Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Fly'e bardzo chcą, nie wiedzą jeszcze czy mogą, ale się dowiedzą, niedługo. Wstępną rezerwację poprosimy. Osób —2
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 1 Września 2015 Użytkownicy Opublikowano 1 Września 2015 Witam. Poproszę o dopisanie: Długi + Madzia. Dziękuję Pozdrawiam
stiopa Opublikowano 1 Września 2015 Opublikowano 1 Września 2015 Grzesiu, tyle razy zapraszałeś ... w tym roku wreszcie chciałbym przyjechać i jak na razie mam największy % szans, aby to zrealizować. Miej to proszę na uwadze. Wiążąca informacja bliżej 10bm.
Klubowicze PIN Opublikowano 1 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 1 Września 2015 Opłata wysłana, do zobaczenia 23-go, tak jak rozmawialiśmy . Już się szykujemy
Klubowicze pgizi Opublikowano 1 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 1 Września 2015 Kasa poszła. Wszystko wskazuje na to że widzimy się w środę 23
wd40 Opublikowano 1 Września 2015 Opublikowano 1 Września 2015 proszę o dopisanie do listy ; wd40 + Merida pokój dwuosobowy ,może być jedno łózko
Sympatycy siemik Opublikowano 4 Września 2015 Autor Sympatycy Opublikowano 4 Września 2015 Siemka Proszę o zabranie , kto może oczywiście jakąś muzykę na penie. Oczywiście muza do tańczenia. Pozdrawiam
Bobas Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Grześ, przepraszam, ale wszystko wskazuje na to, że w czasie imprezy będę musiał jechać na obowiązkowe szkolenie z roboty. Pierwszy raz nie będzie mnie na Twojej imprezie .
Klubowicze Ewik Opublikowano 4 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 4 Września 2015 Grześ, przepraszam, ale wszystko wskazuje na to, że w czasie imprezy będę musiał jechać na obowiązkowe szkolenie z roboty. Pierwszy raz nie będzie mnie na Twojej imprezie . To tak jak my Zawsze obecni od pierwszej Mierzei, tym razem musimy odpuścić. Grześ co to za pomysł z przeniesieniem imprezy na wrzesień
Ania Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 mam pytanie za nocleg z czwartku na piątek płacić również przelewem czy najlepiej na miejscu????
Klubowicze robson Opublikowano 5 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 5 Września 2015 Siemiczku, niestety pomimo wstępnej deklaracji nie będę mógł przyjechać, od poniedziałku zmieniam robotę no i raczej nie dostanę wolnego .
Larwa Opublikowano 5 Września 2015 Opublikowano 5 Września 2015 Siemik u nas zmieniły się lekko plany i chcielibyśmy dołączyć do zacnej ekipy już w czwartek
Klubowicze Piootr Opublikowano 5 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 5 Września 2015 Grześ co to za pomysł z przeniesieniem imprezy na wrzesień Sorry za OT, ale podbijam pytanie Ewy. Też liczyłem na październik. Zawsze tak było.
Tatko Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 Jak dla mnie Grześ idziesz w dobrym kierunku czym wcześniej tym cieplejsza woda. A zmiany jak wszędzie dla Jednych dobre Drugim nie przypasują jak to w życiu. Najważniejsze że Chłopaczynie chce się to organizować. Pozdrawiam.
Sympatycy siemik Opublikowano 8 Września 2015 Autor Sympatycy Opublikowano 8 Września 2015 Siemka Odpowiadam na pytania. Kasę za wcześniejszy przyjazd i późniejszy wyjazd proszę uregulować na miejscu. W ubiegłym roku przeniosłem imprezę na wrzesień ze względu na brak wolnych terminów w październiku jednak termin się okazał dobry patrząc na warunki pogodowe jakie były w tym czasie. W tym roku zapowiada się bardzo podobnie. Przykro mi że nie pasuje to wszystkim ale nie stety nie mogę wszystkiego załatwić. Pozdrawiam Siemik
Klubowicze El Diablo Opublikowano 8 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Września 2015 Grzesiu ! Proszę o dopisanie do listy uczestników andrzejburg125 (kasa idzie)
Klubowicze sonor Opublikowano 9 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Września 2015 Grzesiu,dopisz na listę Adam + Gosia + Michał (5lat)
kominiarz Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 sznowny Siemiku prosze dopisać do listy na tegoroczną Mierzeję 3 osoby Kominiarz + Źrebak + Iza wszyscy dorośli , przelew już poleciał pozdrawiam Kominiarz
Klubowicze Jack Opublikowano 9 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Września 2015 Przelew poszedł za mnie i dwóch moich małolatów.
GrzechoCnik Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 Urlop wzięty, kasa poszła. Zjawiamy się z moją w czwartek.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 10 Września 2015 Sympatycy Opublikowano 10 Września 2015 Kaska poleciała ,będziemy w piątek z rana
Sympatycy spinka Opublikowano 10 Września 2015 Sympatycy Opublikowano 10 Września 2015 O dopisanie na listę poproszę 3 sztuki ludziów : Ela na 100% Spinka na 50% Lech na 50% Grzesiu pokoje dwa w starej części budynku :-) z pięknym widokiem na .........
stiopa Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 Grzesiu, tyle razy zapraszałeś ... w tym roku wreszcie chciałbym przyjechać i jak na razie mam największy % szans, aby to zrealizować. Miej to proszę na uwadze. Wiążąca informacja bliżej 10bm. Niestety nie przyjadę ...a byłem już pewien, że dam radę :-( Przepraszam za zamieszanie.
PAW_KOR Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 Ja niestety również odpadam, a bardzo chciałem z Wami być. Niestety. Może za rok. Sorki za problemy. Pozdrawiam i życzę miłej zabawy.
Rekomendowane odpowiedzi