gumis Opublikowano 29 Marca 2019 Opublikowano 29 Marca 2019 My z Bobbensem planujemy start o 8 z Pustynii do Was, na miejscu kawka i lecimy na Krasiczyn. Pogoda zapowiada się ok. p.s. tylko ta zmiana czasu...
Bogusz Opublikowano 29 Marca 2019 Opublikowano 29 Marca 2019 Grzesiek . Moja propozycja sie nie przejmuj . Dzwonilem do tej wioski pare razy i tel milczy - nikt nie odbiera . Szkoda tam jechac w takim razie w niepewne . Sorry . ?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 29 Marca 2019 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 29 Marca 2019 Ale obok są dwa forty i one mnie nęcą, a odległość do nich od Krasiczyna to tylko około 12 km.
Bogusz Opublikowano 29 Marca 2019 Opublikowano 29 Marca 2019 OK . Spoko . W tej chwili oddzwonil gosc z Wioski Fantasy i powiedzial , ze w wiosce jest aktualnie prowadzony remont i otwarcie przewidziane jest na " LEJA " - w Swieta Wielkanocne .
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 29 Marca 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 29 Marca 2019 Panowie, dla jasności. Jak pojadę sam (a tego jeszcze nie wiem) to piszę się na cały program wycieczki + wszystkie zajęcia fakultatywne ? Jak pojadę z Baśką to istnieje szansa że po kawie w Krasiczynie się odłączymy. Pojedziemy szukać krokusów bardziej na południe ?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 31 Marca 2019 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 31 Marca 2019 Pierwszy punkt osiągnięty. Krasiczyn. W pałacu na kawie.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 31 Marca 2019 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 31 Marca 2019 Przerwa "Pod semaforem". Zostało nas tylko trzech.
tomekstw Opublikowano 31 Marca 2019 Opublikowano 31 Marca 2019 Pozazdrościć. A ja muszę dziś cały dzień spędzić w Rzeszowie.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 31 Marca 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 31 Marca 2019 a my też mamy przerwę obiadową
Bogusz Opublikowano 31 Marca 2019 Opublikowano 31 Marca 2019 KrasiczynWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Krasiczyn ZamekWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Krasiczyn cdWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ja już w domku . Dziekuje wszystkim za wspolna trase i mile spedzone chwile na moto . Do nastepnego ...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 31 Marca 2019 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 31 Marca 2019 Ja na bazie, dzięki i do następnego.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 31 Marca 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 31 Marca 2019 my też już w domku. Po obiadku stwierdziliśmy że jak na pierwszy raz w tym sezonie wystarczy. I tak 300 wyszło. Dzięki za wspólny wypad.
gumis Opublikowano 31 Marca 2019 Opublikowano 31 Marca 2019 Biłgoraj zaliczony, w domku popijam kawkę.Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 31 Marca 2019 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 31 Marca 2019 No to jeszcze ode mnie kilka zdjęć zamku od drugiej strony.
emjarek Opublikowano 31 Marca 2019 Opublikowano 31 Marca 2019 Piękna rzecz, gratuluję! Szkoda, że do południa pracowałem. Ale nie wytrzymałem i o 14 wyruszyłem. Niecałe 200 itaka trasa. Koło Przyszowa spotkałem maksiskuterzystę. Ktoś od nas ze Stalowej? Całość miła i przyjemna, za wyjątkiem lokalnych dróg w lubelskiem (kto jeździł, ten wie o co chodzi ? Odwiedziłem zrekonstruowane przejście graniczne pomiędzy Austrią a Rosją sprzed 1914 położone między Lipą a Zaklikowem. W samym Zaklikowie żałowałem znikającej starej zabudowy, odwiedziłem niezwykły kościół św Anny. W Zaklikowie jest też oryginalny austriacki słup graniczny. Potem myk do Janowa Lubelskiego i tutaj polecam wszystkim to miejsce. Ominąłem masę rzeczy między innymi Imielty Ług (polecam) oraz zabytki Janowa. Potem główną do Jeżowego (nienawidzę tej drogi) i przez Cholewianą Górę i rodzinne powiatokolbuszowskie strony do domu.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 1 Kwietnia 2019 12 godzin temu, emjarek napisał: .... Koło Przyszowa spotkałem maksiskuterzystę. Ktoś od nas ze Stalowej? ...... A na jakim sprzęcie ? Kolor, marka. Jest tam kilku Burgmaniaków. Fajną trasę zrobiłeś, chociaż ten zamieszczony link do mapy coś nie taki ? jak zwykle bardzo klimatyczne miejsca. My wczoraj oprócz zwiedzania zamku, a raczej jego ogrodów głownie podziwialiśmy piękną okolicę w czasie jazdy. ?
emjarek Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 A na jakim sprzęcie ? Kolor, marka. Jest tam kilku Burgmaniaków. Fajną trasę zrobiłeś, chociaż ten zamieszczony link do mapy coś nie taki jak zwykle bardzo klimatyczne miejsca. My wczoraj oprócz zwiedzania zamku, a raczej jego ogrodów głownie podziwialiśmy piękną okolicę w czasie jazdy. Za szybko jechaliśmy A link dałem omyłkowo inny, tylko że kilkanaście minut potem edytowalem i ma być ok. Pewnie forum nie odświeżyło. U mnie ok.miałem w życiu wielkie szczęście chodzić późno spać
tomekstw Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Niestety to nie ja, znaczy nie my. Ja jeszcze ani km w tym sezonie nie zrobiłem. sprzęt jeszcze w śnie zimowym . Ale przyszły tydzień to czas przeznaczony dla Suzi. 1
emjarek Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Pozdrawiam z Kazimierzamiałem w życiu wielkie szczęście chodzić późno spać
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Jarek a jak pogoda? Bo te chmury na zdjęciach to nie wyglądają optymistycznie. Ja od rana usuwałem awarię w domu (w niedzielę, grzesznik ze mnie), udało mi się zrobić tylko 35 km "dookoła komina", żeby przytrzeć dopiero co założone nówki opony.
emjarek Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Godzinę temu, Saper napisał: Jarek a jak pogoda? Bo te chmury na zdjęciach to nie wyglądają optymistycznie. Ani kropli. Brak wiatru i temperatura optymalna. Moje czasy przejazdu są takie jak samochodem. A do tego pozwalałem sobie na fajczenie, Lubelskie ma fatalne drogi. Resorki dają radę! A tak w ogóle to byłem dzisiaj w Irenie, Elżbiecie i w Raju! No i w czterech województwach. Najbardziej zaskoczyło mnie mazowieckie ? Polecam trasę przez Puszcze Sandomierską a następnie przez Solec nad Wisłą. Nowy most robi robotę ? No i dzisiaj zdjęć mniej. Podziwiałem krajobrazy i rozkoszowałem się jazdą. TRASA
emjarek Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Jak święta?miałem w życiu wielkie szczęście chodzić późno spać
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Święta, jak to Święta. Obżarstwo, ale wypić nie ma z kim ? Gdzieś Ty to Jareczku zajechał ? Fajna chatka ?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Malowana wieś, Zalipie? Chyba.
Rekomendowane odpowiedzi