Klubowicze Jordan Opublikowano 29 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 29 Września 2015 dziękuję wszystkim za spotkanie, co roku jest inaczej - fajniej takie udało mi się zrobić zdjęcia https://goo.gl/photos/yYnAGv7fZaX2xu8k7 dziękuję za zejście i wejście ze mną i wózkiem nad morze - mam nadzieję że nie byłem większym ciężarem niż wózek i miło że znalazły się osoby które podjęły tą próbę dostawy do zobaczenia na kolejnej mierzei jak pozwoli na to zdrowie podziękowanie dla Siemika za coroczne spotkanie i organizacje
GrzechoCnik Opublikowano 29 Września 2015 Opublikowano 29 Września 2015 Dorzuciłem jeszcze 20 fotek z aparatu żonki. Wszystkie razem, moje i jej są TUTAJ.
Klubowicze pgizi Opublikowano 29 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 29 Września 2015 Zjednoczeni w Burgmanii! Ale duży wysyp zdjęć. I wszystkie pozwolą nam zapamiętać tą fajowską imprezę Dzięki wszystkim fotografom. Udało mi się poskładać taki oto materiał video. Jak zwykle, włączajcie jakość 720p kółeczkiem zębatym ( settings ) na pasku pod obrazem:
Sympatycy Jaco Opublikowano 29 Września 2015 Sympatycy Opublikowano 29 Września 2015 Pawełku dziękować. :clapping:
Klubowicze Ravenka Opublikowano 29 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 29 Września 2015 Siemiku, dziękujemy za organizację spotkania, a wszystkim za mile spędzony czas.
kazak Opublikowano 29 Września 2015 Opublikowano 29 Września 2015 Pawciu, po pierwsze pozdrawiam również "tatę" pewnego dzieciaka a po drugie po "Bonusie" to zapraszam do mnie z chusteczką ;-) ... no mega produkcja holyłud jak zawsze.. Szacun.
wd40 Opublikowano 29 Września 2015 Opublikowano 29 Września 2015 My również dziękujemy za zaproszenie i miłe przyjęcie. Fajnie było Was poznać, no i mieliśmy okazję zobaczyć Mierzeję. Podobało nam się bardzo. Do następnego spotkania! Pozdrawiamy, Jola z Waldkiem.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 29 Września 2015 Sympatycy Opublikowano 29 Września 2015 Kilka naszych fotek
Tatko Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 Wszystkim dzięki za foty,filmy będzie co wspominać rewelacja. Pozdrawiam.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 30 Września 2015 Sympatycy Opublikowano 30 Września 2015 Relacja fotograficzna znakomita. W przyszłym roku muszę wreszcie zaliczyć Mierzeję. P.S. Andrzeju, dobrze mi się wydaje (patrząc po zdjęciach), że razem z Maćkiem (Sobierem) wleźliście do wody?
kazak Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 zobacz film, to i więcej morsów namierzysz ;-). Kobieta też była mega odważna ;-)
Tatko Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 KriSSo dobrze widzisz nie wiem za jakie grzechy skazany jestem na Wychowanka. Pozdrawiam.
Kamil Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 Zdjęcia zdjęciami ale kto wam pozwolił plażować bez parawanów?!?
Tatko Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 Kamil Siemik nie dość że załatwił ognicho to i opalać się można było i to na golasa. Pozdrawiam.
GrzechoCnik Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 @Kamil: No wiesz Kamil, pogoda była taka piękna jak w lecie, ani deszczu ani wiaterku, to i parawany niepotrzebne. Przecież to Mierzeja a nie "Chałupy welcome to..." i w taką pogodę parawany nie są wymagane @pgizi: Pawełku "superprodukcja" - obejrzałem do samego końca na bezdechu @flyman: weź no 'fiuu', napisz 'yghmm', ten kawał 'khy' w całości na 'prrrr' offtopie
Gość Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 Ty się Grzechu też rozglądaj za specjalistą, bo masz tiki. A tak na poważnie, to będzie cieżko go formie pisanej umieścić, gdyż siódmy lekarz drapie się po głowie, jedansty mruga okiem a trzynasty oblizuje sobie palec wskazujący lewej ręki. Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka
kazak Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 tiaa siedział by i pisał i pisał i pisał..... jak jakiś ten, no "Gal Ano Mim"
Klubowicze Aga Opublikowano 1 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 1 Października 2015 A więc ... Siemikowej Rodzince - OGROMNE DZIĘKUJEMY !!!! Było jak zwykle, zaje...cie i za krótko !!! Całej reszcie dzięki za towarzystwo, pogaduchy itp. Zdjęć nie będzie, bo Domel kursował do auta co chwilę, ale niestety za żadnym razem nie po aparat Filmik i zdjęcia zamieszczone wyżej - super. Co tu dużo gadać kogo nie było nich żałuje, a my już piszemy się na kolejną Mierzeję, tylko szkoda, że trzeba czekać cały rok
Bobas Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Grzesławek, dopisz proszę swego kolegę Bobasa . Sorki, myślałem, że to już temat Mierzei 2016 .
Rekomendowane odpowiedzi