minimi1 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Do mnie też można dużo załadawać, co do radia to powiedz jej że my też mamy w kaskach i zestawy głośno mówiące jak również możemy sobie pogadać z drugim skuterzystą, potrzebujemy mniej miejsca do parkowania, nie mamy problemów z korkami na drogach itd. To nie działa, tym bardziej, że jest to fałszywie identyfikowany problem. Nie jeżdżę bowiem skuterem, żeby sobie radio w kasku włączyć, czy dlatego, że potrzebuję mniej miejsca do parkowania. Ja jeżdżę bo lubię, cała reszta argumentacji to lipa
Rzelu Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Argument jest miażdżący: JAK JEŻDŻĘ TO NIE STOJĘ JAK INNI.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Hej Mirek, jak masz jakieś fajne zdjęcie, to wystaw na skuter sierpnia. Konkurencja póki co niewielka, a zostały trzy dni
Sympatycy Robsson Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 13 Sierpnia 2015 A co tam się u Was wyprawia ? http://kontakt24.tvn24.pl/rozpedzony-motocyklista-uderza-w-auto-moment-wypadku-zarejestrowala-kamera,175843.html
Klubowicze bilety Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Już niedługo czwartek. Ja chętnie dzisiaj po 18-tej do NRD na zakupy.
Elvis Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Hej Mirek, jak masz jakieś fajne zdjęcie, to wystaw na skuter sierpnia. Konkurencja póki co niewielka, a zostały trzy dni Może nie są to jakieś super fotki ale ... zapodałem 3 sztuki jako kandydatury na skuter sierpnia 2015 ...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Ja chętnie dzisiaj po 18-tej do NRD na zakupy. Ja w drodze z Warszawy... A bym się przejechał... Może nie są to jakieś super fotki ale ... zapodałem 3 sztuki jako kandydatury na skuter sierpnia 2015 ... A które CI się podoba? Elvis, dla mnie prawie bomba, to 2. Prawie, bo nie ma do końca właściwych proporcji. skuter nie jest tzw. silnym punkcie, czyli 2/3 wysokości i długości. Co więcej jest obcięty...
romeo1971 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Ja chętnie dzisiaj po 18-tej do NRD na zakupy. Ja chętnie dzisiaj po 18-tej do NRD na zakupy. Też bym się przeleciał do NRD w końcu po to robiłem prawko
Sympatycy KriSSo Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Rzelku, dziękuję za wspólny wypad do Pasewalku i zdjęcie w "kuli"
Rzelu Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Do usług, ja obecnie piję kawę i strzelam z pistoletu w Ramin
Klubowicze bilety Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Do usług, ja obecnie piję kawę i strzelam z pistoletu w Ramin To my jedziemy do Löcknitz, to możemy w drodze powrotnej zajechać po ciebie, daj info czy czekasz na sms.
Klubowicze bilety Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Wycieczka jak zwykle udana, zakupy zrobione, kebab zjedzony i kilometry nabite. Wszystkim obecnym dziękujemy za mile spędzony czas.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Fajnie, że mi rownież udało się z Wami spotkać, choć pod koniec oczy mi się zamykały po podróży z Warszawy
burgifan Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Również dzięki. Nakulałem zusammen 120 km, spalanie 3,6. Najbardziej mi się podobało wyprzedzanie ciężarówek, w pewnym momencie przy 150 km/h na tej wąskiej drodze:D
Joshua_77 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Ja również dziękuję wszystkim za wspólną polatanke po NRD i obrzarstwo kebabowe;-) Szczególne podziękowania dla Artura-choć zmeczonego po podróży-za asystę do końca i pomoc w usunięciu "awarii" w moim 2oo;-)
romeo1971 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Miło I bardzo sympatycznie dzieki wszystkim za polatanke
Klubowicze bilety Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Ja, szkoda jutro od 7:00 do 23:00 w pracy.
Elvis Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Elvis, dla mnie prawie bomba, to 2. Prawie, bo nie ma do końca właściwych proporcji. skuter nie jest tzw. silnym punkcie, czyli 2/3 wysokości i długości. Co więcej jest obcięty... Miszczu ... dziękuję za słowa reprymendy ...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Jedna z podstawowych zasad http://www.fotografuj.pl/Article/ABC_kompozycji_-_regula_trojpodzialu/id/60 I nie traktuj tego jako reprymendy. Teraz wszyscy robią zdjęcia - zwróć uwagę nie to jak skomponowane są zdjęcia, które Ci się podobają. W tej całej masie dość mało jest takich, na których zatrzymujesz oko. Nie twierdzę, że ja robię wszystkie dobre zdjęcia. Ale skę staram stosować do kilku zasad Jeszcze od czasów aparatów "na kliszę".
Elvis Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Artur ... spoko ... Odnośnie zasad: łamałem, łamię i będę łamał ... A że mam inny punkt postrzegania? ... nic na to nie poradzę ...
Rzelu Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 .. A że mam inny punkt postrzegania? ... nic na to nie poradzę ...
Elvis Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Teraz tak ... widzę i to doskonale ... A jutro ... Cały dzionek spedzę w puszce ... lecę na południe ... do grodu Kraka ... okropnie mi się nie chce ...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Gorąco, coś trzeba robić... Skuter wodny
Rekomendowane odpowiedzi