tycjana Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Prosimy o wpisanie na listę-Gumisiek i Tycjana,przelew poleci jutro lub w niedzielę.
T0MEK Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 W drodze powrotnej można zawadzić jeszcze o Zamość: polecam kawę w "Galicya Cafe" na Rynku Solnym (z tyłu za ratuszem - łatwo znaleźćm bo przed kawiarnią stoi zwykle trójkołowe Piaggio Ape) - palą własną znakomitą kawę - można wypić kilka "próbek" i/lub kupić kilka kilo ziaren "na wynos".
GrzechoCnik Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2016 @T0MEK: dzięki za podpowiedź. Osobiście nie planuję ciągnąć całej grupy do Zamościa, bo "kolumna skuterów" może być za duża na upodobania miastowych stróżów prawa Ja nie organizuję ani nie zgłaszam oficjalnej parady. Ale kto będzie chciał skorzystać - to może.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Po za tym nie dla wszystkich Zamość jest "w drodze powrotnej" A jak tam pogoda Macie na Lubelskim jakiegoś szamana takiego co by go w razie W można było podtopić albo coś
GrzechoCnik Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Szamana wyznaczymy w piątek wieczorem. A topienie może się odbyć w Tanwii nad Szumami
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Kasa poszła x 2 osoby. Prośba do GrzechoCnika (kurcze - no już nie mogłeś zrobić Grzechotnika ). Widzę że masz możliwość edytowania pierwszego postu - tego z listą. Możesz poprawić numerację tak aby osoby towarzyszące, plecaki itp. miały swój nr będzie bardziej przejrzyście. Wprawdzie do tych 47 miejsc jeszcze trochę brakuje, ale ...
GrzechoCnik Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Całkiem niezły pomysł z tym uszeregowaniem. Sam na to wpadłem jak tylko zacząłem wpisywać pierwszych chętnych. Dlatego w tytule listy zamieściłem ilość w nawiasach, żeby było widać czy się zbliża do końca. Na razie mie ma obaw. Zwłaszcza dla tych co już zapłacili. Tak jak napisałem kolejność wpłaty się liczy a nie pozycja na liście. Jak będzie ciasno z miejscami to przebuduję tą listę.
tomekstw Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Proszę o wypisanie mnie z listy. Niestety nie będziemy mogli pojechać.
arkady64 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Witam -proszę o wpisanie mnie na listę .Za chwilkę robię przelew
1ROBERTO Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Cześć. Ja też się piszę na ten zlocik. To będzie mój trzeci w tym roku, ale Świnoujścia już chyba nie zaliczę. Zakwaterowanie proszę razem z arkady64 za obopólną zgodą. Pozdrawiam. Zapłacone.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Pytanie do organizatora. Czy w związku z relatywnie małym zainteresowaniem i wolnymi miejscami można dopisać do listy znajomych motocyklistów, ale z po za naszego forum ?
GrzechoCnik Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2016 @EndriuBis: jeśli są to 2-3 osoby to zapraszam. Ale przy większej ilości to niestety muszę odmówić, ponieważ w tym zlocie bardziej chodzi o integrację skuterowców.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Pytanie z innej beczki - od której godziny można się zameldować na miejscu?
GrzechoCnik Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Początkowa godzina jeszcze nie ustalona.Podam na początku września jak pogadam z gospodynią o szczegółach zakwaterowania. Wziąłem urlop na piątek 16-go i myślę tam się zjawić około południa.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Ja też będę w piątek miał wolne, dlatego pytałem od której godziny można się meldować. Czekam zatem grzecznie na informację.
tycjana Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Witam,wpłata za Tycjanę i Gumiśka poleciała,przepraszamy za opóźnienie,ale musieliśmy się upewnić co do wolnego weekendu.
GrzechoCnik Opublikowano 1 Września 2016 Autor Opublikowano 1 Września 2016 Nieśmiało chciałem przypomnieć zapisanym na listę, że czas już wyskakiwać z kasy kto jeszcze tego nie uczynił. Wpłata potwierdzi miejsce i posiłki na kwaterze. A ja muszę drugą część zaliczki wysłać. No i gospodyni teź by chciała wiedzieć na ile osób się przygotować.
Sympatycy Zenek Opublikowano 5 Września 2016 Sympatycy Opublikowano 5 Września 2016 Kaska dziś poleci na konto jeśli nie jest za późno ? Przepraszam że tak na ostatnią chwilę, ale coś nie mogę ostatnio się na forum zalogować.
janr Opublikowano 5 Września 2016 Opublikowano 5 Września 2016 Myślałem że dam rade przynajmniej jeden dzionek ale jeszcze za wcześnie po zabiegu i pobycie w szpitalu ,miłego pobytu na ROZTOCZU.
Marcus Opublikowano 5 Września 2016 Opublikowano 5 Września 2016 Zasadniczo to nie wiem czy mogę być liczonym gdyż od miesiąca jestem jakby mniej skuterowcem. Mogę się dalej liczyć? Czy zrobić miejsce dla innych. Wszak turystyczne motocykl ma mało wspólnego ze skuterem no chyba że brać pod uwagę ilość plastików to tak, wtedy tak, wtedy jak najbardziej.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 6 Września 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 6 Września 2016 Marcus, a ja to bym odwrócił. Wszystko zależy od Ciebie. Jak dalej czujesz się jednym z nas i nie przeszkadza Ci że my jeździmy na skuterach - to jaki masz problem ? Zobacz na innych, którzy zamienili skutery na motocykle, a jednak przyjeżdżają dalej na wspólne imprezy. A swoją drogą - przyjedź, przyjedź Kufry masz pewnie pojemne, piwa się do nich zmieści sporo. W piątek wieczorem opijemy ten Twój nowy nabytek aby się nie psuł
janr Opublikowano 6 Września 2016 Opublikowano 6 Września 2016 I co Mareczku wszystko wyjaśnione,taka brać jest tylko jedna i nazywa się BURGMANIA .
GrzechoCnik Opublikowano 6 Września 2016 Autor Opublikowano 6 Września 2016 Jeszcze nie całkiem przesiąkłeś brakiem płóz, i pewnie masz druch dodawania gazu bez zmiany biegów. Nie ociągaj się tylko dawaj.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 9 Września 2016 Użytkownicy+ Opublikowano 9 Września 2016 Czy już wiadomo od której godziny można się pojawiać "Na Roztoczu"?
Rekomendowane odpowiedzi