Sympatycy KriSSo Opublikowano 18 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 18 Grudnia 2015 Jutro i w niedzielę ma być 10*C i powinno być sucho !!!. Proponuję przejażdżkę, jeśli nie jutro, to w niedzielę. Co Wy na to?
Sympatycy Robsson Opublikowano 18 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 18 Grudnia 2015 I ja chcialbym podziękować Wszystkim uczestnikom naszej Wigilii za wspaniałą atmosferę. Aż szkoda było wracać Szczególne podziękowania dla Ciebie Piotrze za organizację i za to, że nie poddales się chorobie i byłeś z nami do końca.
Rzelu Opublikowano 19 Grudnia 2015 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Czy wybiera się dziś ktoś do Hondy obejrzeć Africę Twin? Ja wybieram się na 12.00. Za oknem sucho, więc na skuterze
Sympatycy KriSSo Opublikowano 19 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 19 Grudnia 2015 Po pierwsze: No, nie wiem jak reszta, ale ja coś muszę zaraz wszamać, na koń i w długą. Temperatura 12*C i SŁOŃCE, w dniu 19 grudnia!!, piechotą nie chodzą. Razem z Rzelem gonimy do Ramin (DDR) na kawę do Darka. Wyjazd 14:45 spod garażu Rzela na 26 Kwietnia. Czy ktoś chętny jeszcze? Po drugie: Jutro, podobnie jak dziś, piękne słońce i ciepło. Nie powinno się takiej pogody marnować. Zbiórka 11:00 Trzy Orły. W planie jakieś 2-3 godzinki max. Cele jutrzejszej przejażdżki do ustalenia, np.: 1. Elvis i jego okolice 2. Nowe Warpno 3. DDR EDIT Lecimy jednak do Trzebieży zbiórka 14:30 na BP przy Wojska Polskiego i Unii Lubelskiej.
marekb9t Opublikowano 19 Grudnia 2015 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Polatane kogo widziałem ok 13.30 na burku koło cafe brama ?
burgifan Opublikowano 19 Grudnia 2015 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Ja odpadam, idą Święta, więc ogrom obowiązków mnie przytłacza. Pozazdrościć wolnego czasu... Bawcie się dobrze !
romeo1971 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2015 Ją do 14-stej w koło komina bo do roboty po obiadku Wysłane z mojego HTC One S przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Robsson Opublikowano 19 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 19 Grudnia 2015 Dziękuję Waldku i Jolu za gościnę :-) Pyszny makowiec Zosi i schabik wędzony pierwsza klasa. Ja już na promie. Nawinięte na 200 ok 65 km.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 19 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 19 Grudnia 2015 Robercik, ten mazowiec to ciasto wg mazowieckiego przepisu? Czy miałeś na myśli po prostu makowiec? Jutro 11:00 3 Orly i w drogę . Wcześniejszy EDIT dotyczył dzisiejszej przejażdżki. To przez pośpiech i pisanie z telefonu.
Sympatycy Robsson Opublikowano 19 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 19 Grudnia 2015 Krzysiu już edytowałem, ponieważ tak jak Ty wysyłałem z telefonu i bez okularów na nosie takie byki wychodzą.
Klubowicze bilety Opublikowano 19 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 19 Grudnia 2015 Jola, Waldek dzięki za motywację i oczywiście pomoc, pierwsze moje przygotowanie i wędzenie mięsa. Dzisiaj bardzo miło spędzony czas chociaż nie na 200. i pierwsze wyjmowanie
Sympatycy KriSSo Opublikowano 19 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 19 Grudnia 2015 Robcio, nie chciałem być złośliwy z tym ciastem, jeśli tak to wygląda, to przepraszam - pisałem z telefonu . OK. Dziś z Rzelem i Kolegą z pracy, który wciągnął mnie na nowo na 2oo, zrobiliśmy ogółem skromne 80 km. Ależ mi tego brakowało. Trzebież, kawka i spokojny powrót (z uwagi na towarzystwo ospałego Piaggio Liberty 125 i kierownika o masie 110 kg ). Tymczasem na Zamku piękna choinka.
Sympatycy Robsson Opublikowano 19 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 19 Grudnia 2015 Parę fotek z naszej Wigilii. https://www.dropbox.com/sh/354y56dgdof1tti/AABmn_uP6gtIRNmJA95uIGm5a?dl=0 Krzysiu, Ty i złośliwość? W życiu bym tak nie pomyślał Super, że i Wy mogliście spędzić trochę czasu w siodle. Mnie też tego brakowało
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 19 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 19 Grudnia 2015 Świetne fotki... Zapisałem. Sobotę mieliście też fajna, a ja w robocie temu się przyglądałem. Słoneczko fajne było, no ale cóż Jutro może znajdę chwile na montaż filmiku.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 20 Grudnia 2015 Sympatycy Opublikowano 20 Grudnia 2015 Szanowni Przyjaciele, drodzy Koledzy i kochane Koleżanki (jak mawia nasz Wojtuś hehe), czy ktoś dzisiaj reflektuje na przejażdżkę w tę piękną słoneczną pogodę? Proponuję godzinę 11:00 na parkingu - 3 Orły3. Można byłoby ze 2-3 godzinki pojeździć. Czy są jacyś chętni? Jeśli godzina nie pasuje, to zaproponujcie inną. Kierunek - nie wiem, do ustalenia na spotkaniu. 1. KriSSo. 2..... Dziś skromnie, a szczerze pisząc, liczyłem na lepszą pogodę. Mimo wszystko było fajnie. To była już ostatnia moja przejażdżka w tym roku. Do następnego.....
Burgerman Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Jola, Waldek dzięki za motywację i oczywiście pomoc, pierwsze moje przygotowanie i wędzenie mięsa. Dzisiaj bardzo miło spędzony czas chociaż nie na 200. i pierwsze wyjmowanie Marku Ty usuń te zdjęcia, bo jak nic na święta do Was przyjedziemy.
Klubowicze bilety Opublikowano 20 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Grudnia 2015 Marku Ty usuń te zdjęcia, bo jak nic na święta do Was przyjedziemy. Radek dawaj na Szczecin
Burgerman Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Tylko jak przyjedziemy to będziesz musiał jeszcze raz wędzarnie odpalić, tacy jesteśmy żarci. Korzystając z okazji, chciałbym Wam oraz całej grupie Zachodniopomorskiej,życzyć Zdrowych, Spokojnych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia, wspaniałych skuterowych i nie tylko prezentów od oraz wielu bezpiecznych kilometrów w Nowym Roku.
wd40 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 do czemila: Jola ma dla Ciebie super opowieść: przywieźliśmy z lasu choinkę, taki drapak, ale jak się ubrała, to wygląda ślicznie
Klubowicze bilety Opublikowano 20 Grudnia 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Grudnia 2015 A my dzisiaj z Zosią i Mackiem byliśmy w Myśliborzu odwiedzić naszego kolegę Zenka. Wszystkich prosił pozdrowić i złożyć życzenia.
Sobier Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 To była już ostatnia moja przejażdżka w tym roku. Do następnego..... Nie wierze Krzysiu :lol1:
Rzelu Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Ja też nie wierzę. Polatamy jeszcze, w drugi dzień Świąt, albo w Sylwestra
burgifan Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Jak nie w wigilię Krzysiu na pewno
Rekomendowane odpowiedzi