Klubowicze GrzechoCnik Opublikowano 18 Czerwca 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Witajcie Mam przyjemność zaprosić chętnych na spotkanie pt "Koniec lata na Roztoczu". Odbędzie się ono w weekend 16-18 września 2016 w pięknej, wypoczynkowej i uzdrowiskowej miejscowości Krasnobród na Roztoczu. Krasnobród położony jest na południowo-wschodnich rubieżach Polski, na południe od Zamościa nad rzeką Wieprz. Zapraszam nie tylko Burgmaniaków z Lubelszczyzny ale i wszystkich, którzy chcą poznać, zwiedzić maxi skuterami Roztocze i Ziemię Zamojską. Zasady zgłaszania Ilość miejsc ograniczona: 47 osób Liczy się kolejność wpłacania. Wyjazd organizowany jest dla wszystkich chętnych. Zakwaterowanie Kwatery są w budynku. Adres ul. Targowa 7, 22-440 Krasnobród Pokoje 2,3,4 osobowe z łazienkami, łóżka osobne. Dla dzieci możliwe dostawki (gdyby był problem z miejscem normalnym). Duża wiata z grillem oraz miejsce na ognisko. Teren ogrodzony, dużo miejsca do parkowania skuterów. Linki do kwatery "Ośrodek Wypoczynkowy Anna" http://annadziura.kr...eu/galeria.html http://e-nocleg.pl/n...je7-opinie.html Wyżywienie Stołówka w tym samym budynku. Posiłki smaczne, domowe szykowane na miejscu. Śniadania syte (jajecznica, żurek). Właścicielka jest wieloletnią szefową kuchni i obiecała, że nikt nie wyjdzie ze stołówki głodny. W cenie wyjazdu wliczone jest w sobotę śniadanie i obiad oraz w niedzielę śniadanie. Kawa i herbata dostępne ciągle gratis. Potencjalne obiady dla chętnych w niedzielę będzie można zamówić na miejscu. W piątek i sobotę wieczorem kolację w postaci grilla lub ogniska organizujemy we własnym zakresie, każdy z własnym "pełnym" wkładem osobistym. Koszty Wstępny weekendowy koszt pobytu 1 osoby to: 125zł (wymagana wpłata/osobę) W koszt wchodzą: 2 noclegi, 2 śniadania, 1 obiad, opłata klimatyczna (W przypadku zgłaszania dzieci do lat 10 proszę o kontakt.) Dodatkowo potrzebne będą pieniądze na ewentualne bilety wstępu na atrakcje (opis poniżej). Gdyby ktoś chciał obiad w niedzielę to będzie możliwość za dodatkową opłatą ok.18zł. Jeśli zostaną zamówione przypinane znaczki okolicznościowe, to będzie można zakupić. Wpłaty Termin wpłat do 31 sierpnia 2016 włącznie. Tylko wpłynięcie wymaganej opłaty na konto do wyznaczonego terminu gwarantuje kwaterę (samo zgłoszenie nie wystarczy). W razie tego co i owszem, to liczy się kolejność wpłacania. Wpłatę podaną w kosztach należy wnosić w całości na konto: BGŻoptima 71 2030 2267 2000 0000 0004 9848 Grzegorz Ciesielka Kontakt do mnie mobilny: 607 66 i cztery zera lub na PW Harmonogram Piątek 16 września Przyjeżdżamy na miejsce indywidualnie. Kwaterujemy się w wyznaczonych pokojach. Spacery indywidualne po Krasnobrodzie (źródełko z kaplicą, kalwaria,...). Wieczorem wspólny grill z własnymi produktami. Sobota 17 września Śniadanie Wyjazd na zwiedzanie Roztocza - plan przejazdu jest poniżej w trasach. Obiad na kwaterze Chwila na zawiązanie sadełka i zajęcia w podgrupach. Wieczorem wspólne ognisko/grill (w zależności od pogody) z własnymi produktami. Niedziela 18 września Śniadanie Komu w drogę temu LWG. Dla chętnych krótka 2-godzinna przejażdżka - zgodnie z opisem w Trasach Dla chętnych obiad na kwaterze (dodatkowo płatny). Pożegnanie Burgmaniaków i Roztocza odbędzie się w Szczebrzeszynie koło Chrząszcza. Trasy i atrakcje W sobotę pojedziemy: - zwiedzić skansen "Zagroda Guciów" (bilety 6-8zł) i spróbować podpłomyków http://www.turystyka...519/guciow.html - w Górecku Kościelnym zobaczyć aleję 1000-letnich dębów i uleczyć się ze źródełka "Boża łezka" http://www.turystyka...etnie-deby.html - zobaczyć rezerwat "Czartowe Pole" http://roztocze-agro...rtowe-pole.html - ujrzeć "Szumy na Tanwi" jedyne w Polsce takie formacje wodospadzików http://roztocze-agro...-nad-tanwi.html W niedzielę: - zwiedzić Browar w Zwierzyńcu produkujący m.in. piwo "Zwierzynieckie" (bilety ok 10zł) - wejście godz.12:15 z przewodnikiem - posłuchać czy w "Szczebrzeszynie chrząszcz brzmi w trzcinie " i pocałować go w odwłok http://www.turystyka...zebrzeszyn.html PS. 2016-08-19 - zaktualizowałem Trasy i atrakcje Lista chętnych (21=18pewnych+2chętne+1brak): 1. GrzechoCnik - zapłacone 2. xMarcinx + 1os - się okaże 3. Saper- zapłacone 4. KOZAK2012 - brak info 5. Marcus - potwierdził 6. Andre - potwierdził 7. 8. mkapilkr - zapłacone 1os 9. EndriuBis + Barbara - zapłacone 10. 11. Basia + Janek - zapłacone 12. 1ROBERTO - zapłacone 13. Arkady64 - zapłacone 14. MopsX + żona - potwierdzone od soboty 15. MarcinoV - zapłacone 16. Zenek + Agatka - zapłacone 17. Gumisiek + Tycjana - zapłacone 1 Odnośnik do komentarza
KOZAK2012 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 KOZAK2012 Deklaruję obecność swojej osoby . Odnośnik do komentarza
Marcus Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Będę. Za blisko aby zrezygnować Odnośnik do komentarza
marekyp Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Chętnie jeszcze raz zobaczę te miejsca w towarzystwie Burgmaniaków!Proszę o wciągnięcie na listę Odnośnik do komentarza
Elizabeth2014 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Czy mogę prosić o dopisanie do listy ???? Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza
mkapilkr Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Prosze o wpisanie mkapilkr kasia Odnośnik do komentarza
EndriuBis Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Proszę o dopisanie. EndriuBis + Barbara. Odnośnik do komentarza
Klubowicze krzytro Opublikowano 20 Czerwca 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 proszę o dopisanie Krzytro i Foczka Odnośnik do komentarza
Maruda Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 My też chętni prosimy o dopisanie do listy Basia i Janek . Dzięki Odnośnik do komentarza
YanT Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Ja też jestem chętny. Proszę o wpisanie na listę. Odnośnik do komentarza
tomekstw Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 To i nas proszę dopisać Beatka i Tomekstw Odnośnik do komentarza
MopsX Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Proszę o rezerwację + różowy pasek (czyt. żona ) Odnośnik do komentarza
MarcinoV Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłaszam chęć uczestnictwa. Odnośnik do komentarza
Saper Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Przelew poleciał w dniu dzisiejszym. Do zobaczeniu na Roztoczu. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Zenek Opublikowano 16 Lipca 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Cześć, Proszę o wpisanie na listę Zenek + Agatka. Płatność dam radę ogarnąć dopiero w sierpniu. Odnośnik do komentarza
Elizabeth2014 Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 TAK WYSZŁO , PRZEPRASZAM MUSZĘ ZREZYGNOWAĆ . POZDRAWIAM . Odnośnik do komentarza
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 18 Lipca 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Grzesiu dopisz nas do listy. Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 18 Lipca 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Bliskość terminu imprezy w Świnoujściu organizowanej przez GZ niepotrzebnie wymusza konieczność wyboru. Odnośnik do komentarza
Saper Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Bliskość terminu imprezy w Świnoujściu organizowanej przez GZ niepotrzebnie wymusza konieczność wyboru. Ojcze Dyrektorze! Nic nie stoi na przeszkodzie aby zaliczyć obie imprezy . Chodzi mi to po głowie jak "natrętna mucha" i kombinuję "jak koń pod górę", jak mój "chytry plan wypali", to będę też na "wrześniówce" w Świnoujściu, przecież jak to SlawoyAMD kiedyś powiedział - "mam blisko". Czas jest - do 01.09.2016. Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 18 Lipca 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 jak mój "chytry plan wypali", to będę też na "wrześniówce" w Świnoujściu I to jest bardzo dobra informacja Odnośnik do komentarza
EndriuBis Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Grzesiu, jakiej wrześniówce Oni tam mają inny kalendarz. Tam w tedy jest maj i majówka A co do terminu: ja to widzę inaczej. Ja kombinowałem aby prosto z Roztocza pojechać w kierunku Świnoujścia - wtedy jest szansa że zdążę spokojnie lajtem w 4 dni - 850 km - tylko na razie żona wymiękła zobaczymy. Odnośnik do komentarza
Werczyk85 Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Witam pytanie przyszlosciowe czy ktos z okolic wawy jeździ na takie zloty?pzdr Odnośnik do komentarza
Maruda Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Witam pytanie przyszlosciowe czy ktos z okolic wawy jeździ na takie zloty?pzdr Dużo osób jeździ Odnośnik do komentarza
Klubowicze GrzechoCnik Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 @Werczyk85: istnieją spotkania regionalne i wtedy ogłaszane są w dziale regionalnym. To spotkanie jest ogólne i zapraszam wszystkich chętnych, komu tylko pasuje przyjazd w tym terminie - nie ma znaczenia skąd. Chociaż nie ukrywam że łatwiej się wybrać komuś lubelszczyzny czy z ościennych województw, kto ma do przejechania po piątkowej robocie 100-300km niż np ponad 600. Odnośnik do komentarza
Klubowicze GrzechoCnik Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Mogę już poinformować, że mamy zarezerwowany termin zwiedzania browaru w Zwierzyńcu. Będzie to w niedzielę 18 września o godz.12 W związku z tym zaraz po zwiedzaniu pojechalibyśmy do Szczebrzeszyna zrobić sobie fotkę ze słynnym Chrząszczem. I to będzie ostatnim punktem naszego spotkania. Więc wychodzi na to że wycieczki krajoznawcze i zwiedzanie Zagrody Guciów odbędą się w sobotę. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi