Klubowicze Joasia70 Opublikowano 21 Września 2016 Klubowicze Opublikowano 21 Września 2016 no ja nie wiem Campto, co o tym myśleć ale na tą Twoją "listę społeczną" zapisują się sami faceci .... Ty to lepiej przemyśl jeszcze jak tak Oni chcą jeździć z Tobą
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 21 Września 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 21 Września 2016 To pewnie dlatego, że nie wiedzą jak to się jeździ "na plecaku".
Klubowicze arturas Opublikowano 21 Września 2016 Klubowicze Opublikowano 21 Września 2016 W takim fotelu jak ma GW to chyba plecak na wejściu dostaje Jack'a i cygaro
Klubowicze Campto Opublikowano 21 Września 2016 Klubowicze Opublikowano 21 Września 2016 A kto powiedział, że będę ich woził?? Przecież Krzysiek napisał, że chciałby tylko zobaczyć jak się siedzi. A poza tym każdy ma lejce więc jakby co to: "sam sobie sterem i okrętem".
dziadzia Opublikowano 21 Września 2016 Opublikowano 21 Września 2016 Ja osobiście tylko posiedzieć, sprawdzić pozycje za sterami he he
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 22 Września 2016 Klubowicze Opublikowano 22 Września 2016 jeszcze 10 h roboty ... i ... ale się cieszę i jeszcze pytanie organizacyje - czy w domkach są czajniki żeby sobie zrobić kawę czy lepiej zabrać z sobą ???
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 22 Września 2016 Administrator Opublikowano 22 Września 2016 W drodze... Krótka przerwa gdzieś na żwawej A2'ce. Temperatura 18stC, jest dobrze
minimi1 Opublikowano 22 Września 2016 Opublikowano 22 Września 2016 Uprzejmie radzę, aby zabrać ze sobą czapeczki na głowę (takie lekkie zimówki) i rękawiczki lekkie plus coś na szyję. W nocy potrafi być zimno już po zachodzie słońca temperatura spada. ponieważ z pewnością co niektórzy zrobią sobie wypad na plażę będzie to przydatny sprzęt
nat Opublikowano 22 Września 2016 Opublikowano 22 Września 2016 podłączam się do pytania Joasi - czy jest czajnik?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 22 Września 2016 Klubowicze Opublikowano 22 Września 2016 nat na zdjęciach widać, że czajniki są w domkach więc jest szansa, że będą nadal jak przyjedziemy ( jak wyjedziemy to już nie jest takie pewne )
Sympatycy Robsson Opublikowano 22 Września 2016 Sympatycy Opublikowano 22 Września 2016 jeszcze 10 h roboty ... i ... ale się cieszę i jeszcze pytanie organizacyje - czy w domkach są czajniki żeby sobie zrobić kawę czy lepiej zabrać z sobą ??? Są czajniki i chłodziarki. Brak ręczników
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 22 Września 2016 Klubowicze Opublikowano 22 Września 2016 2 godziny temu, Robsson napisał: Są ....i i chłodziarki. ... a grzejniki ??????
Kamil Opublikowano 22 Września 2016 Opublikowano 22 Września 2016 A my się właśnie pakujemy i zaraz ruszamy
Sympatycy Robsson Opublikowano 22 Września 2016 Sympatycy Opublikowano 22 Września 2016 Asia Ty gorąca dziewczyna jesteś po co Ci grzejnik Co się wymyśli. P.SJest Pierwszy
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 22 Września 2016 Klubowicze Opublikowano 22 Września 2016 Robsson już wymyśliłam farelkę biorę z sobą o jak Wam zazdroszczę ja dopiero z pracy dotarłam do domu , zaczynam się pakować a jutro skoro świt ruszamy z Basią i Marcinem
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 22 Września 2016 Klubowicze Opublikowano 22 Września 2016 9 minut temu, Joasia70 napisał: farelkę biorę z sobą Lepsza będzie wiśniówka zakropiona spirytusem
dziadzia Opublikowano 22 Września 2016 Opublikowano 22 Września 2016 Artur ot i modrego warto posłuchać ha ha
Klubowicze arturas Opublikowano 22 Września 2016 Klubowicze Opublikowano 22 Września 2016 Niektórzy już szczęśliwi, a niektórzy jeszcze w fabryce i tylko o szczęściu myślą . Pogoda, świetne towarzystwo i ciepła herbata musi to wynagrodzić!
dziadzia Opublikowano 22 Września 2016 Opublikowano 22 Września 2016 dokładnie jak piszesz arturas nic dodać nic ująć ale zostało 1,15min pracy i jutro wyjaaazzzd.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 22 Września 2016 Klubowicze Opublikowano 22 Września 2016 1 godzinę temu, arturo-bb napisał: Lepsza będzie wiśniówka zakropiona spirytusem o tym też nie zapomnę
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 22 Września 2016 Administrator Opublikowano 22 Września 2016 Dzięki kolegom z GZ podróż się przyciągnęła, co było baardzo miłe:) ale już, juz... Czuję zapach Majówki Chwilowo prom.... rusza
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 22 Września 2016 Klubowicze Opublikowano 22 Września 2016 Poleciałeś Mariuszku na Karsibór, więc troszkę nadłożysz drogi, bo wjedziesz od drugiej strony miasta... Innym polecam na rondzie przed Świnoujściem pierwszy zjazd na przeprawę miejską, jest dobre 13 kilometrów wtedy mniej do przejechania na ośrodek Relax.Za to duży prom masz zaliczony PS - jak podejrzewałem, niespodziewajka była moto Hondy... Nowa 750-ka w wyższej wersji zawieszenia...
KOT66 Opublikowano 22 Września 2016 Opublikowano 22 Września 2016 do jadących...jechać na prom Bielik czyli za Międzyzdrojami na rondzie w prawo kierunek Ystad...:)
minimi1 Opublikowano 22 Września 2016 Opublikowano 22 Września 2016 Niestety, wbrew moim planom dojadę na majówkę dopiero w sobotę z Iwoną i Arturem zusammen do kupy. Uprzejmie zatem proszę grupe jadącą na wycieczkę niemiecką o włączony telefon
Rekomendowane odpowiedzi