Użytkownicy+ Saper Opublikowano 24 Marca 2019 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 24 Marca 2019 Z racji tego, że pogoda powoli staje się powoli coraz łaskawsza i od wczoraj jestem " zmotoryzowany", to dzisiaj w ramach przypomnienia "po co są zakręty" udałem się zwiedzić serpentyny w Izdebkach. Pogoda słoneczna, niemniej jednak wiatr jest jeszcze zimny, więc po zachodzie słońca jazda jeszcze nie będzie frajdą, ale z każdym dniem robi się coraz cieplej.
Bogusz Opublikowano 24 Marca 2019 Opublikowano 24 Marca 2019 Cool :)Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 24 Marca 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 24 Marca 2019 Grzesiek, to widzę że wszystkie biegi po zimie już znalazłeś ?? a serpentyny ? I jak wrażenia? A asfalt ?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 24 Marca 2019 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 24 Marca 2019 Serpentyny są węższe, niż te bieszczadzkie, trzeba uważać bo miejscami są uskoki na styku asfalt - pobocze i wjechanie w coś takiego skończy się słabo, ale na całej drodze asfalt w miarę dobry i można pośmigać. Przejechałem je dwa razy tam i z powrotem, motocykl spotkałem tylko jeden, przejechało kilka samochodów ale nie przeszkadzały. Było fajnie i blisko, bo raptem 40 km ode mnie. W obie strony przejazd zaplanowałem bocznymi drogami, nie było ruchu pojazdów więc była frajda i zakręty, ponadto po pochmurnym poranku pokazało się słońce i zaczęło być miło.
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 24 Marca 2019 Sympatycy Opublikowano 24 Marca 2019 Grzesiu zazdraszczam, bo widoki masz w okolicach przepiękne.. U mnie tylko płasko i płasko...
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 24 Marca 2019 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 24 Marca 2019 Sławek przyjedź, pojeździmy po zakrętach i górkach jak kiedyś.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 26 Marca 2019 Na niedzielę do wyboru dwie trasy, TRASA NR 1 - Krasiczyn oraz TRASA NR 2 - Lesko W obydwu przypadkach początek i koniec jest na stacji Orlen w Tyczynie. Wybierać.
Bogusz Opublikowano 27 Marca 2019 Opublikowano 27 Marca 2019 KrasiczynWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Bogusz Opublikowano 27 Marca 2019 Opublikowano 27 Marca 2019 Pawel . Andrzej chcial chyba o 9 bo czas przesuwaja , ale niech sie Grzesiek wypowie on Szef .Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 27 Marca 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 27 Marca 2019 Ja głosowałem za Słodkim Domkiem (chociaż w innym wątku), ale to tylko ze względu na kremówki ? a co do czasu spotkania to faktycznie myślałem o 9:00 właśnie ze względu na zmianę czasu. Wyspać się to jedno, a temperatury też mogą być jeszcze niskie tak wcześnie.
Bogusz Opublikowano 27 Marca 2019 Opublikowano 27 Marca 2019 Poczekaj jak sie Grzesiek wypowieWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 27 Marca 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 27 Marca 2019 Tylko najpierw musi wstać ? na emeryturze czas inaczej biegnie ? ale jego wycieczka, jego warunki. Demokracja ?
Bogusz Opublikowano 27 Marca 2019 Opublikowano 27 Marca 2019 Mozna - kolo Przemysla - wstapic jeszcze TU : http://wypadnaweekend.blogspot.com/2014/05/wioska-fantasy.html
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 27 Marca 2019 Na razie macie czas na wybór, decyzję podejmę w piątek "demokratycznie" .
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 27 Marca 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 27 Marca 2019 Na razie jest 2 : 1 dla Krasiczyna. A gdzie pozostali ?
gumis Opublikowano 27 Marca 2019 Opublikowano 27 Marca 2019 Bobbens za Krasiczynem, że tak się wypowiem za niego Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 27 Marca 2019 To sobie Bobbens ambasadora znalazł.?
gumis Opublikowano 27 Marca 2019 Opublikowano 27 Marca 2019 W demokracji tak bywa Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Bogusz Opublikowano 27 Marca 2019 Opublikowano 27 Marca 2019 Prognoza pogody sie poprawia ! :)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
bobbens Opublikowano 27 Marca 2019 Opublikowano 27 Marca 2019 Hehehe, grunt to dobry adwokat - ale dlaczego ambasador... ? potwierdzam więc osobiście - Krasiczyn ? a godzina spotkania jak najbardziej 9:00 (trzeba dojechać, wypić kawę, obgadać sprawę itd. )... a tak na poważnie dajcie mi z 4 godziny snu bo z Kielc wrócę gdzieś około 2 w nocy... pozdrawiam i do zobaczenie ?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 29 Marca 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 29 Marca 2019 W dniu 27.03.2019 o 08:01, Saper napisał(a): Na razie macie czas na wybór, decyzję podejmę w piątek "demokratycznie" . Rozwiń Grzesiek, piątek dzisiaj, czas na demokracje. ? Breksitu na razie nie będzie, a wycieczka ? Ja dzisiaj rano szyby fiacika skrobałem ?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 29 Marca 2019 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 29 Marca 2019 W dniu 29.03.2019 o 07:49, EndriuBis napisał(a): ... czas na demokracje. ? Breksitu na razie nie będzie, a wycieczka ? ... Rozwiń A wycieczka będzie. ? Prognoza na niedzielę jest bardzo optymistyczna więc: Niedziela 31.03.2019 r. godzina 09.15 punkt spotkania Stacja Orlen w Tyczynie. Tradycyjnie 15 minut czekania na spóźnialskich, więc definitywnie o 09.30 Start. Lecimy tak: Trasa - Krasiczyn, w Krasiczynie robimy przerwę na kawę i tam podejmiemy "demokratycznie" decyzję czy lecimy do wioski zaproponowanej przez Bogusza (obok są dwa forty Twierdzy Przemyśl) czy "obracamy dyszle w stronę przeciw położną" i wracamy.
Rekomendowane odpowiedzi