Tomekgdz Opublikowano 28 Września 2015 Opublikowano 28 Września 2015 Witam bardzo dziękuję za miłe spotkanie i wspólne spacery jak zawsze było zajjjjjjjjjjjjjjj Siemiku tym razem też jadłem mam światków Pozdrowienia z loży szyderców
Klubowicze PIN Opublikowano 28 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 28 Września 2015 Z naszej strony też meldunek po szczęśliwym powrocie na bazę wylotową. Siemik dzięki, jak zwykle było super, podziękowania dla wszystkich za baczenie na juniora, za drogę tx-y lecą do Jaca&Ziuta + Pgizi&Ewa. Obrabiam materiał foto bo nie wszystko nadaje się na publiczne sporo tego jest więc troszkę potrwa. Ciałem zmęczony, ale psychicznie zresetowany
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 28 Września 2015 Użytkownicy Opublikowano 28 Września 2015 Hejka. My korzystając ze wspaniałej pogody spędziliśmy jeszcze całe popołudnie w Gdańsku. Dziękujemy za zorganizowanie takiego "zjazdu" Dziękujemy wszystkim za towarzystwo, jak zawsze było wesoło! W wolnej chwili ogarnę zdjęcia, "trochę" trzeba będzie je ocenzurować
Sympatycy Jaco Opublikowano 28 Września 2015 Sympatycy Opublikowano 28 Września 2015 Ja też wstawię widoczki Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Jordan Opublikowano 28 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 28 Września 2015 My dotarliśmy do domu wczoraj na wieczór, jak trochę odpoczniemy to umieścimy zdjęcia.
Klubowicze PIN Opublikowano 28 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 28 Września 2015 Ok udało mi się część przejrzeć i wsadzić. Miłego oglądania. https://goo.gl/photo...8CeVJ5ewASecnD9 ps. jeśli ktoś uważa, że czuje się urażony, swoją podobizną to proszę o kontakt na prv
Abach Opublikowano 28 Września 2015 Opublikowano 28 Września 2015 Grzesiu dzięki za kolejne udane spotkanie Dziękujemy też współbiesiadnikom za miło spędzony czas Szkoda, że tak krótko. Pogoda dopisała, na dodatek sporo grzybków udało się uzbierać. W domu okazało się, że większość robaczywych, ale coś tam ususzyć się udało. Poprzeglądajcie się tylko, bo u Smerfetki znalazłem kleszcza wpiętego w nogę.
Klubowicze pgizi Opublikowano 28 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 28 Września 2015 Pinek, bardzo fajne zdjątka porobiłeś. Dzięki. Trochę podkradam
Bobas Opublikowano 28 Września 2015 Opublikowano 28 Września 2015 Pinu, fajne fotki. Ja tam nie jestem urażony .
Termi_N Opublikowano 28 Września 2015 Opublikowano 28 Września 2015 Byliśmy pierwszy raz (w końcu się udało) ale na pewno nie ostatni - wszystko o czym słyszeliśmy nas nie zawiodło. Cudowna atmosfera i ludzie którzy ją stanowią. Grzesiu jak zwykle organizuje kolejną udaną imprezę - nic tylko szacun i więcej takich imprez.
Ania Opublikowano 28 Września 2015 Opublikowano 28 Września 2015 Pinku zdjęcia superanckie kilka kradnę do naszej kolekcji
Klubowicze PIN Opublikowano 28 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 28 Września 2015 Proszę nie kraść tylko sobie brać Ciesze się jak dziecko że się podoba
Tomekgdz Opublikowano 28 Września 2015 Opublikowano 28 Września 2015 Pinek ja jestem nieurażony, ale Lech?
Sympatycy spinka Opublikowano 28 Września 2015 Sympatycy Opublikowano 28 Września 2015 Pinek wzięłam całą garść. Dzięki.
Sympatycy Jaco Opublikowano 28 Września 2015 Sympatycy Opublikowano 28 Września 2015 A to nasze pstryki : https://goo.gl/photos/fE6Qhyv3C9WNLL5c6
Klubowicze pgizi Opublikowano 28 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 28 Września 2015 No też kilka fajnych ujęć. Dzięki. Będę kradł
Klubowicze krzytro Opublikowano 29 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 29 Września 2015 My z Foczka mamy jeszcze focha,ponad 3 tys. kilometrów gnaliśmy !scooter !scooter na Mierzeję a tu pogoda kiepska,organizacja do bani,grzybów nie było no i najważniejsze ,nikt nam nie dał Dyplomów za najdłuższą drogę.A tak poważnie,impreza jak zwykle udana towarzystwo super.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 29 Września 2015 Sympatycy Opublikowano 29 Września 2015 szcześliwie grupa subaraków już w domu. Grzesiu wielkie dzieki za cąłą impreze,Jak co rok nic dodać nic ująć czapki z głów dla ciebie za wszystko. :clapping: Do następnego.
Sympatycy Jaco Opublikowano 29 Września 2015 Sympatycy Opublikowano 29 Września 2015 No też kilka fajnych ujęć. Dzięki. Będę kradł A bierze do woli, ile wlezie.
GrzechoCnik Opublikowano 29 Września 2015 Opublikowano 29 Września 2015 My z Foczka mamy jeszcze focha,...,grzybów nie było ..... Jak to nie było ??!! Ja tam znalazłem i nawet dziczyzna na ognisko była tylko jeszcze nie skruszała A w ogóle to dzięki Siemiku za kolejne, udane spotkanie z idealną pogodą a reszcie za wspólnie spędzony czas. Kilka fotek z mojego aparatu znajdziecie TUTAJ. A jak ogarnę te z aparatu żonki to dam znać.
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 29 Września 2015 Użytkownicy Opublikowano 29 Września 2015 No to się udało: Jak to mówi nasz sympatyczny kolega: "klękajcie narody...." https://goo.gl/photos/cNHG36ni6uMB2iQ28
Trenex Opublikowano 29 Września 2015 Opublikowano 29 Września 2015 Kilka moich https://photos.google.com/share/AF1QipMA3dgjnMgFXWARC-61kJe16U2tH9f27BlL9Sem5VGFH_0CvvBjLlOPy-IMfN54Dw?key=ZXFKX2VrSTRidmh0emdxWWhsMmhMaHBOcTBfTG9R
kazak Opublikowano 29 Września 2015 Opublikowano 29 Września 2015 a gdzie Ty namierzyłeś ten latający wiatrak? ;-)
Trenex Opublikowano 29 Września 2015 Opublikowano 29 Września 2015 Podczas przeprawy przez Wisłę w Mikoszewie, przylecieli po faceta, który dostał zawału w aucie, była akcja jak z filmu, straż pożarna z dziurawymi zbiornikami wody i latający wiatrak lądujący na polanie.
kazak Opublikowano 29 Września 2015 Opublikowano 29 Września 2015 no ładne kwiatki...dobrze że na imprezie nic nie wylądowało ;-)
Rekomendowane odpowiedzi