Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy+
Opublikowano

Z racji tego, że pogoda powoli staje się powoli coraz łaskawsza i od wczoraj jestem " zmotoryzowany", to dzisiaj w ramach przypomnienia "po co są zakręty" udałem się zwiedzić serpentyny w Izdebkach.
Pogoda słoneczna, niemniej jednak wiatr jest jeszcze zimny, więc po zachodzie słońca jazda jeszcze nie będzie frajdą, ale z każdym dniem robi się coraz cieplej. 366a0d11768d985c39e47fd2643f11bc.jpg32b2fa68bd62808805c37b20a1e0059d.jpgc38a0b905b663eab378301d9f807ff6e.jpg

Opublikowano

Cool :)

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

• Użytkownicy+
Opublikowano

Grzesiek, to widzę że wszystkie biegi po zimie już znalazłeś ?? a serpentyny ? I jak wrażenia? A asfalt ?

• Użytkownicy+
Opublikowano

Serpentyny są węższe, niż te bieszczadzkie, trzeba uważać bo miejscami są uskoki na styku asfalt - pobocze i wjechanie w coś takiego skończy się słabo, ale na całej drodze asfalt w miarę dobry i można pośmigać. Przejechałem je dwa razy tam i z powrotem, motocykl spotkałem tylko jeden, przejechało kilka samochodów ale nie przeszkadzały. Było fajnie i blisko, bo raptem 40 km ode mnie. W obie strony przejazd zaplanowałem bocznymi drogami,  nie było ruchu pojazdów więc była frajda i zakręty, ponadto po pochmurnym poranku pokazało się słońce i zaczęło być miło.

• Sympatycy
Opublikowano

Grzesiu zazdraszczam, bo widoki masz w okolicach przepiękne.. U mnie tylko płasko i płasko...

• Użytkownicy+
Opublikowano

Sławek przyjedź, pojeździmy po zakrętach i górkach jak kiedyś.

• Użytkownicy+
Opublikowano

Na niedzielę do wyboru dwie trasy, TRASA NR 1 - Krasiczyn oraz TRASA NR 2 - Lesko

W obydwu przypadkach początek i koniec jest na stacji Orlen w Tyczynie. Wybierać.

Opublikowano

Krasiczyn,

Opublikowano

Krasiczyn

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

o 8 rano w niedzielę na Orlenie?

Opublikowano

Pawel . Andrzej chcial chyba o 9 bo czas przesuwaja , ale niech sie Grzesiek wypowie on Szef .

Opublikowano

ok może być 9:00

• Użytkownicy+
Opublikowano

Ja głosowałem za Słodkim Domkiem (chociaż w innym wątku),  ale to tylko ze względu na kremówki ?  a co do czasu spotkania to faktycznie myślałem o 9:00 właśnie ze względu na zmianę czasu.  Wyspać się to jedno, a temperatury też mogą być jeszcze niskie tak wcześnie.

Opublikowano

Poczekaj jak sie Grzesiek wypowie

• Użytkownicy+
Opublikowano

Tylko najpierw musi wstać ?  na emeryturze czas inaczej biegnie ?  ale jego wycieczka, jego warunki.  Demokracja ?

• Użytkownicy+
Opublikowano

Na razie macie czas na wybór, decyzję podejmę w piątek "demokratycznie" .

• Użytkownicy+
Opublikowano

Na razie jest 2 : 1 dla Krasiczyna.   A gdzie pozostali ?  

Opublikowano

Bobbens za Krasiczynem, że tak się wypowiem za niego

Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka

• Użytkownicy+
Opublikowano

To sobie Bobbens ambasadora znalazł.?

Opublikowano

W demokracji tak bywa

Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

a47f48cc5668f20865d8288816d0a77a.jpg
Prognoza pogody sie poprawia ! :)

Opublikowano

Hehehe, grunt to dobry adwokat - ale dlaczego ambasador... ?

potwierdzam więc osobiście - Krasiczyn ?

a godzina spotkania jak najbardziej 9:00 (trzeba dojechać, wypić kawę, obgadać sprawę itd. )... a tak na poważnie dajcie mi z 4 godziny snu bo z Kielc wrócę gdzieś około 2 w nocy...

pozdrawiam i do zobaczenie ?

• Użytkownicy+
Opublikowano
  W dniu 27.03.2019 o 08:01, Saper napisał(a):

Na razie macie czas na wybór, decyzję podejmę w piątek "demokratycznie" .

Rozwiń  

Grzesiek, piątek dzisiaj, czas na demokracje. ?  Breksitu na razie nie będzie, a wycieczka ?   Ja dzisiaj rano szyby fiacika skrobałem ?  

• Użytkownicy+
Opublikowano
  W dniu 29.03.2019 o 07:49, EndriuBis napisał(a):

... czas na demokracje. ?  Breksitu na razie nie będzie, a wycieczka ? ...

Rozwiń  

A wycieczka będzie. ? Prognoza na niedzielę jest bardzo optymistyczna więc:

Niedziela 31.03.2019 r.  godzina 09.15 punkt spotkania Stacja Orlen w Tyczynie.  Tradycyjnie 15 minut czekania na spóźnialskich, więc definitywnie o 09.30 Start.

Lecimy tak: Trasa - Krasiczyn, w Krasiczynie robimy przerwę na kawę i tam podejmiemy "demokratycznie" decyzję czy lecimy do wioski zaproponowanej przez Bogusza (obok są dwa forty Twierdzy Przemyśl) czy "obracamy dyszle w stronę przeciw położną" i wracamy.