Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Jutro i w niedzielę ma być 10*C i powinno być sucho !!!.

Proponuję przejażdżkę, jeśli nie jutro, to w niedzielę. Co Wy na to? b0225.gif

Zrzut%20ekranu%202015-12-18%2019.37.30.png

• Odpowiedzi 259
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• KriSSo

26

• Robsson

24

• bilety

23

• minimi1

22

Top użytkownicy w tym temacie

• Sympatycy
Opublikowano

I ja chcialbym podziękować Wszystkim uczestnikom naszej Wigilii za wspaniałą atmosferę. Aż szkoda było wracać :)

Szczególne podziękowania dla Ciebie Piotrze za organizację i za to, że nie poddales się chorobie i byłeś z nami do końca.

Opublikowano

Czy wybiera się dziś ktoś do Hondy obejrzeć Africę Twin?

Ja wybieram się na 12.00.

Za oknem sucho, więc na skuterze :)

Opublikowano

będę w hondzie o 12- hondą zresztą

• Sympatycy
Opublikowano

Po pierwsze:

No, nie wiem jak reszta, ale ja coś muszę zaraz wszamać, na koń i w długą. Temperatura 12*C i SŁOŃCE, w dniu 19 grudnia!!, piechotą nie chodzą. Razem z Rzelem gonimy do Ramin (DDR) na kawę do Darka. Wyjazd 14:45 spod garażu Rzela na 26 Kwietnia. Czy ktoś chętny jeszcze?

Po drugie:

Jutro, podobnie jak dziś, piękne słońce i ciepło. Nie powinno się takiej pogody marnować. Zbiórka 11:00 Trzy Orły. W planie jakieś 2-3 godzinki max.

Cele jutrzejszej przejażdżki do ustalenia, np.:

1. Elvis i jego okolice

2. Nowe Warpno

3. DDR

EDIT

Lecimy jednak do Trzebieży zbiórka 14:30 na BP przy Wojska Polskiego i Unii Lubelskiej.

Opublikowano

Polatane :) kogo widziałem ok 13.30 na burku koło cafe brama ?

Opublikowano

Ja odpadam, idą Święta, więc ogrom obowiązków mnie przytłacza. Pozazdrościć wolnego czasu... Bawcie się dobrze !

Opublikowano

Ją do 14-stej w koło komina bo do roboty po obiadku

Wysłane z mojego HTC One S przy użyciu Tapatalka

• Sympatycy
Opublikowano

Dziękuję Waldku i Jolu za gościnę :-)

Pyszny makowiec Zosi i schabik wędzony pierwsza klasa.

Ja już na promie.

Nawinięte na 200 ok 65 km.

e60fc40252debc7c0ded2bf544658c9b.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

Robercik, ten mazowiec to ciasto wg mazowieckiego przepisu? Czy miałeś na myśli po prostu makowiec?

Jutro 11:00 3 Orly i w drogę ;). Wcześniejszy EDIT dotyczył dzisiejszej przejażdżki. To przez pośpiech i pisanie z telefonu.

• Sympatycy
Opublikowano

Krzysiu już edytowałem, ponieważ tak jak Ty wysyłałem z telefonu i bez okularów na nosie takie byki wychodzą. :)

Opublikowano

dzięki Robercie za odwiedziny

• Klubowicze
Opublikowano

Jola, Waldek dzięki za motywację i oczywiście pomoc, pierwsze moje przygotowanie i wędzenie mięsa. Dzisiaj bardzo miło spędzony czas chociaż nie na 200.

Waldek-1.jpg

i pierwsze wyjmowanie

Waldek.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

Robcio, nie chciałem być złośliwy z tym ciastem, jeśli tak to wygląda, to przepraszam - pisałem z telefonu ;).

OK. Dziś z Rzelem i Kolegą z pracy, który wciągnął mnie na nowo na 2oo, zrobiliśmy ogółem skromne 80 km. Ależ mi tego brakowało. Trzebież, kawka i spokojny powrót (z uwagi na towarzystwo ospałego Piaggio Liberty 125 i kierownika o masie 110 kg :msn-wink: ).

2015-12-19%2015.28.16%20HDRa.jpg

2015-12-19%2015.25.34%20HDRa.jpg

2015-12-19%2015.51.32.jpg

Tymczasem na Zamku piękna choinka.

2015-12-19%2018.40.38a.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

Świetne fotki... Zapisałem. Sobotę mieliście też fajna, a ja w robocie temu się przyglądałem. Słoneczko fajne było, no ale cóż :) Jutro może znajdę chwile na montaż filmiku.

• Sympatycy
Opublikowano

Szanowni Przyjaciele, drodzy Koledzy i kochane Koleżanki (jak mawia nasz Wojtuś hehe),

czy ktoś dzisiaj reflektuje na przejażdżkę w tę piękną słoneczną pogodę? Proponuję godzinę 11:00 na parkingu - 3 Orły3.

Można byłoby ze 2-3 godzinki pojeździć. Czy są jacyś chętni?

Jeśli godzina nie pasuje, to zaproponujcie inną. Kierunek - nie wiem, do ustalenia na spotkaniu.

1. KriSSo.

2.....

Dziś skromnie, a szczerze pisząc, liczyłem na lepszą pogodę. Mimo wszystko było fajnie. To była już ostatnia moja przejażdżka w tym roku. Do następnego.....

b78eb18ee8b0290ed1de51b7198daf59.jpg

Opublikowano

Jola, Waldek dzięki za motywację i oczywiście pomoc, pierwsze moje przygotowanie i wędzenie mięsa. Dzisiaj bardzo miło spędzony czas chociaż nie na 200.

Waldek-1.jpg

i pierwsze wyjmowanie

Waldek.jpg

Marku Ty usuń te zdjęcia, bo jak nic na święta do Was przyjedziemy. :chef::newyear:

• Klubowicze
Opublikowano

Marku Ty usuń te zdjęcia, bo jak nic na święta do Was przyjedziemy. :chef::newyear:

Radek dawaj na Szczecin

Opublikowano

Tylko jak przyjedziemy to będziesz musiał jeszcze raz wędzarnie odpalić, tacy jesteśmy żarci.

Korzystając z okazji, chciałbym Wam oraz całej grupie Zachodniopomorskiej,życzyć Zdrowych, Spokojnych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia,

wspaniałych skuterowych i nie tylko prezentów od :santa: oraz wielu bezpiecznych kilometrów w Nowym Roku. :newyear:

Opublikowano

do czemila: Jola ma dla Ciebie super opowieść: przywieźliśmy z lasu choinkę, taki drapak, ale jak się ubrała, to wygląda ślicznie :)

1815b448c599b064med.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

A my dzisiaj z Zosią i Mackiem byliśmy w Myśliborzu odwiedzić naszego kolegę Zenka. Wszystkich prosił pozdrowić i złożyć życzenia.

zenek.jpg

Opublikowano

To była już ostatnia moja przejażdżka w tym roku. Do następnego.....

Nie wierze Krzysiu :lol1: :lol1: :lol1:

Opublikowano

Ja też nie wierzę. Polatamy jeszcze, w drugi dzień Świąt, albo w Sylwestra :)

Opublikowano

Jak nie w wigilię :)

Krzysiu na pewno ;)