Klubowicze bilety Opublikowano 1 Września 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Czas zacząć nowy miesiąc, koniec wakacji zaczynamy jeździć. zapraszam na dzisiejszego spota. Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 1 Września 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Ja dziś w podróży... Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Elvis zaspał? Postaram się podjechać na spot przed pracą. Odnośnik do komentarza
Sympatycy KriSSo Opublikowano 1 Września 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Będę. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza
Joshua_77 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Będę Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Sympatycy Robsson Opublikowano 1 Września 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 I na prowincji spot rozpoczęty:) Odnośnik do komentarza
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 1 Września 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Szkoda ze nie widać komarów... Jadły nas żywcem, ale spot sie udał Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Marek62 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Tak komary nawet wewnątrz nas próbowały zjeść, ale żadne krwiożercze stwory nie były w stanie zepsuć nam spotu Wysłane z mojego HUAWEI RIO-L01 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
kunisz Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Dzięki chłopaki za miło spędzony czwartkowy spot i na koniec porcja kurczaka z rożna Odnośnik do komentarza
Rogierro Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Fajne pogaduchy pod Pleciugą, ale wybaczcie potem wolałem pokulać w koło komina niż udać się na konsumpcję. Mało czasu ostatnio na latanie więc szkoda mi było nie skorzystać. Ale fajnie było się spotkać :-) KriSSo cieszę się, że jest kolejny zadowolony użytkownik marki Sena, będzie pan zadowolony ;-) Odnośnik do komentarza
wd40 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Plan na sobotę: - spotkanie u nas ok. 11, tu czekamy na "szczecin" i okolicę, - wyjazd na plażę koło gazoportu (tu zabrać stroje, kanapki i napoje!), - ok.15 jedziemy na kurczaka z rożna obok Amberu do Międzyzdrojów, - potem jedziemy na luzaku do kamieńskiej mariny na kawkę mrożoną i desery, a potem... zupa z kotem ) - pełni wrażeń rozjeżdżamy się na węźle Parłówko i do następnego zobaczenia! Zapowiada się ciepła pogoda, czekamy na chętnych. Odnośnik do komentarza
marekb9t Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Jadziem Odnośnik do komentarza
darecki2059 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Ja niestety w sobotę pracuje do 15.30 odpadam. Ale życzę udanego spotkania, pełnego wrażeń i ładnej pogody. Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Może kogoś zainteresuje, w sobotę w Mirosławcu jest piknik lotniczy w godz 9-18 http://www.kiwiporta...ydarzenia/87043 Odnośnik do komentarza
Bob Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Ja będe ,moja grupa motocyklowa Pancerny sie wystawia . Odnośnik do komentarza
marekb9t Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Grupa Plażowa spotykamy się o 9.45 Orlen w Dąbiu start 10.00 Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 3 Września 2016 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Ja w pracy, szkoda bardzo chciałem z wami pojechać. Ale zapraszam na kawę. Odnośnik do komentarza
wd40 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Plan wykonany w 90%; nie wyszła tylko zupa z kotem - kot skoczył na śliwki i siedzi... Dzięki za plażing, kurczing i kawing. Do następnego... Odnośnik do komentarza
Sympatycy Robsson Opublikowano 3 Września 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Szkoda bo kota w sliwkach jeszcze nie jadłem;) Odnośnik do komentarza
bodzio61 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 a jutro do Bornego i z powrotem co? Odnośnik do komentarza
Gregor998 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Dzięki za mile spedzony dzionek :-) szkoda tylko tej zupy z kotem zmarnuje się ;-) Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
darecki2059 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Kot obiecał śliwki ale na razie milczy, Czekam. !YES Odnośnik do komentarza
marekb9t Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Była jazda plażowanie dokarmianie i spacerowanie Dzięki za kolejny super dzień w doborowym towarzystwie Odnośnik do komentarza
azjon Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 a ja sobie jeżdżę do roboty Odnośnik do komentarza
romeo1971 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Robsson niewidze cie w wodzie wstyd Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi