kazak Opublikowano 24 Września 2015 Opublikowano 24 Września 2015 no to do jutra do wieczora ;-) trzymajcie pogodę dla nas jak mocno tylko możecie ;-)
nat Opublikowano 24 Września 2015 Opublikowano 24 Września 2015 Wszystkim wyjeżdżającym życzę szczęśliwej drogi i super zabawy "zazdraszczam" strasznie
Sobier Opublikowano 24 Września 2015 Opublikowano 24 Września 2015 Nie ma co " zazdraszczać " tylko wydać dyspozycje kierowcy Kamilowi i jechać .
Kamil Opublikowano 24 Września 2015 Opublikowano 24 Września 2015 Dyspozycje zostałyby nawet bez żadnego szemrania przyjęte... nie damy rady. A żebyśmy bardziej "zazdraszczali" to prosimy o pierwszą fotorelację Bawcie się ile wlezie tylko pamiętajcie jak się nazywacie
kazak Opublikowano 24 Września 2015 Opublikowano 24 Września 2015 a po co pamiętać? jak nie będziemy - to będą nas krócej przesłuchiwać ;-)
Dunaj Opublikowano 24 Września 2015 Opublikowano 24 Września 2015 a po co pamiętać? jak nie będziemy - to będą nas krócej przesłuchiwać ;-) Oj,lepiej pamiętać bo ściany mają oczy i uszy. Na wasze szczęście znaczna ich część pozostała w Warszawie. Pozdrowienia od Grupy Patol.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 24 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 24 Września 2015 No to idę spać żeby rano wstać i na Mierzeje jechać.
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 25 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Września 2015 Pozdrawiam Całą Grupę Mierzeji - dużo słoneczka i bawcie się dobrze
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 25 Września 2015 Użytkownicy Opublikowano 25 Września 2015 Dyspozycje zostałyby nawet bez żadnego szemrania przyjęte... nie damy rady. A żebyśmy bardziej "zazdraszczali" to prosimy o pierwszą fotorelację Bawcie się ile wlezie tylko pamiętajcie jak się nazywacie Kamil to siedzi teraz z lutownicą i próbuje dojść który kabel do czego, co by tę dyskotekę w swojej zacnej wyłączyć A pewnie będzie: "...mamo, mamo to te .....z W-wy"
Trenex Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Część Patoli też bawi nad morzem. Oj bawi się bawi ?się.....
nat Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Kamil to siedzi teraz z lutownicą i próbuje dojść który kabel do czego, co by tę dyskotekę w swojej zacnej wyłączyć A pewnie będzie: "...mamo, mamo to te .....z W-wy" popłakałam się niestety te atrakcje z lutownicą jeszcze przed nim - ambitny plan na weekend - jak zainstalować stelaż, żeby nie zepsuć błotnika i jak zrobić z Silwerki dyskotekę będzie, będzie zabawa....
Klubowicze Piootr Opublikowano 25 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Września 2015 Bawcie się dobrze, pijcie, tańczcie, rozrabiajcie, a ja już za sobie P O B I E G A M :-) Pozdrawiam
Klubowicze arturas Opublikowano 25 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Września 2015 No i wygląda u mnie, że nici z mojego sobotniego spontanu na Mierzeje. :( Piootruś chyba podjadę Ci pokibicować, a może i ekipa z tych co zostają się zbierze. Więc Strzała, Piątka i do Miłego. MIERZEJA SUUPER ZABAWY WAM ŻYCZĘ
Dunaj Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 Co to ?żadnych fotek? Jesteście tam?
Gość Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 O Jezu! Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Cormoran Opublikowano 26 Września 2015 Sympatycy Opublikowano 26 Września 2015 O Jezu! Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Co ? Głowa boli ? no to niezła imprezka jest
kazak Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 Oj ta oj tam. ... wcale nie jest tak tragicznie. Dopiero będzie-)
Gość Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 O Jezu! Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka
Tatko Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 Wszystko co dobre szybko się kończy czas wracać do codzienności. Pozdrawiam.
Bobas Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 Dawać jakieś foty. Jak wczorajszy wieczór ?
Sympatycy siemik Opublikowano 27 Września 2015 Autor Sympatycy Opublikowano 27 Września 2015 Siemka Dziękuję bardzo za spotkanie. Jak zawsze było rewelacyjnie. Przepraszam że dyplomu nie miałem za największą odległość przebytą na Mierzeję ale nie byłem przygotowany na gości z Grecji. Pozdrawiam Siemik
kazak Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 Hej Wariaty ;-) Melduję że Kazaki dojechali szczęśliwie do domku. Po drodze mijaliśmy i pozdrawialiśmy Basię, Janka i Andrzeja (Diabeł) - była LwG przez okno i obtrąbienie. ten kawałek jechaliśmy razem - z Justą i Mańkiem ;-) Przed Płońskiem dogonili nas i oczywiście wyprzedzili expresowo - "Tata i Synek" czyli Andrzej i Sobier ;-). Tu też pomachaliśmy sobie i potem ogień do domu. Przez Maraton Warszawski - ostatnie kilometry - trzeba było zweryfikować pod względem trasy. Z 7ki - do A2 i na Ursynów wrrrrr. Pozdrowienia i podziękowania dla Wszystkich których poznaliśmy, spotkaliśmy i w ogóle ;-). fajny klimat, super ludziska ;-). Do następnego. p.s. na Burgmanii jak dobrze pójdzie to jadę z plecaczkiem (żona chyba podłapała klimat) ;-) LwG . kazak
Rekomendowane odpowiedzi