Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

minimi1 przeziębienie dobrze wyleżane trwa trzy dni, więc jest szansa, że do jutra będziesz czół się na tyle dobrze, że choć bez alkoholowo (wiadomo, leki), to choć w sweterku i polarnej czapce, to dołączysz do nas...

• Odpowiedzi 259
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• KriSSo

26

• Robsson

24

• bilety

23

• minimi1

22

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ale się tu niebiesko zrobiło od tych Klubowiczów :clapping: .

Opublikowano

Marek i Artur na całą GZ to było trochę "skromnie" ;) ... Teraz jest ok :) ... Miłej imprezki jutro.

Opublikowano

to już wiemy kto jutro browara stawia

Opublikowano

Czy ktoś mógłby dopaść Minimi i zaserwować mu "delbetę"? Taką legendarną szczepionkę wojskową po której żołnierz mógł spać na mrozie, on lubi takie tematy...

Jest na sali lekarz? :)

Piotrek wypacaj, wypacaj...

• Sympatycy
Opublikowano

Zastrzyki umiem robić... Na pewno wróci mu dobre samopoczucie od Żubra, co się lubi stawiać albo Żubrówki, którą można wcierać w skronie albo stosować doustnie lub w formie kroplówki...

• Sympatycy
Opublikowano

Dla mnie osobiście, brak Piotrusia Minimi1 na Wigilii to naprawdę duża strata. Z punktu widzenia medycznego, zasadniczo jeśli nie ma gorączki, mógłby pójść :). Dzwoniłem już do niego w tej sprawie. Jest uparty, ale będę walczył. Musi być jutro z nami zarówno jako bliski Kolega, jak i organizator !!!. Pomęczę go jeszcze telefonami i spróbuję nawrócić na właściwą drogę :).

• Sympatycy
Opublikowano

Może masaż Tajski mu zrobisz :P???

• Klubowicze
Opublikowano

Z happy endem? ;)

Minimi, nie ma co się pieścić. Raz raz i na wigilię! Jak wirus, to może łyknij groprinosin. Mnie szybko stawia na nogi.

Opublikowano

Ja również gratulję nowym Klubowiczom :)

Nawet nie zauważyłem kiedy była debata o tym ;)

• Sympatycy
Opublikowano

.

W tym miejscu chciałem wszystkim nowym klubowiczom pogratulować ... :clapping:

Będąc jednym z pięciu nowych, którzy doznali zaszczytu przejścia na niebieską stronę, dziękuje.

Opublikowano

gratulacje

rasta_smerf.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

Z happy endem? ;)

Jesteście niesmaczni :chair: . Aczkolwiek Minimi obiecał, że jak Żona mnie z domu wyrzuci, to będę mógł u niego zamieszkać i będzie mi gotował .... b0242.gif

Opublikowano

...........OK , już doliczyłem się piątego :clapping: , jeśli mamy tak mega wpływowych Kolegów już nikt się nie ośmieli banować , blokować czy jak tam to licho się nazywa......na forum ekipy z GZ.

A tak na serio to każdy z was nowo nominowanych w pełni zasłużył na to zacne wyróżnienie. Lecz mimo to pamiętajcie że prezes może być tylko jeden.

Pozdrawiam z Zatoki Adeńskiej.

• Klubowicze
Opublikowano

gratulacje

rasta_smerf.jpg

I tak wygląda niebieska strefa.

• Sympatycy
Opublikowano

I tak wygląda niebieska strefa.

Chyba bardziej tak ;)

54b0adf7f30ab_o.jpg?1420066800

Opublikowano

...........OK , już doliczyłem się piątego :clapping: , jeśli mamy tak mega wpływowych Kolegów już nikt się nie ośmieli banować , blokować czy jak tam to licho się nazywa......na forum ekipy z GZ.

A tak na serio to każdy z was nowo nominowanych w pełni zasłużył na to zacne wyróżnienie. Lecz mimo to pamiętajcie że prezes może być tylko jeden.

Pozdrawiam z Zatoki Adeńskiej.

nie daj się porwać i uważaj na słońce- to jest chyba najbardziej ciepłe miejsce na naszej planecie- dobre dla skazańców. Niestety kwestia chorowania jest zamknięta, przykro mi bardzo- swoją golonkę pieczoną przekazuję Czemilowi, smacznego. Sikam z nosa i temp w zależności od środków chemicznych, które jako syn chemików z pogranicza farmacji sobie serwuję sięga - Arturze gratuluję powrotu z mordoru, Panowie gratuluję niebieskości- wiem do kogo będę mógł zanosić prośby, supliki, żądania, pretensje. Tak przy okazji- hm kariera Krzysia przebiega w sposób błyskawiczny- od 50 cm do Klubowicza -:) (po drodze z 10 skuterów) w 1 rok?. Wczoraj nikt, dziś klubowicz a jutro? Bawcie się dobrze- imprezę macie dobrze opisaną- Jeżeli ktoś będzie pierwszy- a ktoś będzie z pewnością wiedział, kto będzie pierwszy niech na schodach zawiąże kawałek czerwonej szmatki dla reszty towarzystwa Niestety w walce z dopalaczami poległy jedyne dobre tabletki na katar z pseudoefedryną, niedługo sam będę musiał jakieś leki na przeziębienie przez tych osłów robić

• Sympatycy
Opublikowano

Tak przy okazji- hm kariera Krzysia przebiega w sposób błyskawiczny- od 50 cm do Klubowicza - :) (po drodze z 10 skuterów) w 1 rok?. Wczoraj nikt, dziś klubowicz a jutro?

Przepraszam, to nie moja wina :kwasny:

Opublikowano

Ja również gratulję nowym Klubowiczom :)

Nawet nie zauważyłem kiedy była debata o tym ;)

To było zawsze wtedy, kiedy kilka osób stało i milczało znacząco kiedy przechodziłeś

To było zawsze wtedy, kiedy kilka osób stało i milczało znacząco kiedy przechodziłeś

ale dobry powód do reaktywacji klubu nienawidzących Krissa -:)
  • Klubowicze
Opublikowano

........... Tak przy okazji- hm kariera Krzysia przebiega w sposób błyskawiczny- od 50 cm do Klubowicza - :) (po drodze z 10 skuterów) w 1 rok?. Wczoraj nikt, dziś klubowicz a jutro? .............

Krzysiek na Prezydenta

• Klubowicze
Opublikowano

(...) Arturze gratuluję powrotu z mordoru, (...)

Jeszcze nie wróciłem... Ciągle tu jestem...

Minimi: groprinosin - lekarstwo przeciwwirusowe! https://www.doz.pl/leki/p1881-Groprinosin

Jeśli nie masz bakterii, ergo nie dostajesz antybiotyku, to najpewniej jest to infekcja wirusowa. Pseudoefedryna i te inne super tabletki nie likwidują PRZYCZYNY, a tylko OBJAWY.

Opublikowano

ale dobry powód do reaktywacji klubu nienawidzących Krissa -:)

gdyby dokupił dwa skutery zostałby Klubowiczem w marcu..
Opublikowano

Jeszcze nie wróciłem... Ciągle tu jestem...

Minimi: groprinosin - lekarstwo przeciwwirusowe! https://www.doz.pl/l...881-Groprinosin

Jeśli nie masz bakterii, ergo nie dostajesz antybiotyku, to najpewniej jest to infekcja wirusowa. Pseudoefedryna i te inne super tabletki nie likwidują PRZYCZYNY, a tylko OBJAWY.

Jest wiele super tabletek, które likwidują tylko objawy i na tym to polega- cała ich fajność. Gdybyś zlikwidował przyczyny nie byłoby tak fajnie, bo fajność jest w zmianie. Wolisz płynącą wodę czy zastałą kałużę?. Jesteś smutny- bierzesz tabletkę jesteś wesoły. Nie możesz spać, bierzesz tabletkę spisz. Nie staje ci, bierzesz tabletkę staje. Żyjesz długo, bierzesz tabletki żyjesz krócej, ale o ile intensywniej- a i tak nigdy nie wiesz jak długo będziesz żył bez tabletek. Moje hasło- do ostatniej przepalonej synapsy. Jak ci się przepali to i tak masz spokój -:) (to tekst z choroby- bawcie się dobrze- bardzo żałuję jutrzejszego dnia, proszę o liczne zdjęcia, tym niemniej lepiej nawet dla was jak nie przyjdę- Wigilia z katarem, szczególnie u małych dzieci to nic fajnego)

Opublikowano

Wszystkim (nowym) Klubowiczom GRATULUJĘ!

ps.Toasty wzniesiemy jutro.

Opublikowano

Gratulacje dla nowych klubowiczów.Piotruś jutro Cię widzimy na wigili bez zbędnego gadania