Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 godzin temu, Saper napisał(a):

Następna wycieczka planowana jest na dzień 30.06.2024r. Celem będą forty południowo-zachodnie zewnętrznego pierścienia Twierdzy Przemyśl, dokładnie które forty, to zostanie ustalone w puncie spotkania, bo nie będzie łatwo, szutry gwarantowane.

Punkt spotkania w dniu 30.06.2024r. to stacja Circle K o TU - klik. Godzina 09.00

Jak dalej będzie przebiegać trasa do fortów. Bo to Circle to mało demokratyczne miejsce spotkania.

Opublikowano

A ja niestety na razie uziemiony z moto. Po ostatnim czwartkowym spotkaniu wróciłem do domu i rano jak zobaczyłem moto to się okazało, że w tylnym kole zero powietrza. Przebita opona. Czekam na nowe laczki i umówienie się gdzieś na wymianę.

• Użytkownicy+
Opublikowano
5 godzin temu, tomekstw napisał(a):

Jak dalej będzie przebiegać trasa do fortów. Bo to Circle to mało demokratyczne miejsce spotkania.

Trasa - jakoś tak - KLIK.

• Klubowicze
Opublikowano

Polecam miejsce na kawę i krótki postój .

Przy samej waszej trasie

KLIK

194-dubiecko-zamek-dubiecko.webp

• Użytkownicy+
Opublikowano
32 minuty temu, arturo-bb napisał(a):

Polecam miejsce na kawę i krótki postój .

Zamek Dubiecko.  Kiedy robiłeś tę fotkę ? Dawniej z żoną jeździliśmy tam na lody, ale widzę że sporo się zmieniło.  🤔

Z @Saper-em  i   @Robbi -m się nie da bo kawa musi być przygotowana samodzielnie gdzieś na łonie natury 🙃 , a nie w knajpie 😜 zresztą, ja też tak mam, ale na lody można podjechać.  Tylko na razie nie mam czym 😗

• Klubowicze
Opublikowano
38 minut temu, EndriuBis napisał(a):

Zamek Dubiecko.  Kiedy robiłeś tę fotkę ?

Ta akurat kradziona  z neta 😜

Ale w zeszłym roku byłem tam z @ziga i @Marek1980 na kawie i lodach a rok wcześniej na dziczyźnie z rusztu - pychota 😍

Warto podjechać i odpocząć w gorący dzień

• Użytkownicy
Opublikowano
7 godzin temu, Saper napisał(a):

Grzegorz od Kańczugi aż za Pruchnik remonty, ruch wahadłowy, pomykałem tamtędy ze trzy tygodnie temu.Wymiana nawierzchni oraz podkładów. Może by tak przez Albigową ?

• Użytkownicy+
Opublikowano

Wiem o remontach, niedawno się w nie władowaliśmy, dlatego trasa leci przez Bachórz, Dubiecko drogą 884

• Użytkownicy
Opublikowano
50 minut temu, Saper napisał(a):

Wiem o remontach, niedawno się w nie władowaliśmy, dlatego trasa leci przez Bachórz, Dubiecko drogą 884

👍🛵

• Użytkownicy+
Opublikowano

Potencjalny Uczestniku niedzielnej wycieczki pamiętaj,

będą szutry 😁, a jak trafnie zauważył pewien Kolega: "ciężkie skutery ... nie nadają się do jazdy w takich warunkach" 🤔,

ponadto jeżeli liczysz na kawę na łonie natury, a taka smakuje najlepiej 😍, to zabierz ze sobą wodę. Woda jest też niezbędna do picia, bo zapowiadają w prognozach pogody ciepełko.

Jeżeli jeszcze nie porzuciłeś zamiaru uczestnictwa, to do zobaczenia w punkcie spotkania 👍.

• Użytkownicy+
Opublikowano

Taaa....   kawa mi pasi, szutry mniej. 🤔 sprzęt pasuje wreszcie wypróbować, ale na razie muszę zrobić przegląd bo kończy się jutro albo w sobotę. Obserwuję temat. 

• Użytkownicy
Opublikowano

Mam nadzieję że już nie ma tam tych szutrów i zalali je asfaltem 😂 bo inaczej kurz i pył unosić się będzie za nami jak na prerii za stadem kucyków 🤣🛵

• Użytkownicy+
Opublikowano

No to jak nie ma szutrów, to znajdę gruntówki  😉.

• Użytkownicy
Opublikowano
19 minut temu, Saper napisał(a):

No to jak nie ma szutrów, to znajdę gruntówki  😉.

🤣🤣🤣

• Użytkownicy
Opublikowano

Co piękne szybko przemija, dzięki za wspólnie spędzony czas koledzy 🛵

Szutrów nie było no i dobrze, była gruntówka i to wystarczy. Tradycyjnie kawa na łonie natury oczywiście też była
Wrzucam parę zdjątek dla was, zainteresowanych i potomnych 😀🛵

IMG_2963.jpeg

IMG_2965.jpeg

IMG_2967.jpeg

IMG_2969.jpeg

IMG_2971.jpeg

1 minutę temu, sławek1 napisał(a):

Co piękne szybko przemija, dzięki za wspólnie spędzony czas koledzy 🛵

Szutrów nie było no i dobrze, była gruntówka i to wystarczy. Tradycyjnie kawa na łonie natury oczywiście też była
Wrzucam parę zdjątek dla was, zainteresowanych i potomnych 😀🛵

IMG_2963.jpeg

IMG_2965.jpeg

IMG_2967.jpeg

IMG_2969.jpeg

IMG_2971.jpeg

IMG_2975.jpeg

IMG_2976.jpeg

• Użytkownicy
Opublikowano

Fajne fotki 🛵👍

• Sympatycy
Opublikowano

Wachałem się czy Was nie zaskoczyć gościną ale trochę mnie te szutry przeraziły, okazuje się że niepotrzebnie.

No cóż, może następnym razem 👊👊👊

• Użytkownicy+
Opublikowano
W dniu 30.06.2024 o 21:15, PawełJW napisał(a):

Wahałem się czy Was nie zaskoczyć gościną ale trochę mnie te szutry przeraziły, okazuje się że niepotrzebnie....

no tak różowo to wcale nie było 😜  na zdjęciu widać szutry, ale te były spoko. Natomiast do następnego fortu była leśna, czy raczej polna droga. Koleiny, trochę błota i pod górę. Ja tym razem byłem sam, to dałem radę, ale jak bym był w Baśką to gleba murowana ☺️ o upale i latających insektach nawet nie wspominam 😉

Ale obserwuj temat.  Jeszcze kilka tych fortów do objeżdżenia zostało 🙂

Opublikowano
no tak różowo to wcale nie było   na zdjęciu widać szutry, ale te były spoko. Natomiast do następnego fortu była leśna, czy raczej polna droga. Koleiny, trochę błota i pod górę. Ja tym razem byłem sam, to dałem radę, ale jak bym był w Baśką to gleba murowana o upale i latających insektach nawet nie wspominam
Ale obserwuj temat.  Jeszcze kilka tych fortów do objeżdżenia zostało
Na takim byłoby łatwiej. 3815c0ba7410d122584349c6d2c821e5.jpge252cb334c0ffaeba036f1610d45dc16.jpgd876ac5bfe1452028877a4def26e9736.jpg
  • Użytkownicy
Opublikowano
W dniu 2.07.2024 o 10:42, EndriuBis napisał(a):

no tak różowo to wcale nie było 😜  na zdjęciu widać szutry, ale te były spoko. Natomiast do następnego fortu była leśna, czy raczej polna droga. Koleiny, trochę błota i pod górę. Ja tym razem byłem sam, to dałem radę, ale jak bym był w Baśką to gleba murowana ☺️ o upale i latających insektach nawet nie wspominam 😉

Ale obserwuj temat.  Jeszcze kilka tych fortów do objeżdżenia zostało 🙂

Andrzejku nie było tak źle te 200 m gruntówki ? Gorsze te gzyle a i to jest nic w porównaniu z przyjemnością jazdy i spędzenia wspólnie czasu . 
Pamiętaj zawsze może być gorzej 🤣

🛵

• Użytkownicy+
Opublikowano
20 minut temu, sławek1 napisał(a):

Andrzejku nie było tak źle te 200 m gruntówki ? ....

Kurcze 😵 a ja jak się tam "czołgałem" to myślałem że było 200 ale kilometrów 😜

• Użytkownicy+
Opublikowano

Drohiczyn osiągnięty. 

20240710_135408.jpg

20240710_140814.jpg

20240710_140821.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee falstart .

😜

• Użytkownicy+
Opublikowano

Bug, taka rzeka. 

20240710_144327.jpg

20240710_144332.jpg

20240710_144500.jpg

20240710_144511.jpg

20240710_144524.jpg

Jest i bunkier. 

20240710_144239.jpg

20240710_145314.jpg

20240710_145321.jpg

20240710_145406.jpg

• Użytkownicy+
Opublikowano
34 minuty temu, arturo-bb napisał(a):

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee falstart .

a co Arturek, w robocie ? Łączę się w bólu 😠  ale jutro nadrobimy 🙃 przynajmniej taki plan.

14 minut temu, Saper napisał(a):

Bug, taka rzeka.

a gdzie to rzeka 🤔 na tym zdjęciu to strumyk jakiś, w dodatku chyba "płynie z wolna" 😜