Elvis Opublikowano 22 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 . Skoro Świnoujście nie dojedzie na 18:00, no to chyba możemy przesunąć spot na 18:30 albo na 19:00? Jak uważacie? ... . Spot zaplanowany był na 18.00 ... i tak powinno pozostać ... a Świnoujście, po prostu się spóźni ... ale to tylko moje, skromne zdanie ... Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 22 Czerwca 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Rzadko to robię, ale tym razem zgadzam się z Elvisem. Spot zaplanowany był na 18.00 i tak pozostaje. Nic nie zmieniamy. Świnoujście najwyżej troszkę się spóźni. Reasumując, miejsce czwartkowego spotu: Babigoszcz, parking przy Barze Brzoza. Godzina spotkania: 18.00. Odnośnik do komentarza
bodzio61 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Rogierro to ja jako najgrubszy z ekipy zaopiekuję się twoim żeberkiem,,,pozdrawiam b61. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Robsson Opublikowano 22 Czerwca 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Spot zaplanowany był na 18.00 ... i tak powinno pozostać ... a Świnoujście, po prostu się spóźni ... ale to tylko moje, skromne zdanie ... Oczywiście nie ma najmniejszego powodu żeby na nas czekać Odnośnik do komentarza
minimi1 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Oczywiście nie ma najmniejszego powodu żeby na nas czekać Biorąc pod uwagę tempo wydawania posiłku to pół godziny nie robi różnicy. ja jeszcze nie wiem niestety- robię akurat przegląd w hondzie Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 robię akurat przegląd w hondzie Tak Cię właśnie widzę - przed otwartym garażem, Forza odarta z plastików, a Ty w roboczym lotniczym kombinezonie, ze śladami smaru grafitowego na twarzy pochylasz się z troską nad rozpołowionym silnikiem i oglądasz pod słońce poziom nagaru na zaworach... Odnośnik do komentarza
minimi1 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Dlaczego ze smarem grafitowym na twarzy? Ja do wszystkiego uzywam wd 40 Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Ja Ci tu buduję pozytywną narrację a Ty musisz wszystko spieprzyć. Odnośnik do komentarza
qszysiek Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Ja Ci tu buduję pozytywną narrację a Ty musisz wszystko spieprzyć. Rzelu dawaj namiary na ten warsztat. Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Na godz. 18 ciężko miałbym zdążyć pod Pleciugę, a co dopiero do Babigoszczy... Moja praca bardzo skutecznie utrudnia mi planowanie takich spotkań. A mówiła matka, ucz się synu! Tak sobie też rozmyślam, o ile na prawdę lubię sobie pojeść, to szczerze powiem, że zamiast takiego wyjazdu gdzie jedziemy ileś tam km po to żeby zjeść żeberka, zdecydowanie wolałbym przez ten czas polatać po enerdówku i czerpać przyjemność z jazdy na 2oo, a potem zjeść sobie w domu. No ale o czym my mówimy, i tak nie mam czasu. Rzelu pojechałeś po bandzie, wiesz że uwielbiam takie warsztaty Nie mogę się jednak oprzeć, muszę to napisać - uwielbiam taką starą motoryzację! Te auta są po prostu przepiękne! Można się na nie gapić godzinami, ciesząc oczy, miód w gębie! Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 22 Czerwca 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 W kwestii organizacyjnej dla osób ze Szczecina, wybierających się jutrzejszy spot w Babigoszczy, przypominam, że spotykamy się pod Pleciugą o godz. 16.30-16.45 i o godz. 16.50 startujemy w kierunku Babigoszczy. Kto nie zdąży dojechać lub z jakiś przyczyn, miejsce i godzina mu nie pasuje, dojeżdża samodzielnie. Przewidywany czas trwania spotu od 18.00 do 21.00. Wszystkich mających wolny czas i chęć na przejażdżkę do Babigoszczy i z powrotem, a przede wszystkim na wspólne spotkanie i pogaduchy w dość licznym towarzystwie członków Grupy Zachodniopomorskiej, bardzo serdecznie zapraszamy. Do zobaczenia jutro. Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Na lawecie u Ciebie co innego widziałem... Odnośnik do komentarza
kunisz Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Mam prośbę, czy możecie mnie zgarnąć z MOTO 46 pojadę trochę wcześniej i odbiorę w końcu moją klapkę którą zgubiłem w trasie na Burgmanię i mam nadzieję że tym razem zamówią tą którą zgubiłem. Będę czekał przed zjazdem w Kijewie, jak by kto pytał dlaczego ? to odpowiadam że lubię towarzystwo w czasie jazdy. Odnośnik do komentarza
Elvis Opublikowano 22 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 ... na 99,9% ekipa ze Stargardu w ilości: - 3 burgmaniaków - 2 motóry dołączy do spotkania ... . A zatem ... lista uczestników czwartkowego spotu w Babigoszczy: 1) Urbi 2) bodzio61 3+4) Robsson + Asia 5+6) SlawoyAMD + Gosia 7+8) wd40 + Merida 9) darecki2059 10) KriSSo 11) Kunisz 12) Adi + andrew70 13) elvis 14) ... Odnośnik do komentarza
Bob Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Ja jutro znowu w Szczecinie autem,wracając można by zajechać. Miałbym zaliczone 2 kolejne spoty czwartkow Odnośnik do komentarza
grota10 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Ja tez sie zapisze, postaram sie byc Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 22 Czerwca 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Postaram się być Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 23 Czerwca 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Lista uczestników (już dzisiejszego) czwartkowego spotu w Babigoszczy: 1) Urbi 2+3) Robsson + Asia 4+5) SlawoyAMD + Gosia 6+7) wd40 + Merida 8) darecki2059 9) KriSSo 10) Kunisz 11) Rzelu 12) Joshua_77 13) czemil 14) bodzio61 15) andrew70 + Adi 16) Elvis 17) Bob 18) grota10 19) ArtCho 20) ... Odnośnik do komentarza
azjon Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Ja kończę robotę o 18 tej więc do was dolece Odnośnik do komentarza
hrabia Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 może mi się uda dojechać... Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Urbi mnie namówił, do zobaczenia Odnośnik do komentarza
Bob Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Ja niestety już w domu,nie udało sie namówić rodziny na wyjazd. Jeden punkt spełniłem zjadłem golonkę w Nowym Browarze,fajne jedzonko tam mają Odnośnik do komentarza
Elvis Opublikowano 23 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Stargardzka ekipa już od godziny w domu ... dzięki wszystkim za spotkanie ... a przy okazji muszę się pochwalić ... spalanie z dzisiejszego dnia ... Odnośnik do komentarza
minimi1 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 W domu -. znowu się udało- znowu był fajny wyjazd z niczego, kurcze dziękuję wszystkim Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Elvis moja rekordowe spalanko to 3,2 podczas wycieczki za Arturem po enerde. To była długa wycieczka, nakręciliśmy wtedy trochę kaemów, a zdecydowanie nie była to jazda z nastawieniem na oszczędność, po prostu tak wyszło, sprzyjające warunki itp. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi