Gość Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 Ja z Magdą też nie możemy, ale pieniądze wysłaliśmy, bo może się coś zmieni i będziemy. Na ten moment — obecni.
Klubowicze Marzena Opublikowano 10 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 10 Września 2015 Grzesiu kasa poleciała Marzena, Volvo673.
Ania Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 Grzesiu kasa za mnie i Kristofa poleciała wczoraj tylko że w tytule przelewu zapomniałam wpisać Burgmania i wpisałam tylko nasze nicki
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 11 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 11 Września 2015 Grzesiu kaska za nas i za ekipę Jakubka poleciała sorki za dzień spóźnienia
Sympatycy spinka Opublikowano 11 Września 2015 Sympatycy Opublikowano 11 Września 2015 Na listę proszę dopisać Babcię Janka czyli Panią Stenię :-)
Klubowicze Marzena Opublikowano 11 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 11 Września 2015 Poproszę pokój dwu osobowy lub jedno osobowy,ale w pobliżu łódzkiej grupy.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 11 Września 2015 Sympatycy Opublikowano 11 Września 2015 Przelew dopiero dzisiaj poleciał. Sorki że tak w ostatniej chwili.
Klubowicze Doktorek Opublikowano 11 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 11 Września 2015 Przelew na Mierzeję poszedł po południu ok. g.14 dzisiaj
azjon Opublikowano 12 Września 2015 Opublikowano 12 Września 2015 jeszcze do dziś nie wiedziałem, czy pojadę. Ale jednak jadę proszę o zapisanie: Azjon + Ola (15 lat) . Jeśli się uda to pokoik 2- osobowy poproszę kasę wysyłam BĘDZIEMY W PIĄTEK PO POŁUDNIU
kominiarz Opublikowano 14 Września 2015 Opublikowano 14 Września 2015 witam organizatora Siemika mam małą prośbę ,chodzi o pokój dla pary Źrebak + Iza jeśli jest możliwość to umieść tę parę w jednym pokoju ,a mnie oddzielnie może być gdzie kolwiek dziekuję i pozdrwiam Kominiarz - będziemy w piątek po południu
jurczas Opublikowano 14 Września 2015 Opublikowano 14 Września 2015 Tak się składa że do 30 września siedzę w Sopocie więc na pewno was odwiedzę. Do zobaczenia w Kątach. Grzesiu Jak możesz gadżety i koszulkę dla mnie XXXL.
resenok Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 Zagapiłem się z płatnością - przepraszam. Przelew poszedł. Do zobaczenia ☺
Klubowicze sonor Opublikowano 15 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 15 Września 2015 Spóźniony, ale wczoraj poszedł przelew za poz. 49
droho Opublikowano 17 Września 2015 Opublikowano 17 Września 2015 Droho + Kasia i dzieci Natalka 6 lat i Angelika 8 lat proszę dopisać do listy . Przejazd w piątek wieczór
Sympatycy siemik Opublikowano 21 Września 2015 Autor Sympatycy Opublikowano 21 Września 2015 Siemka W związku z tym iż pogoda ma dopisywać w okresie wypoczynku na mierzei proponuję wziąć kąpielówki, reklamówki na grzyby bo troszeczkę ich wyszło ze ściółki leśnej i co najważniejsze w sobotę planowane jest ognisko w miejscu do tego nie przeznaczonym . Przydatne będą latarki i scyzoryki do gałązek na kiełbaski. Pozdrawiam
Sympatycy krys70 Opublikowano 22 Września 2015 Sympatycy Opublikowano 22 Września 2015 ..... i co najważniejsze w sobotę planowane jest ognisko w miejscu do tego nie przeznaczonym Uwielbiam takie pomysły . Odrobina "szaleństwa" to jest to !!
Klubowicze arturas Opublikowano 22 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 22 Września 2015 Grzesiu, grzecznie pytam Czy dla tzw. spontanowiczów, to miejsca uświadczysz? jakby coś wyszło to może sobota u mnie wejdzie w plan. I tutaj też może być odrobina szaleństwa.
Sobier Opublikowano 22 Września 2015 Opublikowano 22 Września 2015 Grzesiu czy jest jeszcze możliwość dla spóźnialskich dołączyć do imprezy od piątku ? Jeśli tak to poproszę dopisać mnie do listy . Płatność ureguluje na miejscu w piątek.
Sympatycy siemik Opublikowano 22 Września 2015 Autor Sympatycy Opublikowano 22 Września 2015 Grzesiu, grzecznie pytam Czy dla tzw. spontanowiczów, to miejsca uświadczysz? jakby coś wyszło to może sobota u mnie wejdzie w plan. I tutaj też może być odrobina szaleństwa. Oczywiście. Pokoik i jedzonko zapewnione. Grzesiu czy jest jeszcze możliwość dla spóźnialskich dołączyć do imprezy od piątku ? Jeśli tak to poproszę dopisać mnie do listy . Płatność ureguluje na miejscu w piątek. Dopisałem do swojej listy. Pokój zarezerwowany. Informuję również że od środy rano będę juz w Skowronkach i kontekt ze mną będzie możliwy tylko telefonicznie. Pozdrawiam i do zobaczenia.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 22 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 22 Września 2015 Grzesiu większość ekipy z łódzkiego przybędzie w piątek po 15 może 16.
Sympatycy siemik Opublikowano 23 Września 2015 Autor Sympatycy Opublikowano 23 Września 2015 Do zobaczenia na miejscu. Od teraz jestem na telefonie. Pozdrawiam.
Tomekgdz Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 Od teraz jestem na telefonie. Wygodnie tobie ma wibrator ?
Ania Opublikowano 23 Września 2015 Opublikowano 23 Września 2015 no i ostatnie minuty w domu..zaraz wyruszamy w drogę więc widzimy się na miejscu
Tatko Opublikowano 24 Września 2015 Opublikowano 24 Września 2015 Ludziska pogoda zaj...sta przyjeżdżajcie a teraz idę nad morze.
Klubowicze Marzena Opublikowano 24 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 24 Września 2015 Andrzej będziemy ,będziemy ale jutro.
Rekomendowane odpowiedzi