Klubowicze ArtCho Opublikowano 20 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Listopada 2015 My z Sekty widzimy i rejestrujemy wszystko na tamat Tmaxa ... Jakby co, to macie wsparcie z zachodniopomorskiej jawnej sekty Malaguta. Nie będzie Burgman pluł nam w twarz!
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 20 Listopada 2015 Administrator Opublikowano 20 Listopada 2015 Tak, tak... widzimy a akta już się tworzą
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 20 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Listopada 2015 Czuję ucisk na mniejszość narodową Tmax to ładny motocykl, a Burek wśród skuterów jest niezrównany :clapping: Król jest jeden, a po nim tylko MaxSym 600i ABS
Sobier Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 No SlavoyAMD ale trafiłeś właśnie na czarna listę TST i teraz musisz mieć oczy dookoła głowy .
Klubowicze ArtCho Opublikowano 20 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Listopada 2015 I w dodatku Padre Dirrectore Cię wypunktował... Padre Vicedirrectore też. Oj, słabo to widzę...
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 20 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Listopada 2015 Będę się bronił... Burgman Akbar Już zapuszczam brodę...
Elvis Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Opublikowano 20 Listopada 2015 Król jest jeden .... Jak nie jak tak, jasne że tak ... Padre Vicedirrectore też. A kto to jest ten tajemniczy Vicedirrectore? Jakoś nie łapię ... a wolałbym mieć pewność ...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 20 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Listopada 2015 A kto to jest ten tajemniczy Vicedirrectore? Jakoś nie łapię ... a wolałbym mieć pewność ... Oj, Elvis, widzę, że dużo się jeszcze musisz nauczyć... Powiem Ci jak się spotkamy.
Elvis Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Opublikowano 20 Listopada 2015 Oj, Elvis, widzę, że dużo się jeszcze musisz nauczyć... Tu nie chodzi o to ile jeszcze muszę się nauczyć ... chodzi o coś innego ... Logika każe mi domyślać się że vickiem tytułuje się ten, co na liście klubowiczów zajmuje drugie miejsce (skoro szefem jest klubowicz z miejsca pierwszego) ... Dziwnym też jest, że nigdzie nie mogłem znaleźć nic na temat szefostwa klubu ... tak jakby to było tajne ... zresztą, wiele rzeczy na forum jest tajnych ... Dlatego też zapytałem ... ale skoro na ogólnym nie możesz odpowiedzieć to ... to jest w tym coś dziwnego ... no chyba że myślisz inaczej ...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 21 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 21 Listopada 2015 Cholerka, mam dylemat w temacie skutera listopada... Bardzo podoba mi się zdjęcie Romka, ale na drugim i trzecim zdjęciu KriSSo jest mój piękny Malagut... Co wybrać? Czy iść za głosem serca, czy iść za głosem rozsądku?
Sympatycy KriSSo Opublikowano 21 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 21 Listopada 2015 Moim zdaniem zabawa ma polegać na tym, by wybrać jak najlepsze/najładniejsze zdjęcie. Po co mam zatem wstawiać, jeśli ktoś nie będzie na mnie głosował, bo nie lubi Tmaxa, chociaż zrobiłem super foto, albo zagłosuje na inne, gdyż na innym będzie jego skuter? . Nie ma sensu. Głosujmy za zdjęciem lepszym lub tym, które nam się bardziej podoba. Arturze, fotek Malaguta masz mnóstwo i ZROBIMY jeszcze wspólnie wiele, zagłosuj zatem na foto, które jest lepsze.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 21 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 21 Listopada 2015 KriSSo, przecież się wygłupiam. A tak serio, to Twoje taż mi się podobają. W ogóle mam wrażenie, że w tym miesiącu jest wiele ciekawie skomponowanych zdjęć. A z innej beczki: Waldek, kolekcja autorska perfum? Jak Gabriela Sabbattini?
minimi1 Opublikowano 23 Listopada 2015 Opublikowano 23 Listopada 2015 Koleżanki i Koledzy- uprzejmie informuję, że po dzisiejszym powrocie spóżnionym pociągiem do domu przejrzałem cały wątek na priv dotyczący wigilii, zapoznałem się z propozycjami, argumentami etc i wydaje mi się, iż Wasze oczekiwania są mi znane, zarówno cenowe, miejscowe konsumpcyjne etc. Cały priv leci zatem do kosza (archiwum) zaś ja biorąc na siebie trud i odium ewentualnej Waszej niechęci do wyboru, w czwartek przedstawię szczegóły miejscówki wigilijnej. Pozdrawiam bardzo ciepło, zapewniam, że kocham Was wszystkich bez wyjątku i proszę o bezwzględny brak komentowania na wątku naszym ogólnym. Dla informacji założę jednopostowy osobny temat, w którym zamieszczę listę, lokal, dostępne menu, adres, mapkę, które będę na bieżąco uzupełniał. Wszystkie uzupełnienia, zmiany etc proszę na mojego priva, telefonicznie mailowo i tam też proszę mi wymyślać, jeżeli ktokolwiek ma taką ochotę
Rogierro Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 Nareszcie, Piotrze, bez Ciebie mieliśmy tu istny armagedon. Ja po przeczytaniu tematu zacząłem nawet zastanawiać się nad rezygnacją z udziału w tym uroczystym spotkaniu.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 24 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 24 Listopada 2015 Jak mawiał Pawlak: zagrzęźli my i czort karty rozdaje! Zdecydowanie brakuje nam spotkań osobistych i jazdy, a brak ucisku na d...pę od siodełek naszych skuterów powoduje rozluźnienie mięśni mózgu i piszemy głupoty To taka pseudomedyczna diagnoza. Byle do wiosny!
Sympatycy KriSSo Opublikowano 25 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 25 Listopada 2015 Chopaki, został mi Nolan N44 z N-Com B5 (biały rozmiar M). Nie chcecie? Oddam za 800 i po sprawie, bo mi miejsce na półce zajmuje .
burgifan Opublikowano 25 Listopada 2015 Opublikowano 25 Listopada 2015 Krzysiu skontaktuj się z romeo1971, wiem że interesuje się aktualnie zakupem kasku, kto wie, może akurat...
romeo1971 Opublikowano 25 Listopada 2015 Opublikowano 25 Listopada 2015 Chopaki, został mi Nolan N44 z N-Com B5 (biały rozmiar M). Nie chcecie? Oddam za 800 i po sprawie, bo mi miejsce na półce zajmuje . potrzebowałbym rozmiar S ale wez go jutro na spot to przymierze
Sent Opublikowano 25 Listopada 2015 Opublikowano 25 Listopada 2015 Z tego co jeszcze pamiętam, to N44 ma tylko dwa rozmiary skorupy, tylko nie wiem czy to było XXS-M i L-XXL... Bo jeśli tak, to nowe wnętrze do Nolana, to koszt ok. 100 zł i mamy w sumie nowy kask Ja tak zrobiłem z moim poprzednim Shoei. Edit: Tutaj przykład, http://akcesoriamoto...-xxs-xxxl.html# Tylko cena wysoka. Dystrybutorem na Polskę jest Polonia Cup, oni powinni mieć niższe ceny Edit 2: Wymiary skorup to XXS-L oraz XXL-XXL, więc S i M mają ten sam rozmiar na zewnątrz, różnią się tylko rozmiarem wyściółki http://www.nolan.com.pl/oferta/nolan/2-n/46-n44
Rogierro Opublikowano 25 Listopada 2015 Opublikowano 25 Listopada 2015 Widzę KriSSo, że jakieś wspólne zakupy z Wojtkiem uskuteczniliście :-)
Sympatycy Urbi Opublikowano 25 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 25 Listopada 2015 Roger, nie wspólne zakupy, tylko Mikołaj przyszedł do nas w tym roku trochę szybciej Jak mawiał Pawlak: zagrzęźli my i czort karty rozdaje! Zdecydowanie brakuje nam spotkań osobistych i jazdy, a brak ucisku na d...pę od siodełek naszych skuterów powoduje rozluźnienie mięśni mózgu i piszemy głupoty To taka pseudomedyczna diagnoza. Byle do wiosny! Artur ma chyba rację, skończony sezon, brak skuterów, brak jazdy, brak regularnych spotkań z burgmanijnymi braćmi, aura za oknem, wszystko to składa się na nasz stan emocjonalny i wisielcze nastroje. Na szczęście coraz bliżej wiosny a święta to czas pokoju i podniosłych nastrojów, więc wszystko wróci do normy.
Klubowicze bilety Opublikowano 26 Listopada 2015 Klubowicze Opublikowano 26 Listopada 2015 Jak zdąże to będę skuterem
Sympatycy KriSSo Opublikowano 26 Listopada 2015 Sympatycy Opublikowano 26 Listopada 2015 Nie wiem czy dojadę. Cały dzień na szkoleniu naukowym.
Rekomendowane odpowiedzi