Klubowicze Marzena Opublikowano 27 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 27 Września 2015 Volviaki meldują szczęśliwy powrót do domku.Paździochy dzięki za zawiezienie i przywiezienie nas całych i zdrowych.W kątach Rybackich byliśmy pierwszy raz i mam nadzieję że nie ostatni.Siemik dziękujemy za super imprezę.
Trenex Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 Trenexy również w domku. Siemik super impreza. Dziękuję. Dla Wszystkich Towarzyszy zabaw wielkie Dziękuję.
kazak Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 Fakt : Siemik (czerwonooki cyklop vel terminator i etc.) - Mega dzięksy za ogarnięcie całej imprezki ;-)
marecki Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 My też już w domu, Siemik dziękuję za wspaniałą imprezę!
Klubowicze pgizi Opublikowano 27 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 27 Września 2015 Gizińszczaki meldują się z bazy. Cali, zdrowi, ze wszystkimi kołami i mega bananami na gębach Siemiku, bardzo dziękujemy Ci za włożony trud który umożliwił nam uczestnictwo w tej zacnej imprezie. Rano jakoś nie mogliśmy Cię namierzyć więc wybacz że robimy to via forum. Byliśmy pierwszy ale mam nadzieję, że nie ostatni raz. Wszystkim Zjednoczonym w Burgmanii również kłaniamy się w pas i dziękujemy za współudział. Foty i video będzie.
Maruda Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 My też się męldujemy w domu dopiero teraz bo jeszcze zboczyliśmy do Grunwaldu dzęiki Siemik za wspaniałą impreze i całej reszcie za towarzystwo (
Klubowicze Piootr Opublikowano 27 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 27 Września 2015 Przez Maraton Warszawski - ostatnie kilometry - trzeba było zweryfikować pod względem trasy. Z 7ki - do A2 i na Ursynów wrrrrr. Kazak, nie warcz na Maraton Warszawski. Przecież było trąbione ( nawet na naszym forum ) o utrudnieniach, poza tym Burgmania brała w nim udział.
Sympatycy krys70 Opublikowano 27 Września 2015 Sympatycy Opublikowano 27 Września 2015 Ślązaki dotarli szczęśliwie do domów. Było to nasze pierwsze spotkanie na mierzei ale zdecydowanie nieostatnie Zadowoleni i szczęśliwi składamy podziękowanie na ręce organizatora (nie udało się podziękować Siemku osobiście bo droga przed nami była daleka i czas poganiał ) Chcielibyśmy również bardzo podziękować Uczestnikom za stworzona rodzinna atmosferę Pozdrawiamy i do zobaczenia.....
Julo Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 My tez juz w domku, dziekujemy wszystkim za mile spedzony czas.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 27 Września 2015 Sympatycy Opublikowano 27 Września 2015 My (Moni82 i ja) również już w domu dzięki Siemiku oraz Wszystkim Pomagającym Ci za zorganizowanie takej fajnej imprezki była to nasza pierwsza i nie ostatnia "Mierzeja". krys70 dzięki za transport tam i do domu
Klubowicze El Diablo Opublikowano 27 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 27 Września 2015 "Diabeł" też już dotarł bez sensacji motoryzacyjnych do domu. Grunt to dobre towarzystwo.Wielkie dzięki za fachową pomoc przy uruchomieniu i naprawie sprzętu(znalezienie usterki) Wszystkim za wspaniałą atmosferę. Siemik ogarnąłeś imprezę na pełnym wypasie !
azjon Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 Azjon z Olką już w domu, po drodze wizyta w lesie wałeckim i torba prawdziwków w 10 minut. Potem godzina łażenia i nic. Dzięki wszystkim za wspólną zabawę. To już kolejna udana Mierzeja. Będą następne . Specjalne podziękowania dla Siemika za organizację . Specjalne pozdrowienia od Oli dla małego Romka i nowej cioci Spinki
Gość Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 Flymanowie przyłączają się do ogólnych podziękowań. Wystosowują również szczególne podziękowania dla Wszystkich. Do następnego. :-)
Sympatycy Ziuta Opublikowano 27 Września 2015 Sympatycy Opublikowano 27 Września 2015 My też meldujemy bezpieczny powrót do domu. Siemik nam też nie udało się namierzyć Cię rano aby podziękować i pożegnać się, więc robimy to teraz - wielkie dzięki !!!!!! Było jak zwykle super, wesoło i tym razem bez przygód . Dzięki Pinkowi i Idze za wspólną drogę powrotną. Kilka zdjęć wrzucimy niebawem.
kazak Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 Kazak, nie warcz na Maraton Warszawski. Przecież było trąbione ( nawet na naszym forum ) o utrudnieniach, poza tym Burgmania brała w nim udział. nie to że od razu warczę - ale powiem Ci że kulawo rozmieścili objazdy i stąd niepotrzebne korki (i to w około 14-15) - takie życie w wielkim mieści ;-) ważne żeby umieć sobie w tym wszystkim poradzić. A uczestnikom Maratonu ogromne gratulacje i pokłon - ja bym nie dał rady ;-)
Administrator xmarcinx Opublikowano 27 Września 2015 Administrator Opublikowano 27 Września 2015 I ja wszystkim dziękuję. Fajnie było. Odpocząłem. Na pamiątkę piękny widok z pomostu.
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 27 Września 2015 Sympatycy Opublikowano 27 Września 2015 Dziękujemy za miło spędzony weekend w mega towarzystwie Siemik dziękujemy za organizacje całej imprezy ...jak zawsze nasz KAOWIEC stanął na wysokości zadania Pozdrawiamy Strażak&Patrycja
Klubowicze Jack Opublikowano 27 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 27 Września 2015 Siemiczku, dzięki za organizację, a wszystkim współtowarzyszom dzięki za towarzystwo. Cudo miodzio mega dżamper
Sympatycy Radoslav Opublikowano 27 Września 2015 Sympatycy Opublikowano 27 Września 2015 Wielkie dzięki za wspólną zabawę ,a dla kierownika Siemika dzięki za organizację Imprezka naładowała mnie na najbliższe kilka miesięcy więc banan nie schodzi z twarzy
MINI Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 witajcie koleżanki i koledzy - ja też dziś wracałem z piasków co prawda spodkałem trujkę z was już prawie w warszawce to i tak dla mnie było pozytywnie/w piaskach zatrzymałem się u rybaka CHEŃKA,- było klawo jak cholera,flądry gratis na obiadeek - FULL /kwatery 1-sza klasa/za nie cały roczek,maj lub czerwiec wybieram się tam z powrotem - ponieważ obiecałem mu 2 litry bimbru /za przysługę która jest warta każdego szacunku / pozdrawiam - ABY DO BRZEGU -
Klubowicze bilety Opublikowano 27 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 27 Września 2015 Grześ, WIELKE DZIĘKI, dziewczyny już chcą jechać następny raz.
Maruda Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 Pozdrawiamy Cię MINI to nas spotkałeś czyli basie-janka i andrzejaburga125 LWG (
Klubowicze Doktorek Opublikowano 27 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 27 Września 2015 Dziękuję Siemikom za udane spotkanie na Mierzei, do domu dotarłem przed Teleexpresem, podróz do domu miałem dobra, a prze de mną mijałem ślady po deszczu, pozdrawiam Was i dziękuję obecnym za uśmiech i pogodne spotkanie, dziękuję jeszcze raz tym, którzy towarzyszyli mi w powrocie z plaży do ośrodka P. S. Zauważyłem, że nikt nie dziękuje i nie cieszy się z pogody, i pięknego nieba, pięknego morza, a szczególne brawa należą się "Morsom" !!! Uzupełniam ten brak, trud podróży sowicie nagrodzony oraz odbudowałem dzięki Wam ducha
Ania Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 Siemik wielkie podziękowania od naszej 3 za zorganizowanie mega imprezy Była to nasza 1 mierzeja ale możemy już teraz powiedzieć (z Kristofem ), że na 100% nie będzie to ostatnia bo było super. Do domu dotarliśmy ok 19
Sympatycy zdun13m Opublikowano 27 Września 2015 Sympatycy Opublikowano 27 Września 2015 Nasza rodzinka, zadowolona po spotkaniu, też od dawna w domciu. Siemiku i Sylwio ogromne dzięki za kolejny raz w Kątach. Było przepięknie, wesoło, rodzinnie i pysznie. Ale pierwszy raz z Mierzei wróciłem z prezentami. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi