wydana kasa. Co do "osiągnięć". System po ostatnim upgrade (vers. 4.6) dodał tzw. Achievements. W trakcie przebudowy bazy zassał każdy profil z osobna i algorytm ocenił naszą historię od początku istnienia naszego forum (dla przypomnienia, rok 2004). Jest tam czas dołączenia, nasz wkład merytoryczny, czas spędzony na forum, oceny innych użytkowników, ilość założonych tematów, sond i wiele innych. Finalnie to, co każdy widzi teraz w profilu to ocena całości sprzed ostatniego upgrade'u od pierwszego dnia działania forum. "Po" budujemy rangi w dalszym ciągu. Każde polubienie postu, czas spędzony i ogólna nasza aktywność będzie miała odzwierciedlenie w rangach czy odznakach. Tak jak napisał Marcin... my też to badamy i uczymy się funkcjonalności. W tej chwili oceniamy to jako miły dodatek.
Kamil Opublikowano 7 Lipca 2021 Opublikowano 7 Lipca 2021 15 godzin temu, Saper napisał: Wszystko fajnie, jakieś znaczki, jakieś punkty, jakaś reputacja, ale co?, ile?, za co? Na razie nie ogarniam "tej kuwety", ale może "za mało mojej szkoły"? Może ktoś mi to "wyłoży łopatologicznie, żebym skumał, o co biega"? Grzesiu... tu bez flaszki nie ruszymy. Trzeba będzie się temu dooooobrze przyjrzeć 🙂 1
Klubowicze Ewik Opublikowano 15 Października 2022 Klubowicze Opublikowano 15 Października 2022 Od kilku dni nie wyświetla się kalendarz, czy już tak będzie czy to tylko chwilowa zmiana ?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Października 2022 Administrator Opublikowano 15 Października 2022 Forum jest świeżo po mocnym upgrade do vers 4.7.3. Jedną z jego nowych funkcjonalności jest właśnie mocno rozbudowany kalendarz. Niestety m.in to weszło w konflikt z Tapatalkiem. Mając do wyboru - co ma działać "dziś", wybraliśmy TT. Czekamy na kolejną poprawkę silnika forum która, miejmy nadzieję, pozwoli na działanie obu funkcjonalności razem.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 15 Października 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 15 Października 2022 A czy to może mieć wpływ na działanie na smartfonie przy przeglądaniu bez Tapatalka ? Od jakiegoś czasu często wyświetlają mi się jakieś krzaczki.
Administrator xmarcinx Opublikowano 15 Października 2022 Administrator Opublikowano 15 Października 2022 5 godzin temu, EndriuBis napisał(a): A czy to może mieć wpływ na działanie na smartfonie przy przeglądaniu bez Tapatalka ? Od jakiegoś czasu często wyświetlają mi się jakieś krzaczki. Załącz zrzut ekranu, żeby zobrazować krzaczki.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 15 Października 2022 Użytkownicy+ Opublikowano 15 Października 2022 Coś takiego.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Października 2022 Administrator Opublikowano 15 Października 2022 U mnie nic takiego nie występuje. Próbowałeś na innej przeglądarce?
Rekomendowane odpowiedzi