Elvis Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Normalnie szlag mnie trafia że jakiś baran mnie uziemił i nie mogę ruszyć d**y z domu ... chodzi mi o 2oo oczywiście ... Sit, sit, sit ... Udanych wycieczek i duuuuużo słońca ....
Sympatycy KriSSo Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Do której godziny będą trwały te żniwa?
grota10 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 No i masz.Zawsze chcialem uczestniczyc w zniwach.Synowa dwa dni temu urodzila mi wnuczke,dzis musze ja odebrac ze szpitala ok 13-tej.Pozniej moge pocisnac z pomoca do Wolina,jesli jeszcze bede sie mogl na cos przydac.Ponawiam wiec pytanie Krzysia.Do ktorej beda trwaly zniwa?
Sympatycy KriSSo Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Synowa dwa dni temu urodzila mi coreczke […..] Sobie córeczkę, ale Tobie chyba Wnuczkę?!?!?!? Jeśli tak, to gratuluję.
wd40 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 żniwa mogą być nawet do późnego wieczora wszystko zależy od sprzętu ( stare kombajny ) i mogą nagle się skończyć . oczywiście zapraszam czym więcej rak do pracy to mniej odcisków
grota10 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 He hehe Bystrzacha!!! Masz racje wnuczke.Chyba zaraz poprawie,prokuratorem to smierdzi
azjon Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Waldek - daj namiary na adres i telefon - możesz dać SMS na mój 604914033
Klubowicze ArtCho Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Sierpnia 2015 KriSSo, dasz zdjęcia z wczoraj?
Sympatycy KriSSo Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Kto jedzie na przejażdżkę wieczorną do Wolina i z powrotem? Ja chyba polecę na żniwa - ostatki i po Azjona i Bilety i wrócimy wspólnie .
Rzelu Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Ja zapraszam do mnie na stację na pogaduchy - wracam do życia...
Sympatycy Urbi Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 9 Sierpnia 2015 KriSSo, o której jedziesz do Wolina...?!?
Sympatycy KriSSo Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Jadę za chwilę zawieźć dzieciaki i teściową na Pomorzany i myślę, że około 19:45 będę mógł wystartować.
Sympatycy Urbi Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Czekamy na Ciebie na stacji 123 na Bezrzeczu
romeo1971 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 początek żniw u wd40 oczywiście Waldek wykrakał i kombajn się rozsypał , ja musiałem wracać ale reszta ekipy została i czekała na usunięcie awari było bardzo sympatycznie dzięki za możliwość pracy przy żniwach i nowe doświadczenia
azjon Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Właśnie skończyliśmy. Najedzeni i wykąpani zbieramy się do powrotu
Sympatycy Urbi Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 9 Sierpnia 2015 ArtCho i KriSSo, dziekuje za wspólną, wieczorną polatankę po NRD-ówku. Zmarzłem strasznie ale było fajnie. Następnym razem musimy wyjechać zgodnie z planem godzinke wcześniej i na pewno wezmę inną, cieplejszą kurtkę, nie mesh'ową... Artur, dziękuje za polar, bez niego chyba bym zamarzł w tych 10oC w Niemczech. Krzysiu, napędziłeś nam niezłego strachu, przez swoje spóźnienie. Pozdrawiam i do następnego razu
azjon Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Ur bi i KriSSo - żniwa były w Wolinie, a nie w NRD-ówku ?
minimi1 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Umarłem, ale chyba odżyję jutro. Ten boczek był za.......................sty
Klubowicze bilety Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Ja już w domu, gospodarzom nie ma co dziękować to my się napracowaliśmy ale o ich gościnie będę opowiadał legendy. Chłopaki Piotrek, Romek i Wiesiu jesteście WIELCY taki upał a wam się chciało pracować. Szczególne podziękowanie dla Piotra że jednak wytrzymał tak ciężką fizyczną pracę. Powtórzymy to za rok.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Ur bi i KriSSo - żniwa były w Wolinie, a nie w NRD-ówku ? Fajnie, że ktoś o tym powiadomił. Lepiej późno niż wcale... Rozumiem, źe robimy kilka grup ZP. Choć forum wcale do tego nie jest potrzebne.
azjon Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Fajnie, że ktoś o tym powiadomił. Lepiej późno niż wcale... Rozumiem, źe robimy kilka grup ZP. Choć forum wcale do tego nie jest potrzebne. Przecież dzwoniłem Umarłem, ale chyba odżyję jutro. Ten boczek był za.......................sty Boczuś i schab mniam, ale małosolne to je to ?
Klubowicze ArtCho Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Przecież dzwoniłem Ok, to może bardziej otwartym tekstem: uważam, że informacja o BARDZO WAŻNYCH wydarzeniach całodniowych w dniu wydarzenia jest nie fair. Myślę, że Marek wiedział wcześniej, bo wybierał się do Wolina już w sobotę. Myślę, że więcej z nas mogłoby przyjechać, gdyby odpowiednio wcześniej wiedzieli (nawet jeden dzień, choć podejrzewam, że ci co mieli wiedzieć wiedzieli już w Pobierowie). Ale ok, przyjmujemy taką konwencję, to się dostosuję.
Klubowicze bilety Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Skasowałem posta nie będę tego komentował.
Rekomendowane odpowiedzi